Mode

Le Ballon folder

Ontvang nu korting bij Le Ballon met folder aanbiedingen

Le Ballon folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Le Ballon folder?

Helaas is er nu geen geldige Le Ballon folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Le Ballon folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Le Ballon folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Le Ballon folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Le Ballon folder?

Blader nu snel door de Le Ballon folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Le Ballon

Dames kunnen in de winkels van Le Ballon naar hartenlust shoppen. Dit merk biedt namelijk hoogwaardige fashion aan en heeft de focus gelegd op zowel schoenen als op kleding. Voor de trendy en stijlvolle vrouw is er meer dan genoeg keuze bij dit merk.

Voor het aanschaffen van de kleding en schoenen kan je terecht in één van de winkels. Deze winkels zijn onder meer in Enschede, Nijmegen, Utrecht en Veenendaal te vinden. De winkels hanteren een uitgebreid assortiment van kleding en schoenen. Dit uitgebreide assortiment bevat producten van hoogwaardige merken, zoals La Strada, Nikkie en Colourful Rebel.

Het is eveneens mogelijk om via de webshop van Le Ballon de gewenste kleding en/of schoenen te kopen. Ook in de webshop valt direct op dat het aanbod behoorlijk uitgebreid te noemen is. Ga in de bovenbalk naar kleding en krijg vervolgens onwijs veel subcategorieën te zien, waaronder Jurken, Broeken, Jumpsuits, Truien, Riemen en Jassen. Ook is het mogelijk om op merk te filteren en kan je ook in de bovenbalk voor ‘Shop the Look’ kiezen. Daarmee maak je het shoppen nog een stukje leuker en makkelijker.

Heb je fraaie kleding en/of schoenen gevonden? Dan kan je deze voor slechts 2,95 euro thuis laten bezorgen. Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, kan je dit binnen 14 dagen kenbaar maken aan Le Ballon. Je hebt vervolgens twee mogelijkheden: de artikelen terugbrengen naar één van de winkels (gratis) of de artikelen terug sturen via PostNL. Hoe je dit moet doen, lees je op de website van Le Ballon. Feit is wel dat je zelf voor de kosten op moet draaien voor de retournering als je betaald hebt via Afterpay; 3,95 euro.

De klantenservice van Le Ballon is op meerdere manieren te bereiken. Je kunt mailen naar klantenservice@leballon.nl en je kunt bellen naar 088 24 68 000. Uiteraard kan je ook in de filialen van Le Ballon terecht voor al je vragen!