Mode

Novy folder

Ontvang nu korting bij Novy met folder aanbiedingen

Novy folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Bonita Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 11-11-2020 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Bonita Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 11-11-2020 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Bonita Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 11-11-2020 t/m 26-01-2021

> Folder bekijken

Zeeman Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 09-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder Week 03

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 24-01-2021

> Folder bekijken

Nike Dames Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

Norah Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 08-02-2021

> Folder bekijken

Anna Van Toor Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 28-02-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Novy folders

Populaire folders

Novy folders

TitelStartdatumEinddatum
Novy Folder04-12-202024-12-2020
Novy Speelgoed Folder24-10-202005-12-2020
Novy Folder08-11-202005-12-2020
Novy Folder30-10-202011-11-2020
Novy Folder15-10-202028-10-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Novy folder?

Helaas is er nu geen geldige Novy folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Novy folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Novy folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Novy folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Novy folder?

Blader nu snel door de Novy folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Novy korting

Folder Novy

In 1907 begon Hillaire Lannoy een eigen fietsenwinkel. Zo’n 7 jaar later fabriceert en verkoopt Lannoy zelf de fietsen en vanaf 1928 verkoopt het bedrijf ook motorfietsen. In de fabriek wordt vanaf 1965 een nieuw product gemaakt en wel de afzuigkap. Doordat vraag naar afzuigkappen zo groot werd, moest in 1973 een nieuwe fabriek gebouwd worden die de zeer grote vraag naar de afzuigkappen, en ook kookplaten, moest opvangen. Het bedrijf blijft innoveren op het gebied van afzuigkappen en kookplaten en loopt voorop als het op technologie en innovaties aankomt. Vanaf 1920 werd de naam van het bedrijf Novy en vandaag de dag is dit nog steeds de naam waar de afzuigkappen onder geproduceerd worden.

Specialist

Novy heeft dus een zeer rijke historie en wordt tegenwoordig gezien als een echte specialist als het op afzuigkappen en kookplaten aankomt. Het jarenlange vakmanschap van Novy zorgt ervoor dat de producten van het bedrijf steeds weer vernieuwd worden en aangepast wordt aan de huidige technologieën en wensen van de klanten. Vanaf meet af aan stelde Novy hoge eisen aan haar producten. Vooral als het om design, gebruiksgemak, duurzaamheid en stilte ging. Waar Novy beroemd mee geworden is de revolutionaire randafzuiging waarbij gebruik gemaakt is van geoptimaliseerde geluiddemping. Hiermee was Novy 1 van de eerste die een efficiënte en stille afzuigkap wist te maken.

Kwaliteit

Voor heel veel bedrijven is Novy het voorbeeld en zijn vele soorten afzuigkappen en kookplaten gebaseerd op de producten die Novy op de markt gebracht heeft. De artikelen uit het assortiment van Novy worden nog steeds in de fabriek in Kuurne gemaakt. Hier vind zowel de ontwikkeling als de productie van de afzuigkappen en kookplaten plaats. Wanneer je aan Novy denkt, denk je aan kwaliteit, vakmanschap en innovatieve oplossingen. Naast filialen in Nederland zijn er ook vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en verkooppunten in Oostenrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Scandinavië en Israël. Zo probeert Novy niet alleen de nationale maar ook de internationale markt over te nemen.

Geheime ingrediënt

Novy is het geheime ingrediënt in de keuken als het op een rustig en relaxte keuken aankomt. De geruisloze afzuigkap en stille kookplaat maken je keuken helemaal af. De keuken is het hart van het huis en is de plek waar alles samenkomt. Door de Novy apparaten maak je van deze plek een echte leefruimte waar je de heerlijkste gerechten kunt maken voor familie en vrienden. Met Novy wordt je keuken een echte plek waar je hoogwaardige diners kunt voorbereiden en bereiden en echt van het koken kan genieten. De producten van het merk zijn zeer eenvoudig te gebruiken, wat koken echt tot een groot plezier maakt.

Verkooppunten

Om te weten waar je terecht kunt voor de producten van Novy, kun je het beste even op de website van Novy zelf kijken. Hier kun je de winkelzoeker inschakelen om een verkooppunt te vinden. Vul hier je plaatsnaam in en de dichtstbijzijnde verkoper komt in beeld. Hier staat dan het adres van de winkel bij en ook een link naar de website. Er is ook een showroom van Novy die je kunt bezoeken. Deze zit wel in België en het adres hiervoor kun je ook op de webpagina van Novy vinden. Het is ook mogelijk om de producten van Novy online te bekijken. Zo kun je alvast een selectie maken van wat je mooi vindt en zo goed voorbereid naar 1 van de winkels gaan.

Test

Op de website kun je de producten bekijken en ook zien wat er precies bij in zit. Daarnaast kun je ook direct de prijs bekijken wat een bepaalde kookplaat of afzuigkap kost. Wanneer je een handleiding nodig bent van een van de producten kun je die hier ook op de website vinden. Als je nog niet helemaal weet wat voor afzuigkap je nodig bent voor jou nog te bouwen keuken, dan kun je op de website van Novy ook een test doen. Zo kun je ontdekken welke afzuigkap het beste past in jouw droomkeuken.

Social Media en folder

Wil je graag het laatste nieuws van Novy steeds als eerste lezen? Dan is het bedrijf volgen op Social Media de snelste manier. Op Facebook, YouTube, Pinterest en Instagram plaatst de firma steeds het laatste nieuws en blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste producten, het laatste nieuws en eventuele kortingsacties die op dat moment lopen bij Novy. Op de Social Media kanalen kun je ook terecht als je op zoek bent naar inspiratie voor je keuken. Voor de lopende aanbiedingen van Novy kun je op Aanbiedingenfolders.nl de folder even doorbladeren.

Over Novy

In 1907 word door Hillarie Lannoy, voormalig wielrenner, een fietswinkel opgericht. Deze fietswinkel gaat na ongeveer 20 jaar ook motorfietsen verkopen. Met de verkoop van de motorfietsen doet het merk inspiratie op voor een geheel nieuw product. In 1965 komt Novy namelijk met een volledig nieuw product; de afzuigkap. 8 jaar later moet er al een nieuwe fabriek gebouwd worden; Novy kan de vraag naar afzuigkappen namelijk niet meer aan.

Hedendaags is Novy nog steeds één van de marktleiders op het gebied van afzuigkappen. Ook op dit moment heeft Novy namelijk innovatieve oplossingen in hun assortiment. De afzuigkappen van Novy kenmerken zich door kracht, stilte en connectiviteit. Voor het bekijken en kopen van deze afzuigkappen kan je terecht bij één van de verkooppunten van Novy. In Nederland kan je onder meer bij de Keuken Kampioen, bij Mandemakers en bij allerlei andere keukenketens de afzuigkappen van Novy aanschaffen.

Het is ook mogelijk om in de webshop van Novy bepaalde producten te bestellen. Het assortiment in de webshop is echter beperkt tot vetfilter, recirculatie-accessoires en overige accessoires. Voor het aanschaffen van de afzuigkap dien je dus bij één van de verkooppunten te zijn. Door op de website naar ‘Verkooppunten’ te gaan, krijg je een overzicht van de dichtstbijzijnde verkooppunten voor jou.

Via de website kan je ook de gehele catalogus van Novy inzien. Je kunt inspiratie op doen en je kunt meer lezen over de service van het merk. Tevens is het mogelijk om via de website in contact te komen met de klantenservice. De klantenservice van Novy is bereikbaar op telefoonnummer 088 011 91 10, via info@novynederland.nl of via het online contactformulier. De klantenservice staat op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.