Warenhuis

TK Maxx folders

Ontvang nu korting bij TK Maxx met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer warenhuis folders

De Bijenkorf Folder

Geldig van 17-02-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Action Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

Wibra Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 11-05-2022 t/m 24-05-2022

> Folder bekijken

FonQ Voorjaar Folder

Geldig van 01-02-2022 t/m 30-06-2022

> Folder bekijken

Wibra Folder

Geldig van 29-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Wibra Folder

Geldig van 10-05-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

De Bijenkorf Folder

Geldig van 18-04-2022 t/m 31-07-2022

> Folder bekijken

Flying Tiger Folder

Geldig van 19-04-2022 t/m 31-05-2022

> Folder bekijken

Meer warenhuis winkels

Populaire folders

Openingstijden van TK Maxx winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Tk Maxx folder?

Helaas is er nu geen geldige Tk Maxx folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Tk Maxx folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Tk Maxx folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Tk Maxx folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Tk Maxx folder?

Blader nu snel door de Tk Maxx folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor TK Maxx korting

TK Maxx folder

TK Maxx is ooit opgericht als TJ Maxx, maar de naam werd naar TK Maxx veranderd omdat er verwarring was met de Britse retailketen TJ Hughes. De firma is een warenhuisketen en verkoopt de producten voor veel lagere prijzen in vergelijking met de concurrentie. In Amerika zijn meer dan 1.000 winkels van TK Maxx te vinden en in Nederland zijn 11 winkels van de keten te vinden. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste modeketens die er in de Verenigde Staten te vinden zijn. In Europa zijn er maar liefst meer dan 500 winkels van TK Maxx te vinden.

11 winkels in Nederland

Het bedrijf werd opgericht in 1976 door Bernard Cammarata. Het hoofdkantoor zat in Framingham Massachusetts en de winkelketen werd opgericht om de concurrentie aan te gaan met andere kledingbedrijven. Dit werd een zeer groot succes vooral ook omdat je bij TK Maxx producten voor zeer scherpe prijzen kunt kopen. De eerste winkel in het buitenland werd in het Britse Bristol geopend in 1994 en daarmee begon ook de buitenlandse expansie van TK Maxx. In 2015 opende de eerste Nederlandse winkel van TK Maxx in Eindhoven en al snel waren Groningen en Rotterdam ook in het bezit van een TK Maxx winkel. In de jaren die volgden werden er nog 8 winkels meer geopend en is TK Maxx in het noorden, midden en zuiden van Nederland te vinden.

60% goedkoper

Bij TK Maxx kun je aankloppen voor designer merken, maar ook voor nieuwe innoverende merken en alles kun je kopen tegen zeer voordelige prijzen. Ze hebben modieuze kleding voor je in het assortiment en ook producten voor in huis, cadeaus en sieraden voor zeer scherpe prijzen. Vaak is het bij TK Maxx zo’n 60% goedkoper dan de geadviseerde prijs en dit kan je dus heel veel voordeel opleveren voor vele mooie items. Het is mogelijk om je bij TK Maxx letterlijk van top tot teen te laten kleden. Ze hebben naast kleding ook schoenen en accessoires om je outfits helemaal af te maken.

Schattenjacht

In de winkels van TK Maxx is het zoals het bedrijf zelf zegt een echte schattenjacht. Door het steeds veranderende aanbod kom je de leukste artikelen tegen waar je maar een schijntje voor betaalt. Dit kan zo goedkoop aangeboden worden omdat TK Maxx slimme inkopers heeft over de hele wereld die precies weten waar ze mooie deals kunnen scoren. Daarnaast worden de winkels van TK Maxx simpel ingericht, zodat deze kosten laag blijven en niet van invloed zijn op de prijzen die jij moet betalen. Ze hebben geen magazijn, alles wat ze hebben hangt in de winkels en elke week zijn er meerdere leveringen.

Winkelzoeker

Voor je naar 1 van de winkels van TK Maxx gaat, zou je even op de website kunnen kijken. Hier kun je een paar producten uit de collectie zien en kun je tevens de dichtstbijzijnde winkel zien. Door in de winkelzoeker een stad in te voeren, kun je direct kijken waar de dichtstbijzijnde TK Maxx winkel is. Wanneer je een winkel gekozen hebt, kun je de informatie van de betreffende winkel zien. Het adres, de contactgegevens, de afdelingen die je in de winkel kunt vinden en de openingstijden staan hier beschreven. Zo weet je in een mum van tijd alles wat je moet weten van de door jou gekozen TK Maxx store.

Persoonlijk advies

In de winkels lopen meerdere verkoopadviseurs rond die een grote passie voor mode hebben. Ze weten precies wat er in de winkel hangt en kunnen je daarom goed adviseren. Vraag ze dus vooral om hulp, of het nu om de maat gaat of om een geheel nieuwe outfit, ze helpen je met alle plezier. De medewerkers kunnen je zelfs helpen eens uit je comfortzone te stappen en een outfit te proberen die je anders nooit zou aantrekken. Zo kun je jezelf nog eens verrassen met wat je allemaal mooi staat.

Nieuws en folder

Op de webpagina van TK Maxx kun je het laatste nieuws van de winkelketen vinden. Zodra er wat te melden is, komt dit bij nieuwtjes te staan. Kijk hier dus regelmatig even om het actuele nieuws van TK Maxx te leven. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je het laatste nieuws gewoon in je inbox krijgt. De producten van TK Maxx zijn niet online te bestellen, maar je kunt wel een cadeaukaart online kopen. Deze wordt dan gewoon bij je thuis afgeleverd. Voor de actuele kortingsacties kun je op Aanbiedingenfolders.nl de folder van TK Maxx even digitaal doorbladeren en goed voorbereid naar de winkel gaan.

Over TK Maxx

TK Maxx is een tamelijk unieke winkel binnen Europa. Men omschrijft zichzelf als ‘Europa’s meest toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen voor in huis’. Door een bepaalde bedrijfsvoering is TK Maxx in staat om producten tegen een 60% lagere prijs aan te bieden. We hebben het hierbij over producten van de meest gerenommeerde merken.

In Nederland zijn momenteel enkele vestigingen van TK Maxx te vinden. Onder andere in Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Nijmegen zijn de filialen te vinden. In deze filialen vind je een uitgebreid assortiment van voordelige producten terug. Deze producten zijn allemaal onder verdeeld in verschillende categorieën: Dames, Heren, Kinderen, Speelgoed, Schoenen, Accessoires, Sport, Huisdieren, Sieraden en Body, Bad en Beauty. Het belangrijkste voordeel van TK Maxx is dat zij alle producten tegen voordelige prijzen aan kunnen bedienen. Zelf zegt het bedrijf hier het volgende over: “Tot 60% goedkoper dan de adviesprijs”.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om online te shoppen bij TK Maxx. Wel kan je via hun Facebook- en Instagram account op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en aanbiedingen. Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 met de klantenservice contact opnemen. Het team van medewerkers is bereikbaar via de mail ([email protected]) en via de telefoon (010-711 4866). Uiteraard kan je ook in één van de vestigingen terecht voor het stellen van vragen.

TK Maxx benoemt op hun website dat ze enkele verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Zo wil men een bijdrage leveren aan het milieu door verantwoord te ondernemen. Ook wil men een bijdrage leveren aan kinderen en jongeren in lokale gemeenschappen. Het doel hiervan is dat elk kind zich optimaal kan ontplooien. Ook hecht TK Maxx veel waarde aan de diversiteit van hun team. Alle medewerkers van het bedrijf worden als ‘fantastische mensen’ omschreven.