Warenhuis

TK Maxx

Ontvang nu korting bij TK Maxx met folder aanbiedingen

TK Maxx folders

advertentie
advertentie

Meer warenhuis folders

Action Folder Week 14

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 01-04-2020 t/m 07-04-2020

> Folder bekijken

Wibra Folder Week 14

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 30-03-2020 t/m 11-04-2020

> Folder bekijken

Big Bazar Folder Week 13

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 23-03-2020 t/m 05-04-2020

> Folder bekijken

Itek Folder

Geldig van 20-03-2020 t/m 19-04-2020

> Folder bekijken

Flying Tiger Folder

Geldig van 27-03-2020 t/m 23-04-2020

> Folder bekijken

Otto Dames Sport Kleding

Geldig van 02-04-2020 t/m 09-06-2020

> Folder bekijken

Meer warenhuis winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Tk Maxx folder?

Helaas is er nu geen geldige Tk Maxx folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Tk Maxx folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Tk Maxx folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Tk Maxx folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Tk Maxx folder?

Blader nu snel door de Tk Maxx folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over TK Maxx

TK Maxx is een tamelijk unieke winkel binnen Europa. Men omschrijft zichzelf als ‘Europa’s meest toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen voor in huis’. Door een bepaalde bedrijfsvoering is TK Maxx in staat om producten tegen een 60% lagere prijs aan te bieden. We hebben het hierbij over producten van de meest gerenommeerde merken.

In Nederland zijn momenteel enkele vestigingen van TK Maxx te vinden. Onder andere in Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Nijmegen zijn de filialen te vinden. In deze filialen vind je een uitgebreid assortiment van voordelige producten terug. Deze producten zijn allemaal onder verdeeld in verschillende categorieën: Dames, Heren, Kinderen, Speelgoed, Schoenen, Accessoires, Sport, Huisdieren, Sieraden en Body, Bad en Beauty. Het belangrijkste voordeel van TK Maxx is dat zij alle producten tegen voordelige prijzen aan kunnen bedienen. Zelf zegt het bedrijf hier het volgende over: “Tot 60% goedkoper dan de adviesprijs”.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om online te shoppen bij TK Maxx. Wel kan je via hun Facebook- en Instagram account op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en aanbiedingen. Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 met de klantenservice contact opnemen. Het team van medewerkers is bereikbaar via de mail (service@tkmaxx.nl) en via de telefoon (010-711 4866). Uiteraard kan je ook in één van de vestigingen terecht voor het stellen van vragen.

TK Maxx benoemt op hun website dat ze enkele verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Zo wil men een bijdrage leveren aan het milieu door verantwoord te ondernemen. Ook wil men een bijdrage leveren aan kinderen en jongeren in lokale gemeenschappen. Het doel hiervan is dat elk kind zich optimaal kan ontplooien. Ook hecht TK Maxx veel waarde aan de diversiteit van hun team. Alle medewerkers van het bedrijf worden als ‘fantastische mensen’ omschreven.