Reizen

Roompot folder

Ontvang nu korting bij Roompot met folder aanbiedingen

Roompot folders

advertentie
advertentie

Meer reizen folders

See Buy Fly Folder Mei / Juni

Geldig van 01-05-2020 t/m 30-06-2020

> Folder bekijken

TUI Cruises

Geldig van 01-11-2019 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Center Parcs Magazine 2020

Geldig van 16-03-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Fletcher Hotels Nachtje Weg Folder

Geldig van 01-05-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Meer reizen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Roompot folder?

Helaas is er nu geen geldige Roompot folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Roompot folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Roompot folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Roompot folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Roompot folder?

Blader nu snel door de Roompot folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Roompot

Roompot is een grote keten met vakantieparken in meerdere Europese landen. Onder meer in Nederland, Spanje, Frankrijk, Duitsland en België zijn deze vakantieparken te vinden. Overigens is Roompot, zoals de naam al doet vermoeden, origineel Nederlands. In het jaar 1965 werd namelijk in Zeeland het bedrijf opgericht. Destijds was het alleen een camping in Kamperland (Zeeland), maar het bedrijf is dus uitgegroeid tot een internationale speler. Momenteel is Roompot zelfs één van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Europa.

Roompot biedt niet alleen vakantieparken aan, maar het bedrijf heeft ook 5 hotels en 18 campings. Met ruim 150 vakantieparken ligt de nadruk echter wel op de vakantieparken. Deze vakantieparken kan je makkelijk rechtstreeks boeken op de website van het bedrijf. Je kunt hierbij kiezen uit allerlei parken, uit verschillende aanbiedingen en uit verschillende soorten accommodaties.

Het leuke aan Roompot is dat de vakantieparken voor een breed publiek interessant zijn. Voor gezinnen met jonge kinderen bieden de vakantieparken veel vertier, maar als je tot rust kunt komen lukt dat ook op één van de vakantieparken. De parken hebben over het algemeen een prachtige ligging en bevinden zich verspreid door het gehele land. Online kan je de gewenste regio, het aantal personen en de gewenste reisperiode opgeven. Vervolgens toont de zoekmachine de beschikbare vakantieparken inclusief bijbehorend prijskaartje.

Na het boeken van de vakantie krijg je direct op je mail een bevestiging toegestuurd. Het is nadien mogelijk om de boeking gratis te wijzigen. Ook kan je ervoor kiezen om flexibel te betalen, bijvoorbeeld in enkele termijnen.

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? De klantenservice van Roompot staat graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via een live chat, via Whatsapp (06 22 16 71 56), via Facebook Messenger en op telefoonnummer 088 0 444 999. De klantenservice is alle dagen van de week geopend; de exacte bereikbaarheidstijden hangen van de dag af.