Center Parcs

www.centerparcs.nl

Reizen

Center Parcs folder

Ontvang nu korting bij Center Parcs met folder aanbiedingen

Center Parcs folders

advertentie

Center Parcs Last Minute Aanbiedingen Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Center Parcs Magazine

Geldig van 16-03-2020 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

advertentie

Center Parcs acties

36%
korting

Ontvang nu tot wel 36% vroegboekkorting bij Center Parcs

Toegevoegd op 22 januari - Geldig tot en met 31 januari

Meer reizen folders

TUI Cruises

Geldig van 01-11-2019 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

TUI Griekenland

Geldig van 01-05-2020 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Campings & Vakantieparken

Geldig van 13-01-2020 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

TUI Folder

Geldig van 06-08-2020 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Oad Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

Oad Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

Cruise Travel Folder

Geldig van 21-05-2020 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Disneyland Parijs Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

Meer reizen winkels

Verlopen Center Parcs folders

Populaire folders

Center Parcs folders

TitelStartdatumEinddatum
Center Parcs Magazine16-03-202031-03-2021
Center Parcs Last Minute Aanbiedingen Folder14-01-202131-01-2021
Center Parcs Magazine 202016-03-202031-12-2020
Center Parcs Magazine01-01-201931-03-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Center Parcs folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Center Parcs folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Center Parcs folder van deze week geldig?

De nieuwe Center Parcs folder van deze week is geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Center Parcs folder?

Blader nu snel door de Center Parcs folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Center Parcs korting

Folder Center Parcs

In 1968 werd de basis gelegd voor Center Parcs, een keten van bungalowparken. De bungalowparken van Center Parcs is ontstaan vanuit het warenhuis Sporthuis Centrum, dat in 1953 haar deuren opende aan de Lijnbaan in Rotterdam. Sporthuis Centrum was een warenhuis voor sportartikelen en later ook kampeerartikelen. In 1968 werd een park geopend waar mensen tenthuisjes konden huren voor het vieren van een vakantie. In de loop der tijd volgen er meerdere vakantieparken en worden de warenhuizen verkocht aan een concurrent. Sporthuis Centrum blijft als naam bestaan voor de bungalowparken. In 1980 opent het park de Eemhof in de Flevopolder met een subtropisch zwemparadijs.

Internationaal

In de jaren ’80 van de vorige eeuw groeit het bedrijf uit met meerdere vakantieparken in Nederland en België. In 1986 wordt de naam aangepast en ontstaat het huidige Center Parcs. Een jaar later opent het eerste park in Engeland. Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 35 parken verspreid over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Ook in de toekomst is het de planning dat er meerdere parken onder de naam Center Parcs gaan openen in binnen- en buitenland. Een deel van deze parken zal, net als de huidige parken, gebouwd worden in eigen beheer. Ook is een groot aantal vakantieparken door het bedrijf overgenomen van concurrenten om de succesvolle formule van Center Parcs verder uit te breiden.

De parken

De parken van Center Parcs zijn populair vanwege de faciliteiten die er geboden worden. Klanten kunnen bungalows huren voor meerdere personen met alle voorzieningen die je kunt bedenken. Op de parken zijn vaak ook faciliteiten aanwezig als zwembaden, sportvoorzieningen, horeca en winkels. Door de ruime opzet kun je in alle rust genieten van een vakantie in de natuur. In de meer dan 35 parken die onder de vlag van Center Parcs opereren in Europa, werken meer dan 15.000 werknemers. Bekende parken in Nederland zijn Het Meerdal, de Huttenheugte en de Eemhof. Het bekende subtropisch zwemparadijs Tropicana in Rotterdam was van 1988 tot en met 1993 ook onderdeel van de Center Parcs formule.

Aanbod

Op de parken van Center Parcs valt altijd genoeg te beleven. De bungalowparken zijn voorzien van compleet ingerichte huisjes met een keuken, een badkamer, een terras en voldoende privacy. Over het algemeen bestaan de parken uit meer dan 90% aan natuur zodat je lekker tot rust kunt komen tijdens de vakantie. Afhankelijk van het park kun je een bezoek brengen aan een subtropisch zwemparadijs, speeltuinen, kinderboerderijen, voorstellingen en nog veel meer. Voor kleine kinderen zijn er ook verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een indoor speelparadijs op enkele parken en worden er verschillende soorten huisjes aangeboden die speciaal zijn ingericht in een leuk thema voor kinderen.

Duurzaamheid

Center Parcs is sinds de oprichting van het bedrijf bezig met verduurzaming en vergroening. Dat is duidelijk terug te zien aan de manier waarop de parken zijn ingericht. Alle bungalowparken die tot de organisatie behoren zijn gelegen midden in de natuur. Klanten hebben de mogelijkheid om een huisje te huren midden in de bossen, in de heuvels of in de buurt van het strand. Voor de verduurzaming van de parken, huisjes en faciliteiten zijn meerdere doelstellingen opgesteld. Hiermee wordt de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk gereduceerd, energieverbruik verminderd, meer biodiversiteit gecreëerd, minder water verbruikt en zo veel mogelijk afval gescheiden.

Verblijf boeken

Een verblijf boeken bij één van de parken van Center Parcs kan door online een reservering te maken. Als klant heb je dan de mogelijkheid om bij meer dan 35 parken in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk een verblijf te boeken. Daarbij heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten bungalows. Voorkeuren die je kunt aangeven kunnen betrekking hebben op het aantal slaapkamers, aantal personen en extra’s zoals bijvoorbeeld activiteiten die op het park georganiseerd worden. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen standaard huisjes, premium huisjes, luxe bungalows en exclusieve verblijven. Daarnaast zijn er ook exclusieve verblijfplaatsen zoals woonboten, boomhuizen, tenten en huisjes speciaal gemaakt voor een verblijf met kleine kinderen.

Nieuwsbrief en folder

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het nieuws met betrekking tot de parken van Center Parcs, kun je kijken op Aanbiedingenfolders.nl. Center Parcs brengt 1 keer per jaar het Center Parcs Magazine uit waarin leuke artikelen, verhalen en informatie te vinden zijn met betrekking tot de parken. Door het magazine te lezen kun je zelf al in de stemming komen en samen kijken naar de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot het boeken van een onvergetelijke vakantie.

Over Center Parcs

Wil je een heerlijk weekendje weg? Of wil je van een vakantie in eigen land genieten? De kans is groot dat je in dat geval bij een vakantiepark van Center Parcs uitkomt. Deze keten heeft onwijs veel vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf werd in 1968 opgericht door de heer Piet Derksen te Rotterdam. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro.

Op de website van Center Parcs kan je direct jouw vakantie boeken. Je kunt daarbij een park kiezen, de gewenste aankomst- en vertrekdatum invoeren en het aantal personen doorgeven. De website toont vervolgens de mogelijke accommodaties op het gewenste vakantiepark aan. Je kunt direct een verblijf op één van de vakantiepark boeken, maar houd daarbij wel rekening met boekingskosten á € 29,50. Ook kan je op de website alle huidige aanbiedingen bekijken. Center Parcs stunt namelijk met grote regelmaat met behoorlijk hoge kortingen. Door je voor de nieuwsbrief aan te melden, kan je ook van een extra korting geniet. Zo krijg je € 25 korting op je volgende verblijf als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube kan je op de hoogte blijven van het bedrijf. Daarnaast kan je via deze social media kanalen ook in contact komen met de klantenservice. Via de klantenservice kan je ook telefonisch een verblijf boeken. Hiervoor kan je bellen naar 010 798 0980. De klantenservice van Center Parcs is op werkdagen tussen 09.00 en 1.00 uur aanwezig, op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Heb je vragen omtrent jouw boeking of één van de vakantieparken? In de sectie veelgestelde vragen op de website kan je mogelijkerwijs direct het antwoord terug vinden!