Infiniti

Infiniti folders

Infiniti Folder

Infiniti Folder

Geldig van 22-01 t/m 31-01

Profiteer nog 60 dagen van deze Infiniti Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Infiniti aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Infiniti Folder

Infiniti Folder

Geldig van 22-01 t/m 29-02

Profiteer nog 89 dagen van deze Infiniti Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Infiniti aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Infiniti Folder

Infiniti Folder

Geldig van 22-01 t/m 29-02

Profiteer nog 89 dagen van deze Infiniti Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Infiniti aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Infiniti Folder

Infiniti Folder

Geldig van 22-01 t/m 29-02

Profiteer nog 89 dagen van deze Infiniti Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Infiniti aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Infiniti Folder

Infiniti Folder

Geldig van 22-01 t/m 29-02

Profiteer nog 89 dagen van deze Infiniti Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Infiniti aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Infiniti korting

Folder Inifiniti

Meer dan 30 jaar geleden wilde het bedrijf een nieuw soort luxe automerk creëren. Een die de ideale maatstaf voor kracht, prestatie en kunstenaarschap zou nastreven. 30 jaar geleden debuteerde het INFINITI-logo op de Q45 en vertegenwoordigde de mogelijkheid van een eindeloze weg die zich naar buiten uitstrekt. Tot op de dag van vandaag zet INFINITI zich in voor hetzelfde streven naar een mensgerichte luxe. Deze geschiedenis van 's werelds eerste innovaties hebben de weg vrijgemaakt voor de toekomst en voeden de visie van het bedrijf voor een geëlektrificeerde toekomst.

Bedrijfsevolutie

Langzamerhand vormde er zich in 1985 een elitegroep binnen het bedrijf Nissan. Het doel is het bouwen van een nieuwe divisie van prestatiegerichte luxe voertuigen. Een die de heersende Amerikaanse en Europese luxe merken zou uitdagen met een meer mensgericht ontwerp. Zo werd INFINITI in 1987 geboren. Met deze ontwikkeling ontstond een gevoel van voorwaartse beweging. Om het een vorm te geven, is een badge ontworpen met twee centrale lijnen die zich uitstrekken tot aan de horizon. In 1989 wordt INFINITI gelanceerd met 51 dealers in de Verenigde Staten. Er zijn 2 beschikbare modellen: de ruime maar krachtige Q45 sedan en de prestatiegerichte M30 coupé.

Drijfveer achter INFINITI

Bij INFINITI pushen ze zichzelf als bedrijf altijd om de grenzen van het potentieel te verkennen, en ze ontwerpen auto's om degenen die hetzelfde doen te empoweren. Technologie om je zintuigen te versterken. Opvallend ontwerp dat vraagt om een reactie. Prestaties waardoor je je levendiger voelt en je drijft om de grenzen van de mogelijkheden uit te dagen. Je vooruit helpen. Dat is wat ze drijft. INFINITI ontwerpt voertuigen met een krachtige uitstraling, die gemaakt worden door mensenhanden.

Voertuig vooruitgang

Een spannende nieuwe V6-motor familie werd in 1995 geïntroduceerd: de VQ-serie. Ontworpen voor optimaal vermogen, koppel en brandstofverbruik, behoort de VQ tot een van Ward's 10 beste motoren voor de komende 14 jaar - een ongeëvenaarde prestatie. Dit is de voorloper van de INFINITI Twin Turbo V6. In 2001 brengt INFINITI een krachtige nieuwe innovatie tot bloei met Intelligent Cruise Control. Het detecteert het verkeer voor je en past jouw snelheid automatisch aan, zodat je de gewenste afstand kunt aanhouden. Je kunt altijd de website aanbiedingenfolder.nl bezoeken om meer leuke acties over INFINITI te bekijken.

Kracht en prestaties

Wanneer je handen het stuur van een INFINITI vastgrijpen, zou je je gemachtigd moeten voelen om met overtuiging vooruit te rijden. Daarom ontwerpen ze bij INFINITI elk voertuig om een niet aflatende kracht te leveren die zich aanpast aan jouw reis, of het nu gaat om uitbarstingen van acceleratie of efficiëntie over lange afstanden. Met gedurfde nieuwe aandrijflijn innovaties streeft het bedrijf naar de perfecte balans tussen opwinding en efficiëntie, waarbij ze het idee trotseren dat de dorst naar brandstof van een motor gelijk staat aan zijn aandrijving.

Het INIFINITI-ontwerp

Het bedrijf gelooft in het samenbrengen van schijnbaar contrasterende elementen tot een harmonieuze dualiteit. Krachtige elegantie vormt de kern van deze filosofie. De inspiratie kan komen van kunst of poëzie, maar de uitvoering is altijd krachtig en doelgericht. De kracht van binnen uitgedrukt door de contouren van zijn lichaam, elke INFINITI is een statement. Over het ontwerpen van een auto in perfecte harmonie. De houding vergeleken met de banden. De banden op de weg naar de indrukwekkende prestaties die tijdens uw rit worden aangekondigd.

Geavanceerde technologie

Totale vrijheid vereist totale controle. Onze op de bestuurder gerichte technologieën versterken al jouw zintuigen. Bij INFINITI geloven ze dat wat je rijdt jouw potentieel moet ontketenen. Dit principe vormt de kern van elk INFINITI-voertuig. Sinds 1989 hebben ze een reeks van 's werelds eerste technologieën uitgebracht die jouw mogelijkheden moeiteloos uitbreiden. Innovaties die je in het middelpunt van elke reis plaatsen, reagerend op de omstandigheden en jouw signalen zodat je in staat bent verder te gaan. Neem de leiding met geavanceerde stuursystemen die zijn ontworpen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

INFINITI motorsport

Voor het Formule 1-seizoen 2011 heeft INFINITI samengewerkt met de regerende F1-kampioenen, Red Bull Racing, om toekomstige technologische samenwerkingen te verkennen. Een opwindende kans om het prestatiedenken van het bedrijf te verdiepen. Meer dan 10 vruchtbare jaren in de Formule 1™ hebben de partnerschappen met Red Bull Racing en Renault DP World F1® Team het bedrijf essentiële lessen geleerd over prestatie-engineering, hybride technologie, elektrificatie en innovatie van het hoogste niveau. Een jaar later werden ze de titelsponsor van het team en vestigden ze daarmee een van de meest succesvolle sponsoring in de geschiedenis van de sport.

Over Infiniti

In 1989 zag in de Verenigde Staten van Amerika redelijk plots een nieuw automerk het levenslicht; Infiniti. Dit merk moest de strijd aan gaan met onder meer Lexus en Acura en kwam van oorsprong uit Hongkong. Het merk is al die tijd in handen geweest van Nissan en wordt eigenlijk gezien als de luxe tak van Nissan. Mocht je op zoek naar een luxere Nissan zijn, kom je dus al snel bij Infiniti uit.

Sinds 2008 is dit merk ook actief in Europa. Infiniti besloot om eerst een vestiging in Parijs te openen, waarna vestigingen in Rotterdam en Amsterdam al snel volgden. Het merk wist al snel naam te maken, aangezien ze echt onderscheidende auto’s aan wisten te bieden. Auto’s waarvan je duidelijk ziet dat het geen ‘normale’ Nissan is.

Door de jaren heen is Infiniti nooit echt uitgegroeid tot een volwaardig merk in ons land. Ook in andere landen had dit merk moeite om voet aan de grond te krijgen. Mede hierdoor is het niet meer mogelijk om een nieuw Infiniti in ons land te bestellen. Wel kun je bij verschillende Infiniti dealers terecht voor het laten onderhouden van jouw huidige Infiniti.

Daarvoor kan je op de Nederlandse website van dit merk klikken op ‘Door Infiniti geautoriseerde dealers’. Je ziet dan direct een lijst met geautoriseerde dealers en garagebedrijven waar je jouw Infiniti kunt laten onderhouden. Mocht je voor één van deze dealers of garagebedrijven kiezen, weet je zeker dat de garantie op de auto geldend blijft.

Op de website van dit unieke automerk vind je nog meer informatie over bijvoorbeeld service. Wil je nou echt heel graag een Infiniti hebben? Dan is het mogelijk om één van de dealers te benaderen voor het (laten) importeren van een auto van dit merk. Heb je daar vragen over? Dan kan je ook contact opnemen met het Nederlandse hoofdkantoor van Infiniti. Daarvoor bel je naar 020 369 03 23 of mail je naar [email protected]. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur.