VakantieVeilingen

www.vakantieveilingen.nl

Reizen

VakantieVeilingen folders

VakantieVeilingen folders

Bekijk de nieuwe VakantieVeilingen folder aanbiedingen van deze week

advertentie
advertentie

Meer reizen folders

TUI Folder

Geldig van 30-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Oad Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 01-04-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

TUI Stedentrips Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 01-05-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

TUI Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 01-05-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

Oad Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 01-04-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

TUI Folder

Nog 3 dagen geldig

Geldig van 01-05-2022 t/m 30-11-2022

> Folder bekijken

Oad Magazine

Geldig van 28-07-2022 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Oad Magazine

Geldig van 28-07-2022 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer reizen winkels

Verlopen VakantieVeilingen folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de VakantieVeilingen folder?

Blader nu snel door de VakantieVeilingen folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve VakantieVeilingen folder?

Helaas is er nu geen geldige VakantieVeilingen folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de VakantieVeilingen folder te ontvangen.

Tot wanneer is de nieuwe VakantieVeilingen folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve VakantieVeilingen folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

Tips voor VakantieVeilingen korting

Folder VakantieVeilingen

Wil je er graag even tussenuit voor een weekendje, week of gewoon een dagje ergens naartoe? Op ben je op zoek naar wat leuks om jezelf of een ander cadeau te doen maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is het slim een kijkje te nemen op de site van VakantieVeilingen.

Kijk altijd naar het actuele aanbod op VakantieVeilingen

Bij VakantieVeilingen kun je niet alleen terecht om op een leuke vakantie te bieden want er is zoveel meer. Voor het actuele aanbod kijk je het beste regelmatig op de site. Dit kan namelijk nog wel eens variëren. Is er de ene keer nu niets bij van je gading, dan heb je de keer daarna wel grote kans dat er iets leuks te vinden is. Op de website van Vakantieveilingen staan de veilingen waarop je bieden kunt gerangschikt per categorie zodat je daar makkelijk binnen kunt zoeken of er iets naar je zin bij zit.

Bieden, bieden en nog eens bieden

Als je een leuk aanbod ziet bij VakantieVeilingen dan maak je als eerste een account aan. Hiervoor geef je je gegevens door en maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Iedere keer als je dan een product ziet waarop je wilt bieden, log je daarmee in. Zonder inloggen is deelname en bieden niet mogelijk. Bij VakantieVeilingen bied je samen met andere mensen gelijktijdig op een bepaald product of uitje. Je kunt zelf een openingsbod plaatsen maar dit ook overlaten aan een ander. Daarna kan er steeds meer geboden worden en zie je de tijd dat dit mogelijk is, verder teruglopen. Degene die als laatste het hoogste bod doet, is de winnaar.

Wat als je de winnaar bent?

De winnaar kan daarna zijn of haar gewonnen veiling betalen. Dit ben je ook verplicht, zoals in de voorwaarden van VakantieVeilingen terug te vinden is. Je krijgt een bepaalde periode om de gewonnen veiling te betalen. Een product wordt dan naar je verstuurd en voor een uitje of vakantie krijg je een voucher die je binnen een bepaalde tijd kunt verzilveren of waarmee je een reservering kunt plaatsen.

Houd rekening met bijkomende kosten

Nu is ergens op bieden vooral vaak ook erg spannend maar houd er voor jezelf wel rekening mee dat je niet over een bepaald bedrag heen biedt. Dan betaal je gewoon teveel en dat is natuurlijk niet het principe van een veiling. Bij de meeste producten betaal je verzendkosten en administratiekosten die erbij komen dus houd daar ook rekening mee. Dat neemt niet weg dat bieden erg leuk kan zijn en je met wat geluk een voordelig product of uitje weet te scoren via de site.

Niet steeds de veiling actief blijven volgen

Bij bepaalde veilingen geldt vaak ook dat je deze na het beëindigen van de veiling, tegen een iets hogere prijs, alsnog kunt kopen. Zo heb je toch wat je wilt. En anders starten de meeste veilingen daarna gewoon opnieuw zodat je er weer op kunt bieden. De looptijd is vaak vrij kort maar kijk altijd goed even hoe lang je ergens op kunt bieden. Is het bijvoorbeeld een uur, dan is meteen aan het begin al bieden vaak niet zo handig want dan zul je snel overboden worden. Is dat laatste het geval, dan krijg je daar altijd een melding van. Zo hoef je niet persé heel de tijd dat er geboden wordt te blijven kijken en de veiling te volgen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VakantieVeilingen

Wil je steeds op de hoogte blijven van nieuwe veilingen en niks van het aanbod van VakantieVeilingen missen? Dan meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief. Hiervoor hoef je niets meer te doen dan je mailadres door te geven en krijg je net zo vaak als de nieuwsbrief verschijnt, deze automatisch in je mailbox. Dit is doorgaans meerdere keren per week. Zo weet je zeker dat er geen enkele veiling meer aan je neus voorbijgaat. VakantieVeilingen is tevens actief op Facebook en Instagram dus ook daar te volgen.

Bieden op de site of via de app

Bieden kun je doen via je laptop of pc op de site van VakantieVeilingen maar je kunt op je smartphone of tablet ook de app downloaden. Je vindt deze in de Appstore en je kunt ook de QR-code inscannen die je op de website vindt. Zo kun je snel deelnemen aan een veiling naar keuze en hopelijk met succes. Kun jij nog eens genieten van een leuk uitje of een product in huis halen waarvoor je zeker niet teveel betaalt.

Over VakantieVeilingen

Wil je genieten van leuke activiteiten, leuke tripjes en leuke uitjes? Dan ben je bij VakantieVeilingen aan het juiste adres. Via VakantieVeilingen kan je bieden op bijvoorbeeld kaartjes voor een dierentuin, kaartjes voor pretparken, toegang tot een sauna of bieden op uiteenlopende producten. Zo kan je bijvoorbeeld via VakantieVeilingen zelfs een tuinslang, een ledlamp en een gereedschapskoffer aanschaffen. De prijs die je voor deze producten moet betalen, is afhankelijk van de biedingen. In sommige gevallen kan je dus tickets/producten voor bodemprijzen aanschaffen; dat is zeker het geval als je weinig concurrentie hebt tijdens de biedingen.

Als je op de website van VakantieVeilingen terecht komt, kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Producten, Voor de tuin, Alles voor thuis, Moederdag, Avondje uit, Dagje weg, Eten en drinken, Hotels, Sauna en Beauty en Vakanties. Per categorie vind je onwijs veel producten/biedingen terug, waarbij het uiteindelijk de bedoeling is dat jij het hoogste bod uitbrengt. Althans; als je de veiling wilt winnen.

Zodra je een veiling gewonnen hebt, krijg je een link in je mailbox. Via deze link kan je vervolgens de veiling betalen, waarna je vervolgens de producten/tickets thuisgestuurd krijgt. De producten worden uiteraard fysiek verstuurd, terwijl de tickets in je mailbox belanden. Deze tickets kan je vervolgens gebruiken voor de toegang tot bijvoorbeeld de sauna, de dierentuin of een pretpark.

Op de website van VakantieVeilingen is behoorlijk veel informatie te vinden over de werking. Op de pagina ‘Hoe het werkt’ kan je alle informatie vinden over het bieden, over de voorwaarden en over zaken waar je rekening mee moet houden. Voor allerlei (overige) vragen kan je ook contact opnemen met de klantenservice van VakantieVeilingen. Deze klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 020 760 50 70 of via een online contactformulier. Op werkdagen kan je tussen 09.00 en 18.00 uur contact opnemen en in het weekend tussen 10.00 en 17.00 uur.