Mode

Marc Cain folder

Ontvang nu korting bij Marc Cain met folder aanbiedingen

Marc Cain folders

advertentie

Marc Cain Folder

Geldig van 30-11-2020 t/m 08-03-2021

> Folder bekijken

Marc Cain Folder

Geldig van 30-11-2020 t/m 08-03-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 04

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 23-01-2021 t/m 29-01-2021

> Folder bekijken

Mylène Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

KiK Folder Week 04

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 04

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 25-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

MS Mode Sale Folder

Geldig van 24-01-2021 t/m 06-02-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder Week 04

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 20-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Nelson Schoenen Folder Week 04

Geldig van 25-01-2021 t/m 07-02-2021

> Folder bekijken

Manfield Folder

Geldig van 24-01-2021 t/m 07-02-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Marc Cain folders

Populaire folders

Marc Cain folders

TitelStartdatumEinddatum
Marc Cain Folder30-11-202008-03-2021
Marc Cain Folder30-11-202008-03-2021
Marc Cain Black Friday Folder27-11-202029-11-2020
Marc Cain Zomer Catalogus13-07-202025-09-2020
Marc Cain Folder23-05-202012-07-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Marc Cain folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Marc Cain folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Marc Cain folder van deze week geldig?

De nieuwe Marc Cain folder van deze week is geldig van 30-11-2020 t/m 08-03-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Marc Cain folder?

Blader nu snel door de Marc Cain folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Marc Cain korting

Folder Marc Cain

Marc Cain is een modemerk dat in 1973 is opgericht door Helmut Schlotterer die vandaag de dag nog steeds de leiding over het bedrijf heeft. De van oorsprong Duitse onderneming is gericht op het produceren van mode voor dames en heeft een hoofdkantoor in de Duitse plaats Bodelhausen. In Duitsland zijn er meer dan 1000 mensen werkzaam voor het bedrijf, zijn er meer dan 170 eigen winkels, meer dan 280 shop-in-stores en is de kleding van het merk op meer dan 800 andere plaatsen in winkels te koop. Uiteraard zijn daarbij ook genoeg mogelijkheid om online kleding te bestellen van Mark Cain. De kleding is verkrijgbaar in winkels over de hele wereld verspreid over bijna 60 landen. In Nederland zijn er inclusief de 10 winkels die onder de naam Marc Cain opereren in totaal meer dan 100 locaties waar het merk wordt aangeboden.

Producten

De kleding die door Marc Cain op de markt wordt gebracht is geproduceerd op een eigen locatie in Duitsland. In de fabriek van het bedrijf worden werkzaamheden uitgevoerd op het vlak van breien, drukwerk, naaien en bewerking van kleding. De productielocatie van het bedrijf is zeer modern waarbij een groot deel van de werkzaamheden gedigitaliseerd en geautomatiseerd is. Bij het produceren van de producten van het merk wordt er onder andere rekening gehouden met de duurzaamheid van de artikelen en het behoud van het milieu. De artikelen die door Marc Cain op de markt gebracht worden zijn onder andere broeken, shirts, truien, blouses, rokken en nog veel meer op het gebied van damesmode.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk begrip voor een organisatie als Marc Cain. Het bedrijf ziet het als een grote verantwoordelijkheid om te zorgen voor een goede leefomgeving, een beter milieu en de beste werkomstandigheden voor het personeel. De productie van de kleding wordt bijvoorbeeld voornamelijk in Europa gedaan in een eigen fabriek in Duitsland. Op andere plekken waar de kleding gemaakt wordt, is ook aandacht voor goede werkomstandigheden. Werknemers moeten daarnaast een eerlijke vergoeding krijgen voor het werk dat zij uitvoeren en het milieu moet zo veel mogelijk beschermd worden.

Milieu

Dat er veel gewerkt wordt aan een beter milieu is in meerdere opzichten wel duidelijk als je een bezoek brengt aan de locaties van Marc Cain waar kleding geproduceerd wordt. Met speciale installaties wordt de warmte die tijdens het productieproces ontstaat opgevangen en gebruikt als energie voor onder andere het verwarmen van kantoren en het water in de gebouwen van het bedrijf. Regenwater wordt opgevangen voor het besproeien van de tuinen rondom de fabriek en de elektriciteit wordt opgewerkt door middel van zonnepanelen. Verder zijn er ook voldoende oplaadpunten voor elektrische auto’s zodat werknemers en bezoekers ook schoon de weg op kunnen.

Kleding

Het assortiment dat door Marc Cain wordt aangeboden is zeer uitgebreid. De kleding is bedoeld voor dames en bestaat onder andere uit jassen, jurken, mantels, blazers, vesten, capes, rokken, pantalons, jeans, shorts, tunieken, blouses, truien, shirts en tops. Daarnaast zijn er ook verschillende accessoires te koop zoals sjaals, doeken, riemen, mutsen en mondmaskers. Om de outfit die je bij elkaar wilt shoppen compleet te maken heb je ook een ruime keuze uit verschillende tassen en schoenen zoals sandalen, pumps, laarzen en sneakers. De collecties van het bedrijf worden regelmatig vernieuwd zodat er altijd wel een artikel voor jou te vinden is.

Winkels en verkooppunten

De winkels van Marc Cain en andere verkooppunten zijn verspreid over Nederland te vinden. Het bedrijf heeft in Nederland enkele winkels die opereren onder de eigen naam Marc Cain. Het gaat dan om 10 winkels waarvan er 1 te vinden is in Roermond. Daar is in het bekende outletcentrum een Marc Cain Factory Outlet gevestigd waar de producten tegen aantrekkelijke tarieven aangeboden worden. Marc Cain verkoopt verder voornamelijk kleding via verkooppunten in andere winkels. Op die manier kun je bij wel meer dan 100 locaties terecht voor het kopen van kleding en andere producten die door Marc Cain geproduceerd worden. Uiteraard is het ook mogelijk om online bestellingen te plaatsen via de website van Marc Cain en andere online aanbieders van het merk.

Nieuwsbrief en folder

Op de hoogte blijven van de aanbiedingen die het bedrijf heeft en de nieuwe collecties die op de markt gebracht worden kan door regelmatig de website van Marc Cain te bezoeken. Ook is het mogelijk om jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief die door Marc Cain wordt uitgebracht. Wil je helemaal op de hoogte zijn, kijk dan eens op Aanbiedingenfolders.nl. Daar vind je de magazines die regelmatig uitgebracht worden met informatie en gegevens over nieuwe collecties en de ontwikkelingen rondom het bedrijf.

Over Marc Cain

Het bedrijf Marc Cain werd in 1973 door de heer Helmut Schlotterer opgericht. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid toto één van de grootste internationale modebedrijven. Het merk is momenteel in ruim 50 landen actief en heeft alleen in Duitsland al meer dan 1000 medewerkers. Ook in Nederland is het merk Marc Cain goed vertegenwoordigd.

In Nederland zijn in Amsterdam, Maastricht, Breda, Den Bosch, Arnhem, Rotterdam, Bergen en Utrecht officiële Marc Cain winkels te vinden. Naast deze officiële winkels zijn er ook onwijs veel retailers die de producten van Marc Cain in hun assortiment opgenomen hebben.

Voor het kopen van de kleding kan je ook in de webshop terecht. In deze webshop krijg je allerlei categorieën voorgeschoteld: kleding, accessoires, tassen, schoenen en essentials. Per categorie vind je ook weer onwijs veel subcategorieën terug. Voor onder andere jurken, blazers, shirts, rokken, pantalons en truien kan je onder het kopje ‘Kleding’ terecht.

Ongeacht de grootte van jouw bestelling betaal je altijd een bedrag van € 4,90 aan verzendkosten. De bestelde artikelen worden binnen enkele werkdagen door DHL op het gewenste adres afgeleverd. Niet tevreden met de ontvangen kleding, schoenen, tassen of accessoires? Dan biedt Marc Cain gratis retournering aan; de retournering moet wel binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen plaats vinden.

De online shop van Marc Cain heeft een klantenservice die dagelijks voor jouw klaar staat. Je kunt hiervoor contact opnemen via service@marc-cain.com of via info@marc-cain.com. Ook is het mogelijk om te bellen naar 049 7471 709 0. Let op: dit betreft een Duits nummer. De kans is dan ook groot dat je in het Engels of Duits te woord wordt gestaan. Tot slot kan je ook een online contactformulier invullen of naar één van de winkels van Marc Cain gaan. Het bedrijf is ook actief op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.