Banken

ABN Amro folder

Ontvang nu korting bij ABN Amro met folder aanbiedingen

ABN Amro folders

advertentie
advertentie

Meer Banken winkels

Verlopen ABN Amro folders

Populaire folders

ABN Amro folders

TitelStartdatumEinddatum
Bankieren Bij Abn Amro01-04-201930-04-2020
ABN Amro Bankieren01-04-201931-03-2020

Openingstijden van ABN Amro winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve ABN Amro folder?

Helaas is er nu geen geldige ABN Amro folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de ABN Amro folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe ABN Amro folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve ABN Amro folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de ABN Amro folder?

Blader nu snel door de ABN Amro folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor ABN Amro korting

ABN Amro folder

De ABN Amro is een bankgroep die tot een beursgenoteerde maatschappij behoort. De geschiedenis van de bank gaat helemaal terug naar 1824. In dat jaar richtte de toenmalige koning van ons land, Willem I der Nederlanden, de Nederlandsche Handelmaatschappij op (NHM). In 1964 werd de NHM samengevoegd met de Twentsche Bank en zo ontstond in Nederland de ABN, Algemene Bank Nederland. Doordat in hetzelfde jaar de Amsterdamsche Bank en de Rotterdamsche bank samengevoegd werden, ontstond de AMRO Bank. Een aantal jaren later werden in 1991 de ABN en AMRO Bank samengevoegd en ontstond vanaf dat moment de ABN Amro.

Grootste buitenlandse bank

Vanaf het begin nam de bank een zeer sterke positie in en was het doel om ook internationaal een goede positie in te nemen. De focus kwam vooral op de Verenigde Staten te liggen. Door in 1979 en in 1991 de LaSalle National Bank en de Talman Home aan te kopen, werd deze positie ook een heel stuk sterker. Tot 1998 was de ABN Amro dan ook de grootste buitenlandse bank in Amerika. Het hoofdkantoor van ABN Amro is gevestigd in Amsterdam en verder zijn er meer dan 400 bankkantoren te vinden in ons land. De duidelijke doelstelling van de bank is banking for better, for generations to come. Daarmee is de ABN Amro echt gericht op de toekomst om de wereld voor de komende generaties beter te maken.

Een goede maatschappij voor de toekomst

ABN Amro beseft dat het als bank een groot effect heeft op de financiële zaken van het land en de maatschappij waar je in leeft. Het bedrijf wil dan ook een postieve bijdrage leveren door onder meer de juiste stappen te ondernemen. Doordat de ABN Amro zo groot is, heeft het een groot effect op hoe de maatschappij zich ontwikkelt. Door producten te bieden en innovaties en sponsorprogramma’s op te zetten, doet de ABN Amro haar best om een schone, social en inclusieve samenleving te creëren. Duurzaamheid is daarbij belangrijk om te zorgen dat de toekomst voor de komende generaties ook veiliggesteld is.

Compleet pakket

Je kunt bij de ABN Amro terecht voor verschillende soorten producten. De bank heeft een compleet pakket van diensten voor je en je kunt ook voor advies voor ze aankloppen. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De laatste ontwikkelingen op het gebied van economie en digitale innovaties worden door de bank in de gaten gehouden. Zo kunnen ze steeds voorop blijven en je helpen bij het bankieren. Er wordt door ABN Amro constant geïnvesteerd in het verbeteren van de producten en diensten. Dit om te zorgen dat alles wat de ABN Amro aanbiedt ook meegaat met de tijd en er zo ook ingespeeld wordt op de snel veranderende wereld waarin je leeft.

De touwtjes in handen houden

Het maakt voor de ABN Amro niet uit of je een particuliere of zakelijke klant bent, je kunt ze voor verschillende zaken inschakelen. Zo kun je er een betaalrekening openen, maar ook een hypotheek, kun je beleggen, geld lenen en je pensioen regelen. Het is wel zo bij de ABN Amro dat je alle bankzaken in eigen handen heeft en houdt. Je wilt namelijk wel zelf de controle houden over je financiële toekomst. Door samen te werken met de ABN Amro kun je je bankzaken in orde houden, maar wel met het advies van een echte professionele bank.

Private Banking

Het is mogelijk om bij de ABN Amro te kiezen voor Private Banking. Dit is een dienst gespecialiseerd in het adviseren van mensen met een wat groter vermogen. Je hebt dan een team van adviseurs tot je beschikking en deze geven je het advies dat ook echt werkt voor jouw persoonlijke situatie. Het mooie hieraan is dat de ABN Amro het mogelijk maakt om dit naast op locatie, ook gewoon thuis te kunnen doen. Dit gaat dan of telefonisch, met een videogesprek of de adviseurs komen persoonlijk bij je langs. Op die manier hoef je niet perse naar een kantoor van de firma toe, maar kun je gewoon vanuit huis alles eenvoudig regelen.

Website en brochure

Op de website van de ABN Amro kun je alles vinden over wat de bank allemaal te bieden heeft. Via de website kun je in je eigen persoonlijke portaal inloggen en zo al je bankzaken regelen. Tevens kun je op de website het laatste nieuws over de bank vinden in de Newsroom. Op Aanbiedingenfolders.nl kun je de actuele brochures van de ABN Amro online bekijken. Deze worden steeds bijgewerkt zodra er een nieuwe uitkomt. Door deze website regelmatig te bezoeken, blijf je steeds op de hoogte van alles dat de ABN Amro te bieden heeft.

Over ABN Amro

De Nederlandse Handelmaatschappij werd in 1924 door Koning Willem I Der Nederlanden opgericht. Deze bank fuseerde uiteindelijk in 1964 met de Twentsche Bank; de naam werd Algemene Bank Nederland (ABN). In 1964 fuseerden ook de Amsterdamsche Bank en de Rotterdamsche Bank; deze twee banken gingen verder onder naam de naam ARMO Bank. In 1991 fuseerden uiteindelijk de ABN en de AMRO Bank met elkaar; logischerwijs werd de naam ABN Amro.

De ABN Amro bank was in meerdere landen actief. In onder meer Brazilië, Italië en Verenigde Staten heeft de bank inmiddels haar deel verkocht. De focus ligt daardoor volledig op Nederland; in ons land biedt ABN Amro verscheidene bankzaken aan. Je kunt bij de ABN Amro bank terecht voor betaalrekeningen, spaarrekeningen, creditcards, hypotheken, leningen, beleggingen, verzekeringen en pensioen. Onder meer vanwege dit uitgebreide aanbod is ABN Amro één van de grootste banken in Nederland.

Het bedrijf richt zich zowel op de zakelijke- als op de particuliere markt. Voor beide doelgroepen biedt de bank interessante producten en diensten aan. Veel van deze diensten zijn tegenwoordig via de online kanalen van ABN Amro bereikbaar. Her en der in Nederland zijn nog kantoren van ABN Amro aanwezig, maar net zoals bij andere banken worden veel van deze kantoren opgedoekt. Veel zaken zijn immers via de digitale kanalen te regelen. Ook veel pinautomaten van ABN Amro verdwijnen; in plaats daarvan komt de universele Geldmaat. De automaten van Geldmaat zijn eigenlijk de nieuwe norm binnen de wereld van pinautomaten.

Heb je vragen of wil je graag advies over bepaalde diensten van ABN Amro? De klantenservice van ABN Amro staat voor je klaar. Je kunt hen 24/7 bellen op telefoonnummer 0900 00 24. Het is tevens mogelijk om een online videogesprek te voeren met je adviseur of om online te chatten. ABN Amro is te volgen via Faceook, Twitter, LinkedIn en YouTube.