Batavus

Batavus folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Batavus

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Batavus korting

Folder Batavus

Fietsen is een leuke hobby maar je kunt de fiets natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld dagelijks naar je werk of school te gaan. In veel plaatsen, zeker in grote steden, is de fiets vaak de snelste manier om van A naar B te gaan. Een goed vervoermiddel op twee wielen is dan zeker ook aan te raden. Een merk van fietsen dat je daarvoor kunt kiezen is Batavus.

Bepaal voor jezelf welke fiets bij jou past

Een fiets van het merk Batavus kun je uiteraard bij tal van fietsenhandelaren kopen maar er is ook een eigen website waarop je eerst een kijkje kunt nemen om te zien wat er zoal verkrijgbaar is. Omdat er natuurlijk veel verschillende soorten fietsen te koop zijn, is het handig om op de website van Batavus gebruik te maken van de keuzehulp. Hiermee kun je onder de button Help mij kiezen zelf proberen te bepalen welk model fiets bij jou past.

Ga altijd naar een goede Batavus dealer

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ga dan gewoon naar een Batavus dealer. Daar kun je om alle informatie die je maar wilt weten vragen en ook nog eens een fiets uitproberen. Dat laatste is altijd belangrijk om te doen, want ook al heb je een fiets gevonden waarvan jij denkt dat deze perfect bij je past, proeffietsen hoort erbij zodat je ook zeker weet dat je de juiste fiets kiest.

Kijk ook eens de folder van Batavus door

Batavus brengt ook een folder uit waarin je tal van fietsen kunt bekijken en er alles over kunt lezen. Deze folder vind je zowel op de eigen site als op een site met meer folders terug. Je kunt er gewoon doorheen bladeren, zoals je ook met een folder op papier zou doen. Bij de folder staat altijd vermeld wat de looptijd is, zodat je weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken en wat voor modellen er op dat moment in de collectie zitten en dus verkrijgbaar zijn.

Volg Batavus via de nieuwsbrief en op social media

Batavus brengt ook ieder jaar een nieuwe brochure uit met de totale collectie op dat moment. Daarin kun je alle fietsen die beschikbaar zijn bewonderen zodat je weet wat er allemaal te koop is. Deze brochure kun je zelf aanvragen via de website en ontvang je dan gewoon in je mailbox. Zo kun je de brochure bekijken wanneer het jou uitkomt. Als je niks wilt missen van alle nieuws omtrent Batavus kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Alle laatste nieuwtjes van Batavus als eerste weten? Volg de fietsenfabrikant dan op social media. Dit is mogelijk op Facebook, Twitter en YouTube.

Kijk goed of er bepaalde acties lopen

Als je een Batavus wilt aanschaffen maar ook een beetje rekening dient te houden met het budget, kun je op verschillende manieren besparen in de kosten. Zo kun je altijd eerst goed rondkijken wat er allemaal te koop is en verschillende modellen met elkaar vergelijken. Kijk goed wat je van de fiets verlangt en wat je ermee wilt doen. Kijk daarnaast of er op het moment dat jij een fiets wilt aanschaffen bepaalde acties gelden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan korting op je fiets of dat je er gratis accessoires bij krijgt. Of in het geval van het elektrische fiets, dat je er bijvoorbeeld een extra accu bij krijgt.

Kijk ook eens voor een wat ouder of een tweedehands model

Heb je even wat minder te besteden maar wel een fiets nodig? Kijk dan of je een model kunt vinden dat net even wat ouder is. Daar is helemaal niks mis mee het kost je wel veel minder in aanschaf. Zeker als je niet voor het nieuwste van het nieuwste gaat kun je geld besparen en toch een goede fiets kopen. Er zijn ook tweedehands modellen op de markt. Ga je daarvoor naar een goede en erkende fietsenhandelaar, dan weet je zeker dat je een tweedehands Batavus koopt die goed nagekeken is en waar jij nog lange tijd plezier van kunt hebben.

Een Batavus kun je ook leasen in plaats van kopen

Geen geld om een (elektrische) fiets ineens te kopen? Dan kun je bij Batavus ook kiezen voor het leasen van een fiets, net als bij een auto mogelijk is. Private Lease is bij Batavus mogelijk zodat jij toch de fiets naar wens kunt aanschaffen en daarvoor maandelijks een vast bedrag betaalt. Met een uitgebreid servicepakket, inclusief onderhoud en reparatie natuurlijk.

Over Batavus

Als je een kijkje in het huidige straatbeeld neemt, zie je ongetwijfeld veel fietsen staan. Een belangrijk aandeel binnen de fietsenbranche is weggelegd voor Batavus. Dit merk werd al in 1904 in Heerenveen opgericht. De heer Andries Gaastra en zijn vrouw Rientje starten een fabrike waarin meerdere producten vervaardigd werd. Onder meer wekkers en naaimachines werden geproduceerd, waarna Gaastra ook fietsen van het Duitse merk Presto ging importeren. In 1917 werd ook de rijwielfabriek Harmsen en Nieuwenhuis overgenomen, waardoor Gaastra ook fietsen van het merk Phoenix kon verkopen. In de jaren dertig werd door Gaastra vervolgens ook eigen motorfietsen en fietsen ontwikkeld. Deze producten werden onder de naam Batavus verkocht. Na de Tweede Wereldoorlog kwam de focus volledig te liggen op de fietsen.

In het huidige assortiment van Batavus zijn onwijs veel soorten fietsen te vinden. Je kunt kiezen uit elektrische fietsen, transportfietsen, omafietsen, moederfietsen, lifestyle fietsen, woon-werkfietsen, herenfietsen, toerfietsen en stadsfietsen. Deze fietsen zijn niet online te kopen, maar wel bij één van de vele fietsenwinkels. Via de website van Batavus kan je achterhalen welke fietsenwinkel bij jou in de buurt de fietsen van Batavus verkoopt. Je kunt er ook voor kiezen om naar Ede af te reizen; daar bevindt zich namelijk het testcentrum van Batavus.

Via de website van Batavus kan je bovendien achterhalen aan welke fiets je behoefte hebt. Door enkele vragen te beantwoorden, geeft Batavus direct aan voor welke fiets je het beste kunt kiezen. Kan je nog meer hulp gebruiken? Of heb je bepaalde vragen? Dan kan je contact opnemen met Batavus Nederland via een online contactformulier. Het is echter aan te raden om rechtstreeks contact op te nemen met de fietsenwinkel. Deze winkels bevinden zich door het gehele land en zijn gespecialiseerd in de fietsen van Batavus. Bij die winkels ben je ook aan het juiste adres voor het proefrijden op fietsen en het aanschaffen van de fietsen. De fiets wordt vervolgens perfect op maat ingesteld, zodat je optimaal kunt genieten van de Batavus fiets!