Amslod

amslod.nl

Auto & Fiets

Amslod folder

Ontvang nu korting bij Amslod met folder aanbiedingen

Amslod folders

advertentie
advertentie

Meer auto & fiets folders

Dahon Vouwfietsen Folder

Geldig van 24-03-2020 t/m 25-10-2021

> Folder bekijken

ANWB Kampeer Reizen Folder

Geldig van 10-09-2020 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Mantel Folder

Geldig van 01-12-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Heuts Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 11-12-2020 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Slager Automaterialen Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 11-12-2020 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Kia Picanto Folder

Geldig van 08-10-2020 t/m 30-06-2021

> Folder bekijken

ANWB Folder

Geldig van 10-12-2020 t/m 01-02-2021

> Folder bekijken

ANWB Folder

Geldig van 01-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Amslod folder?

Helaas is er nu geen geldige Amslod folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Amslod folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Amslod folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Amslod folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Amslod folder?

Blader nu snel door de Amslod folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Amslod korting

Folder Amslod

Wil je graag een nieuwe fiets kopen en ben je op zoek naar een elektrisch exemplaar? Dan kun je daarvoor bij verschillende aanbieders terecht. Een bekend merk als het om elektrische fietsen gaat is Amslod. Een nieuwe fiets dien je natuurlijk altijd eerst in het echt te proberen maar er is niks mis met eerst een kijkje nemen op de website om te zien wat er zoal in het aanbod van Amslod zit.

Probeer eerst een Amslod fiets uit

Bij Amslod kun je op de site zien wat voor fietsen er in het assortiment zitten. Het betreft een bijzonder uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen waaruit je een keuze kunt maken. De fietsen zelf zijn niet via de webshop te koop maar je kunt er wel diverse accessoires voor aanschaffen om je fiets helemaal compleet te maken. Wil je een Amslod fiets hebben? Dan ga je daarvoor naar een van de Amslod Experience Centers om deze te bekijken en vooral om deze uit te proberen.

Vraag het papieren magazine van Amslod aan

Nu kun je uiteraard voor het totale aanbod van Amslod op de website kijken maar misschien vind je dat niet zo handig om het op die manier te doen. Vind je het prettiger om een papieren magazine in handen te hebben waarin je het assortiment kunt bekijken? Vraag dan via de site van Amslod dit magazine aan. Hiervoor geef je je naam en adresgegevens door, je telefoonnummer en emailadres. Tevens geef je aan of er spoed bij geboden is om het magazine te ontvangen. Heb je de aanvraag verstuurd? Dan vind je het magazine binnen korte tijd bij je thuis op de deurmat of in de brievenbus. Het magazine aanvragen is kostenloos.

Kies een elektrische fiets die bij je past

Amslod biedt je de mogelijkheid om een proefrit te maken op een elektrische fiets. Omdat iedereen nu eenmaal anders is en verschillende wensen heeft, is het ook altijd ten zeerste aan te raden dit te doen. Een elektrische fiets is bepaald geen goedkope aankoop dus dan wil je uiteraard wel iets hebben dat goed bij je past en waarmee jij kunt doen wat je ermee voor ogen hebt. Amslod heeft verschillende Experience Centers waar je terecht kunt voor een proefrit.

Zoek de dichtstbijzijnde vestiging van Amslod

Er zijn elf vestigingen van Amslod, verspreid door het land dus grote kans dat er ook eentje bij jou in de buurt zit. Op de website kun je zien waar deze vestigingen zijn. De adresgegevens en openingstijden staan erbij zodat je weet wanneer je er terecht kunt en waar je dient te zijn. Lees altijd even de extra informatie door over een vestiging zodat je precies weet waarvoor je er aan het juiste adres bent.

Een proefrit maken kan ook bij jou

Ben je nu niet zelf in de gelegenheid om naar een van de Experience Centers te gaan om een proefrit te maken? Geen probleem, want Amslod kan ook naar jou toe komen. Dit betekent dat je daarvoor een afspraak kunt maken om een proefrit te maken. De adviseurs van Amslod brengen dan diverse soorten modellen mee. Je mag er zoveel je maar wilt uitproberen zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en een fiets aanschaft die perfect bij je past.

Kijk of er bepaalde acties gelden

Heb je interesse in een elektrische fiets maar dien je toch wel wat rekening te houden met de financiën? Kijk dan ook eens als je een dergelijke fiets aan wilt schaffen of er op dat moment bepaalde kortingsacties lopen. Met wat geluk krijg je korting op bepaalde modellen of krijg je er bijvoorbeeld nuttige accessoires gratis bij. Kijk altijd even goed welke acties op een bepaald moment geldig zijn. Zo weet je niet alleen wanneer je van aanbiedingen gebruik kunt maken, maar lees je ook alle voorwaarden en kun je voor jezelf bepalen of je van de actie gebruik wilt maken of toch liever even op een andere aanbieding wacht.

Als je meer wilt weten over een Amslod fiets

Wil je wat meer te weten komen over elektrische fietsen, accu’s, leuke routes vinden om te fietsen of nog van alles en meer over fietsen lezen? Kijk dan eens bij de blogs die je op de website van Amslod vindt. Hierin worden tal van onderwerpen behandeld, zodat de kans dat je er iets vindt dat je boeiend vindt om te lezen zeer aanzienlijk is. Je kunt er de nodige inspiratie mee opdoen maar ook allerlei tips en tricks lezen als het om elektrisch fietsen gaat.

Over Amslod

Het Nederlandse fietsenmerk Amslod is nog relatief jong. Pas in 2015 is het bedrijf opgericht, maar sindsdien heeft het wel een indrukwekkende groei door weten te maken. Het bedrijf is momenteel één van de grootste e-bike merken van Nederland. Doordat het bedrijf vanaf het allereerste moment de pijlen op de elektrische fiets had gericht, had het bedrijf een mooie voorsprong op de concurrentie weten te nemen.

Naar eigen zeggen is Amslod ook tot 40% voordeliger dan vergelijkbare fabrikanten van elektrische fietsen. Dit zou komen doordat Amslod géén gebruik van dure tussenhandels maakt, maar juist vanaf de fabrikant rechtstreeks zaken doet met de consumenten.

Als je graag eerst de fietsen van Amslod uit wilt proberen, is dat geen probleem. Door het gehele land verspreid heeft het bedrijf namelijk meerdere Experience Centers. Deze zitten gevestigd in Meppel, Almelo, Assen, Vianen, Eindhoven, Roermond en Cruquius. Bij deze vestigingen kan je het gehele assortiment van Amslod bekijken én een proefrit maken op één van de vele fietsen. In de loop van 2020 zijn ook de vestigingen in Almere en Rotterdam geopend.

Het aanschaffen van de fietsen is níet mogelijk via de webshop. Je kunt echter wel via de webshop direct een proefrit aanvragen voor één van de fietsen. Eén van de adviseurs van Amslod komt in dat geval graag bij je langs om meer te vertellen over de betreffende fiets. Het is in de webshop wel mogelijk om accessoires, zoals een fietsentas of fietsendrager, aan te schaffen. De verzending daarbij is altijd gratis. Niet tevreden met het ontvangen product? In dat geval kan je contact opnemen met de klantenservice Amslod.

De klantenservice van Amslod is te bereiken op telefoonnummer 038 202 0808 of op de e-mailadressen info@amslod.nl en service@amslod.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om bij één van de vestigingen al je vragen te stellen. Op de website van Amslod kan je de contactgegevens en openingstijden van deze vestigingen vinden.