Papa John’s

www.papajohns.co.nl

Restaurants

Papa John’s folders

Ontvang nu korting bij Papa John’s met folder aanbiedingen

Papa John’s folders

advertentie

Papa John’s kortingscodes

30%
Kortingscode

Geniet van 30% korting op alle pizza's bij gebruik van deze Papa John's kortingscode

Toegevoegd op 12 mei - Geldig tot en met 17 mei

advertentie

Meer restaurants folders

Bakker Bart Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Burger King Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 11-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

MultiVlaai Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 11-05-2021 t/m 17-05-2021

> Folder bekijken

Kwalitaria Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 13-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

New York Pizza Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Kaatje Jans Folder

Geldig van 13-05-2021 t/m 26-05-2021

> Folder bekijken

HelloFresh Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 16-05-2021 t/m 22-05-2021

> Folder bekijken

Chocolate Company Folder

Geldig van 14-05-2021 t/m 24-05-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen Papa John’s folders

Populaire folders

Deze Papa John’s kortingscodes deden het niet in Mei 2021

Maar je kunt ze altijd nog eens proberen!

30%
Kortingscode

Profiteer van 30% korting op ALLE pizza's bij gebruik van deze Papa John's kortingscode

50%
Korting

Krijg nu 50% korting bij aankoop van 2 pizza's

30%
Korting

Geniet vandaag van 30% korting op ALLE pizza's bij gebruik van deze Papa John's kortingscode

€34,99
Kortingscode

Krijg nu 2 large pizza's + bijgerechten en drinken voor slechts €34,99 bij gebruik van deze Papa Jonh's kortingscode

€28,99
Kortingscode

Pak nu 2 medium pizza's + bijgerechten en drinken voor slechts €28,99 bij gebruik van deze Papa Jonh's kortingscode

Papa John’s folders

TitelStartdatumEinddatum
Papa John’s Folder23-02-202114-03-2021
Papa John’s Deals15-01-202131-01-2021

Meest recente Papa John’s kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
30% KortingscodeGeniet van 30% korting op alle pizza's bij gebruik van deze Papa John's kortingscode17-05-2021
30% KortingscodeProfiteer van 30% korting op ALLE pizza's bij gebruik van deze Papa John's kortingscode22-04-2021
50% KortingKrijg nu 50% korting bij aankoop van 2 pizza's24-01-2021
30% KortingGeniet vandaag van 30% korting op ALLE pizza's bij gebruik van deze Papa John's kortingscode13-12-2020
€34,99 KortingscodeKrijg nu 2 large pizza's + bijgerechten en drinken voor slechts €34,99 bij gebruik van deze Papa Jonh's kortingscode03-01-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Papa Johns folder?

Helaas is er nu geen geldige Papa Johns folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Papa Johns folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Papa Johns folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Papa Johns folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Papa Johns folder?

Blader nu snel door de Papa Johns folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Papa John’s korting

Folder Papa John’s

Heb je zin in een overheerlijke pizza van topkwaliteit met de lekkerste ingrediënten voor een onvergetelijke streling van jouw smaak papillen? Dan moet je langslopen bij Papa John’s. Papa John’s verkoopt los van pizza's ook chickenwings en desserts. Dus variërend zul je wel kunnen eten als je besluit langs te lopen of gebruik te maken van de delivery service. Online bestellen is ook de laatste tijd een hele aantrekkelijke optie voor het kopen van onze producten geworden. Samen met vrienden en familie genieten van onze overheerlijke pizza’s en andere aangeboden Meals is een leuke manier om een dag gezellig door te brengen. De verschillende dipsauzen en ingrediënten in de met zorg klaargemaakte maaltijden laten gegarandeerd een blijvende herinnering bij jou achter.

Take out service

Papa John’s is allereerst opgericht als een take out service. Echter is er ook gedacht aan de klant die graag bij ons went te dineren. Speciaal voor hen zijn de restaurants voorzien van tafels en stoelen waarin je prettig bij elkaar kunt zitten en kan genieten van het aanbod van Papa John’s. In 2002 werd Papa John’s de eerste nationale pizza chain om bestellingen online te kunnen plaatsen. Dit sloeg heel goed aan bij de klant en blijft een gezellige manier van bestellen met boordevol gemak. Papa John’s staat bekend in vele landen. Die zie je ook op de website aangegeven.

Online menu

Als Papa John’s online menu even bezoekt dan kom je gegarandeerd onze meeste bestelde orders tegen. Deze zijn orders zoals: Mountain dew, Cheese Pizza en de bekende Dubble Layered Peperoni. Je kunt de keuze maken naar verschillende toppings en kan een eigen persoonlijke pizza van maken. Natuurlijk is er ook keuze zat voor vegetariërs. Onze Veggie en Favourites slaan bij hen goed aan. Veggies hoeven volgens onze ervaren koks niet saai te zijn. Dat hebben ze dan ook bewezen met hetgeen zij dagelijks neerzetten. Overige keuzen bij Papa John’s zijn de Lite Versions Pizzas en onze Sides zoals Garlic Knots, Breadsticks en Cheese sticks.

De webwinkel

Fysiek kopen bij Papa John’s is voor de drukke klant altijd een uitdaging. Dit hoeft geen opgave meer te zijn met onze webwinkel. Tot de webwinkel hebben op dit moment alleen volwassenen toegang. Met de persoonsgegevens worden dan de bestellingen die jij als klant wenst te plaatsen verder afgehandeld. Met het overzichtelijk afgebeeld assortiment trachten we jou zoveel als mogelijk informatie te verschaffen. Dit ten einde een goede koop van onze producten te doen. Bekijk ook altijd de leuke aanbiedingen op Aanbiedingenfolders.nl.

Bestellen bij Papa Jhon’s

Bevestigen van jouw bestelling is voor ons een bewijs dat wij in het proces van de bestelling elkaar begrepen hebben. Totdat het proces niet helemaal afgerond is, is er altijd ruimte om eventuele wijzigingen in jouw bestelling te maken. Hiervoor zijn er goede en heldere instructies te vinden op de website. Het bestellen hoeft niet moeilijk te zijn. Een belangrijke tip is om alvorens een bestelling te doen goed de aangegeven voorwaarden door te nemen.

Delivery service

Eenmaal besteld, is het zaak voor ons om jouw product zo snel als mogelijk voor jou te leveren. Met onze delivery service zorgen wij ervoor dat jouw bestelling op de plek van bestemming aankomt. Het liefst doen wij dat vanuit een Papa John’s filiaal die het dichts bij jou is en die ervoor zorgt dat het eten nog lekker warm bij jou geleverd wordt. Kijk op de website naar het filiaal die het dichtstbij jou zit om zo een indicatie te krijgen van de organisatie rondom jouw bestelling.

Een eigen Papa Johns account

Om gebruik te maken van verschillende onderdelen op de website, is het aan te bevelen om een eigen Papa John’s account te maken. Voor dit account ben je zelf verantwoordelijk en heb je de ruimte om zelf wijzigingen aan te brengen. Alhoewel je soms gevoelige informatie met ons moet delen, geven we de garantie dat die enkel en alleen gebruikt worden voor en in de directe relatie tussen jou een Papa John’s. Om een account te kunnen maken kun je de op de website aangegeven instructies gemakkelijk volgen.

Blijf in contact met ons

Voor, gedurende en na de bestelling is er altijd ruimte om telefonisch of via de mail contact te maken met ons. Op deze wijze kunnen we iets sneller reageren op dringende vragen die bij jou rijzen. Zo nu en dan vragen wij naar uw specifieke mening en ervaring, maar indien die niet gevraagd worden, kun je ons door middel van het online formulier altijd vertellen als je volledig tevreden bent met ons aanbod. Elke vorm van tip of top stellen wij bij Papa John’s op prijs!

Over Papa John’s

Als we het over een Amerikaanse pizzaketen hebben, denk je wellicht direct aan Domino’s of aan New York Pizza. Op de vierde plek in grootste pizzarestaurants van de Verenigde Staten van Amerika staat een ietwat onbekende naam; Papa John’s. Deze restaurantketen heeft echter óók de stap naar ons land gemaakt, waardoor je nu ook in ons land van de heerlijke pizza van Papa John’s kunt genieten.

Dit bedrijf werd op 2 oktober 1984 in de Amerikaanse staat Indiana opgericht. Eigenlijk vanaf het allereerste moment zat het bedrijf al in de lift, waarna meer en meer restaurants in Amerika geopend werden. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat het één van de grootste pizzaketens van Amerika geworden is, waarna het dus ook de stap naar Europa heeft weten te maken.

Op de website van Papa John’s vind je meer informatie over de vestigingen van Papa John’s. Je kunt daarvoor rechtsboven op ‘Vind een Papa John’s bij jou in de buurt’ klikken, waarna je een compleet overzicht van alle restaurants in ons land krijgt. Bij deze restaurants kan je vervolgens een pizza bestellen en genieten van de heerlijke smaak.

Overigens kan je op de website ook het complete assortiment inzien. Daarvoor kan je in de menubalk kiezen tussen ‘Pizza’, ‘Sides’, ‘Drinks’, ‘Desserts’ en ‘Vegan’. Als je voor de categorie Pizza kiest, zie je direct hoeveel soorten pizza’s aangeboden worden door Papa John’s. In sommige regio’s van ons land is het bovendien mogelijk om deze producten direct online te bestellen. Klik hiervoor op de website op ‘Bestel online’, vul jouw postcode in en bekijk of het mogelijk is om de pizza online te bestellen.

Mocht je vragen hebben, kan je hiervoor een mail sturen naar contact@papajohns.co.nl. Het is ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen, om een bericht via Facebook te sturen of om een bericht via Instagram te sturen!