Parfumado

parfumado.com

Drogist

Parfumado folder

Ontvang nu korting bij Parfumado met folder aanbiedingen

Parfumado folders

advertentie
advertentie

Meer drogist folders

Kruidvat Folder Week 40

Geldig van 22-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Etos Folder Week 39

Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Trekpleister Folder Week 39

Nog 1 dag geldig
Geldig van 15-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Kruidvat Speelgoed Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 23-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Trekpleister Folder Week 39

Nog 1 dag geldig
Geldig van 22-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Holland & Barrett Folder Week 38

Nog 1 dag geldig
Geldig van 14-09-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Parfumado folder?

Helaas is er nu geen geldige Parfumado folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Parfumado folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Parfumado folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Parfumado folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Parfumado folder?

Blader nu snel door de Parfumado folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Parfumado

Parfumado is een nieuwe hit binnen de parfumerie wereld. Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om je aan te melden voor een parfumkalender. Je krijgt dan iedere maand een nieuw parfum thuis geleverd. Welk parfum je thuis geleverd krijgt? Dat is afhankelijk van de favorieten die je zelf aan jouw persoonlijke parfumkalender toegevoegd hebt. Je kunt er ook voor kiezen om Parfumado volledig vrij te laten; in dat geval zoekt het bedrijf maandelijks een geschikt parfum voor jou uit.

Door een dergelijke dienst aan te bieden, probeert Parfumado de toch wel ouderwetse markt van parfumeries te veranderen. Als je tegenwoordig een parfumerie binnen stapt, weet je niet waar je moet kijken. Je ziet zo onwijs veel parfums en luchtjes staan, waardoor het lastig is om te kiezen. Veel mensen gaan dan voor de veilige weg en kiezen een luchtje dat ze reeds kennen. Dankzij Parfumado maak je kennis met nieuwe luchtjes en kan je elke dag een ander luchtje dragen. Bovendien ben je dankzij Parfumado in staat om elk seizoen andere luchtjes te dragen; je krijgt immers elke maand een luchtje thuis geleverd.

In het assortiment van Parfumado zijn meer dan 350 parfums te vinden. Dit zijn parfums van bekende merken, zoals Paco Rabanne, JP Gaultier en Prada. Nadat je bij Parfumado een account aangemaakt hebt, krijg je toegang tot het volledige aanbod van parfums. Je kunt dan jouw favorieten aan jouw persoonlijke parfumkalender toevoegen en zodoende dagelijks van een heerlijk geurtje genieten. Parfumado biedt tevens een unieke parfumquiz aan; dankzij deze quiz kan jij achterhalen wat jouw persoonlijke geurprofiel is.

Wil je je aanmelden? Dat kan rechtstreeks via de website van Parfumado. Wil je graag meer informatie? Daarvoor kan je bellen naar 020 261 96 76 of een mailtje sturen naar contact@parfumado.com. Het is ook mogelijk om Parfumado te volgen via Facebook en Instagram; via deze kanalen kan je uiteraard óók je vragen stellen.