Drogist

L'OCCITANE folders

Ontvang nu korting bij L'OCCITANE met folder aanbiedingen

L'OCCITANE folders

advertentie
advertentie

Meer drogist folders

Kruidvat Folder

Geldig van 18-05-2021 t/m 30-05-2021

> Folder bekijken

Etos Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

Etos Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 17-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

Trekpleister Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

DA Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

ICI PARIS XL Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

Douglas Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 12-05-2021 t/m 22-05-2021

> Folder bekijken

Die Grenze Folder

Geldig van 17-05-2021 t/m 31-05-2021

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Verlopen L'OCCITANE folders

Populaire folders

L'OCCITANE folders

TitelStartdatumEinddatum
L'OCCITANE Folder16-02-202107-03-2021
L'OCCITANE Folder22-07-202010-08-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve L Occitane folder?

Helaas is er nu geen geldige L Occitane folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de L Occitane folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe L Occitane folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve L Occitane folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de L Occitane folder?

Blader nu snel door de L Occitane folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor L'OCCITANE korting

Folder L'OCCITANE

De natuur inspireert. Daar is L'OCCITANE een bewijs voor. In 1976 werd ze ‘geboren’ in de Provence, waar de lavendelvelden je letterlijk omringen met heerlijke geuren en natuurlijke rijkdommen uit de regio. Heden ten dage worden producten vervaardigd uit natuurlijke essentiële oliën en ingrediënten, volgens principes van de fytotherapie en aromatherapie in Zuid-Frankrijk. Rekening houdend met de originaliteit van het product, worden er waarden toegevoegd die uiteindelijk resulteren in een geurige collectie van waardevolle cosmetische producten voor hem en voor haar.

Waar kun je ons vinden?

Nu heeft L’OCCITANE 3000 verkooppunten in wel 90 landen in alle delen van de wereld. Hierin wordt ze voorgezeten door Reinold Geiger. Met deze insteek is en blijft het aanbod van internationale aard en heeft het ook dien overeenkomstige waarden. Maar als je toch lekker vanuit jouw huiskamer de collectie wenst te bezichtigen, dan is de webwinkel ook voor jou een goede uitkomst. Via de webwinkel is het mogelijk om rustig door de producten heen te fietsen en de beschrijvingen door te nemen alvorens deze te bestellen.

Wat vind je bij ons?

Bij L’OCCITANE worden cosmetische producten vervaardigd met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. De textuur en geur dragen bij aan een ongekend genot voor de zintuigen en de middelen bevorderen het welzijn van jouw lichaam. Veiligheid, doeltreffendheid en zintuiglijkheid zijn de drie uitgangspunten bij L’OCCITANE. Dit is te merken bij de zorgvuldig gemaakte middelen voor mannen en vrouwen variërend van parfums, make-up artikelen, eenvoudige maar heerlijk geurende lotions en middelen voor de verzorging van het haar.

Steeds nieuwe schoonheidsschatten

L’OCCITANE bezit laboratoria die volgens de laatste standaarden ingericht zijn. Dankzij het voortdurend onderzoek naar natuurlijke schoonheidsschatten, gelukt het ons geurrijke combinatie te creëren van eenvoudige natuurlijke ingrediënten. De effectiviteit van deze onderzoekingen zijn duidelijk zichtbaar. Binnen deze markt van ‘schoonheidsproducten’ staan we voor natuurlijke rijkdommen en worden zoveel als mogelijk de ingrediënten die schadelijk zijn voor mens en natuur uit het systeem gehaald. Indien een ingrediënt 'matig' blijkt te zijn, worden er alternatieven gezocht die minimaal moeten voldoen aan de standaarden en wensen van jou als klant en aan de standaarden waar L'OCCITANE zich aan gecommitteerd heeft.Over de formules en geurencombinaties is L’OCCITANE transparant en presenteert ze met trots haar middelencombinaties aan de wereld. Ook deze zijn uitgebreid op de website na te lezen.

Bestellen met de verkregen informatie

Heel gemakkelijk en eenvoudig kan de webshop L’OCCITANE je voorzien in de keuzemogelijkheden van dit merk. De website is vrij eenvoudig te bedienen en is overzichtelijk. Door te klikken op hetgeen je wenst, vergaar je informatie over het materiaal, de beschikbare geuren en de verschillen in zijn soort. Een uitgebreide beschrijving over het artikel staat ook erbij. Door de instructies op te volgen kun je het gekozen product kopen en goede afspraken maken voor de verzending en al dat daarmee gepaard gaat.

Inspiratie nodig?

Op de website van L’OCCITANE kom je leuke geurcombinaties tegen die je zelf kunt samenstellen. De ideale en originele samenstelling hiervan kan altijd dienen als cadeau of geschenk van natuurlijke rijkdommen. Neem een kijkje bij de geschenken die reeds zorgvuldig door onze deskundigen samengesteld zijn als pakket aan schoonheidsproducten, lichaams- of gezichtverzorgingscombinatie. Deze geschenken zijn heel goed gebleken op hoogtijdagen in het jaar of voor persoonlijke gebeurtenissen zoals jaardagen of een bruiloft. Mooie aanbiedingen vind je ook op Aanbiedingenfolders.nl.

Bekijk de beauty tips

Indien je meer informatie wenst over de beste verzorging voor jouw huid of haar, dan zijn de beauty tips van L’OCCITANE sterk aan te bevelen. Dit omdat we weten dat het niet eenvoudig is om te weten welke middelen het beste bij jou passen en welke routine je daarvoor zou moeten hanteren. De beauty tips zitten daarom vol met leuke ideeën en alternatieven afhankelijk van de eigen unieke kenmerken. Speciaal voor mannen is er ook tijd besteed aan het beantwoorden van vragen en het bedenken van tips rondom de schoonheid van mannen. Ook hij verzorgt zichzelf met de tips van L’OCCITANE

Blijf op de hoogte

Als vragen onbeantwoord zijn gebleven kunnen deze alsnog gesteld worden via de website. Door de eigen gegevens en de vraag te noteren komt deze bij een van onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice terecht, die daarna uitgebreid ingaat op de vraag. Om altijd up to date te zijn ten aanzien van belangrijke informatie, is het een aanrader om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee blijf je op de hoogte van de laatste snufjes en ben je de eerste die weet over mooie aanbiedingen van L’OCCITANE .

Over L'OCCITANE

De Franse cosmeticaketen L’Occitane werd al in 1976 opgericht. Door de jaren hen is dit merk flink gegroeid, waardoor andere merken ondertussen ook deel uitmaken van deze cosmeticaketen. Het bedrijf werd oorspronkelijk door Olivier Baussan opgericht; hij nam in 1976 een zeepfabriek over, waarna hij begon met het winnen van olie uit rozemarijn. In het jaar daarop begon hij ook olie uit lavendel te winnen, waarna het hard ging met het bedrijf.

Door de jaren heen heeft L’Occitane een wereldwijde groei door weten te maken. Over de gehele wereld heeft het bedrijf vestigingen geopend, waarvan ook meerdere vestigingen in ons land. Als je op de website van het merk klikt op ‘Onze verkooppunten’ kan je direct achterhalen waar het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden is.

Het is echter ook mogelijk om via de webshop van L’Occitane de gewenste producten aan te schaffen. In deze webshop kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Sales, Aanbiedingen, Geschenken, Bestsellers, Gezicht, Lichaam, Haar, Handen, Parfum, Mannen en Make-up. Uit deze lijst met categorieën blijkt direct dat het aanbod van L’Occitane van cosmetische producten voor zowel heren als voor vrouwen onwijs uitgebreid is.

Als je via de webshop voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders moet je rekening houden met enkele euro’s aan verzendkosten. Indien je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, kan je deze binnen 14 dagen retourneren. De retourneringskosten komen hierbij wél voor eigen rekening.

Mocht je vragen over de retournering of over bepaalde producten hebben, kan je contact opnemen met de klantenservice van L’Occitane. Daarvoor bel je op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur naar +31 900 160 00 01. Via Facebook, Instagram en Twitter blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen van dit Franse cosmeticamerk.

×