Smart

Smart folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Smart

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Smart korting

Folder Smart

Ben je op zoek naar een leuke kleine auto waar je met name in de stad lekker goed mee uit de voeten kunt? Denk dan ook eens aan een Smart. Met deze compacte auto heb je niet veel ruimte nodig op de weg maar ook niet met parkeren en dat is natuurlijk ideaal als je veel en vaak in de stad rijdt en daar je auto ergens wilt neerzetten. Hoewel je met een Smart natuurlijk ook prima elders jezelf van A naar B kunt brengen.

Kijk eerst eens wat voor modellen er te koop zijn

Als je wel interesse hebt in een Smart en een nieuwe auto wilt kopen, dan is het altijd aan te raden eerst thuis eens rustig online te kijken wat er zoal te koop is van dit merk. Zo kun je zien wat voor modellen er zijn en voor jezelf bepalen of een dergelijke auto bij je past. Daarna ga je naar een erkende Smartdealer om een auto te bekijken, een proefrit te maken en je er van alles over te laten vertellen. Een auto kopen is niet iets dat je zomaar even doet zoals met boodschappen want het kost je een aardige duit en je wilt immers wel dat de auto aan je eisen voldoet. Win daarom altijd zoveel mogelijk informatie in voordat je daadwerkelijk een auto aanschaft.

Keuze uit drie verschillende modellen

Wil je een Smart hebben die bij je past dan heb je daarbij de keuze uit drie verschillende modellen. Je kunt kiezen voor de Smart EQ fortwo, de Smart Eq Fortwo Cabrio en de Smart EQ forfour. De eerste twee modellen zijn geschikt voor twee personen en in de laatste pas je met zijn vieren maar dat zal ook duidelijk geworden zijn uit de naam die het model draagt.

Neem een kijkje bij een Smart dealer bij jou in de buurt

Smart brengt geen speciale folder uit zoals veel automerken wel doen. Wil je meer informatie over de verschillende modellen? Dan kijk je het daarvoor het beste op de website of ga je naar een erkende Smart dealer bij jou in de buurt. Typ hiervoor je postcode in op de website van Smart en er wordt voor je gezocht naar de dichtstbijzijnde dealers. Je krijgt een overzichtje te zien maar ook een kaartje zodat je eenvoudig kunt zien waar je een Smart kunt bekijken en er een proefrit mee kunt maken. Dit is bij elke auto aan te raden omdat je dan weet of het type of model je bevalt.

Waar en wanneer kun je er terecht?

Bij elke Smart dealer (die meestal gewoon onder de eigen naam werken) staat een plattegrondje zodat je weet waar je moet zijn. Tevens vind je er de adresgegevens, het telefoonnummer en emailadres zodat je al van tevoren contact op kunt nemen als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken. Er staat bij elke dealer wanneer deze geopend is zodat je er niet voor niets naartoe gaat.

Kijk welke kortingsacties op een bepaald moment lopen

Ben je geïnteresseerd in een Smart maar wil je ook wel graag korting krijgen op je aankoop? Kijk dan op de website eens bij Ontdek de kortingen. Hieronder vind je alle lopende acties van dat moment en kun je precies lezen wat deze inhouden. Je vindt er tevens de prijslijst die je kunt downloaden om een goed overzicht te hebben van wat alles kost. Niet iedereen heeft immers dezelfde wensen als het om een auto gaat dus dat kan de prijs zeker beïnvloeden.

Een Smart kopen of toch beter leasen?

Wil je wel een Smart aanschaffen maar heb je er niet meteen het volledige bedrag voor beschikbaar? Dan kun je proberen dit te lenen. Lukt dit niet of wil je dat liever niet? Kijk dan of een auto leasen niets voor jou is. Een Smart kun je leasen via je werk, mits je werkgever daar natuurlijk mee akkoord gaat. Is dit niet mogelijk? Kijk dan of Private Lease iets voor jou is. Vergelijk leasen altijd eerst goed met kopen om te zien wat voor jou het gunstigste uitpakt.

Kijk ook eens voor een Smart occasion

Wil je een Smart maar gaat deze aankoop toch echt boven de begroting? Kijk dan eens of je een occasion kunt vinden. Er zijn zeker gebruikte Smarts te koop dus ga naar een dealer of garage of kijk eens online naar het aanbod. Zo bespaar jij wel veel geld op je aankoop en kun je toch in een Smart rijden. Veel mensen rijden met een gebruikte auto en daar is niks mis mee.

Over Smart

Aan het begin van de jaren 90 begon bij Mercedes Benz het idee te spelen om een kleine auto te ontwikkelen. Een auto die voornamelijk voor stadsgebruik ontwikkeld zou worden, waardoor men zich een stuk makkelijker voort zou kunnen bewegen. Al in 1998 kwam de eerste auto op de markt. Deze werd nog gelanceerd onder de naam Micro Compact Car GmbH, waarna de naam in 2002 gewijzigd werd naar Smart GmbH.

In de afgelopen jaren zijn meerdere Smart modellen veelvuldig verkocht. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen gingen de auto’s al warme broodjes over de toonbank. Bovendien had Mercedes Benz een trend in gang gebracht; na de lancering van de Smart kwamen immers allerlei andere autofabrikanten ook met kleine auto’s.

Smart maakt momenteel nog steeds onderdeel uit van de Mercedes Benz groep. Dit betekent dat je de auto’s ook bij één van de Mercedes Benz dealers aan moet schaffen. Via de dealer locator op de website van Smart kan je in ieder geval de dichtstbijzijnde dealer vinden. Bij deze dealer kan je vervolgens een proefrit maken, een nieuwe Smart kopen, een tweedehands Smart kopen of je auto aanbieden voor onderhoud. Doordat een Smart zo ongelooflijk klein is, kent de auto ook weinig onderdelen. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat er ook weinig kapot kan gaan aan deze auto’s. Door de jaren heen worden de Smartjes dan ook veelvuldig geroemd om de betrouwbaarheid en lage kosten.

Via de website van Smart is het overigens ook mogelijk om een Smart naar wens te configureren. Je hebt daarbij de keus uit meerdere modellen, waarbij de nadruk vooral ligt op elektrische modellen. Het elektrificeren van deze kleine auto’s is logisch gezien de transitie binnen de autowereld.

Wil je graag in contact komen met de klantenservice van Smart Nederland? Daarvoor kan je bellen naar 00800 277 77 777. Geef duidelijk aan dat je vragen hebt over een Smart, aangezien dit nummer van Mercedes-Benz AG is. Het is daarnaast ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen.