Boeken

Spotify folder

Ontvang nu korting bij Spotify met folder aanbiedingen

Spotify folders

advertentie
advertentie

Meer boeken folders

Primera Folder

Geldig van 02-08-2020 t/m 30-09-2020

> Folder bekijken

Office Centre Kerstpakketten Folder

Geldig van 02-09-2020 t/m 25-12-2020

> Folder bekijken

Office Centre Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-09-2020 t/m 22-09-2020

> Folder bekijken

Libris Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 08-09-2020 t/m 21-09-2020

> Folder bekijken

Manutan Folder

Geldig van 22-07-2020 t/m 30-09-2020

> Folder bekijken

Office Centre Folder

Geldig van 09-09-2020 t/m 06-10-2020

> Folder bekijken

Meer boeken winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Spotify folder?

Helaas is er nu geen geldige Spotify folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Spotify folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Spotify folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Spotify folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Spotify folder?

Blader nu snel door de Spotify folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Spotify

Op 23 april 2006 werd in de Zweedse hoofdstad Stockholm de streamingsdienst Spotify opgericht. De oprichters, Daniel Ek en Martin Lorentzon, hadden hoogstwaarschijnlijk niet kunnen dromen dat deze streamingsdienst zo’n succes zou worden. Momenteel wordt over de gehele wereld gebruik gemaakt van Spotify, waardoor het de meest populaire streamingsdienst is.

Alle gebruikers van Spotify hebben de keus uit miljoenen nummers. Deze nummers worden door artiesten op het platform gezet, waarna de artiesten per stream een bepaalde commissie krijgen. Hierdoor is het voor de artiesten interessant om hun muziek op het platform te plaatsen. Als gebruiker dien je een abonnement af te sluiten, waarvoor je maandelijks een bepaald bedrag moet betalen. Door die inkomstenbron is Spotify in staat om de artiesten te betalen.

Op Spotify zijn miljoenen muzieknummers uit alle mogelijke genres te vinden. In de afgelopen jaren is het platform bovendien uitgebreider geworden; je kunt tegenwoordig bijvoorbeeld ook naar podcasts luisteren via de app van Spotify. Spotify is overigens via zowel de laptop en de computer als via een smartphone en een tablet te gebruiken. Voor de computer/laptop dien je het programma te downloaden; voor de smartphone/tablet dien je de app te downloaden.

Je hebt hedendaags de keus uit drie verschillende abonnementsvormen. Als je kiest voor Spotify Free heb je te maken met advertenties en speelt de app nummers af die niet eens in jouw playlist staan. Als je zelf de totale controle over je muziek wenst te hebben, kan je dus beter voor Spotify Premium of Spotify Family kiezen. Deze abonnementsvormen bieden je volledige vrijheid, maar daar dien je dus wel maandelijks voor te betalen.

De klantenservice van Spotify Nederland is te bereiken via een online contactformulier of via e-mailadres office@spotify.com. Op de website van deze streamingsdienst is veel informatie te vinden en worden de antwoorden op veelgestelde vragen geven.