Spotify

Spotify folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Spotify

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Spotify korting

Folder Spotify

Dol op muziek luisteren, waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt? Dan kan Spotify een goed idee voor je zijn. Met deze online streamingsdienst kun je overal naar je favoriete muziek luisteren en zal het nooit meer stil zijn als jij dat niet wilt. Dus waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent, met Spotify zal het je nooit aan muziek ontbreken.

Gratis luisteren met Spotify Free

Nu kun je natuurlijk meteen een abonnement afsluiten op deze streamingsdienst maar als je nog niet eerder zoiets gehad hebt, wil je dat wellicht liever eerst een tijdje uitproberen en dan bij voorkeur tegen een zo laag mogelijke prijs of liever nog gratis als dat mogelijk is. Kijk daarom altijd eerst even op de site van Spotify zelf of er bepaalde aanbiedingen geldig zijn op dat moment. Daarvoor kun je dan gebruik maken van Spotify Free. Dit is een gratis download waarmee jij naar allerlei soorten muziek kunt luisteren. Deze download is te vinden via de App Store, Google Play en via Microsoft. Je kunt dan op elk gewenst apparaat naar muziek luisteren. Enig nadeel is dat je wel reclame te horen krijgt tussen de muziek door.

Informeer naar alle mogelijkheden bij je eigen provider

Heb je een mobiele telefoon bij een bepaalde provider of heb je ergens een internetabonnement afgesloten? Dan kun je ook rechtstreeks via deze provider een abonnement op Spotify nemen. In bepaalde gevallen kost je dit helemaal niks omdat de streamingsdienst bij je abonnement is inbegrepen. Informeer daarom altijd even bij je huidige provider naar alle mogelijkheden.

Aanmelden doe je snel en safe via de site of Facebook

Als je je rechtstreeks en zo snel mogelijk wilt aanmelden op Spotify dan kun je dat het beste doen via de button Aanmelden op de website. Je geeft hiervoor je gegevens door aan Spotify en bent daarna meteen aangemeld. Om alleen zelf van je eigen account gebruik te maken kies je een gebruikersnaam en een uniek en veilig wachtwoord, zodat alleen jij erop kunt en niemand anders. Inloggen doe je dan altijd veilig en zonder problemen. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website maar via Facebook is ook mogelijk als je dat makkelijker vindt. Inloggen bij Spotify doe je vervolgens via de site, Google, Apple of Facebook. Het is maar net wat jij het fijnste vindt en wat voor apparaat je gebruikt natuurlijk.

Kies voor de Premium versie van Spotify

Spotify heeft ook een zogenaamde Premium versie waarvoor je wel een betaald abonnement afsluit dat je maandelijks kunt opzeggen. Met Spotify Premium krijg je de beschikking over een abonnement waarmee je onbeperkt en op elk gewenst device naar muziek kunt luisteren, zelfs offline indien gewenst en waarop geen advertenties komen. Je krijgt dus geen reclame te horen en enkel en alleen muziek zodat je geen hinderlijke verstoringen krijgt zoals bij de gratis versie wel het geval is. Deze versie kun je afsluiten voor een bepaalde periode en vaak de eerste maanden tegen een gereduceerde prijs krijgen zodat je kunt uitproberen of het bevalt.

Sluit een Family abonnement af voor maximaal zes personen

Heb je nu een gezin waarvan iedereen wel graag gebruik wil maken van Spotify? Dan kun je daarvoor een Family abonnement afsluiten. Dit doe je dan voor maximaal zes personen die allemaal onder hetzelfde dak wonen. Lastig denk je? Helemaal niet want je krijgt allemaal je eigen account en hebt je eigen wachtwoord. Je kunt gewoon zelf een eigen playlist maken en muziek opslaan en luisteren zonder dat een van de andere familieleden daarmee wat van doen heeft. Voor alle kenmerken van die pakket, dat aanzienlijk voordeliger is als je Spotify voor meer mensen tegelijk wilt aanschaffen, kijk je het beste even op de site van de streamingsdienst zelf.

Waar kun je met problemen en vragen terecht?

Heb je al Spotify en loop je tegen een probleem aan? Dan kijk je het beste eerst even op de site of je daar misschien zelf al een oplossing kunt vinden. Zo ja, dan is het probleem natuurlijk al eerste opgelost. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd nog contact opnemen met een van de experts van Spotify. Deze kun je benaderen via de chat of mail maar je mag ook het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Nadat je dit verstuurd hebt en het bij Spotify ontvangen is, neemt een medewerker zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen met je probleem of vraag.

Over Spotify

Op 23 april 2006 werd in de Zweedse hoofdstad Stockholm de streamingsdienst Spotify opgericht. De oprichters, Daniel Ek en Martin Lorentzon, hadden hoogstwaarschijnlijk niet kunnen dromen dat deze streamingsdienst zo’n succes zou worden. Momenteel wordt over de gehele wereld gebruik gemaakt van Spotify, waardoor het de meest populaire streamingsdienst is.

Alle gebruikers van Spotify hebben de keus uit miljoenen nummers. Deze nummers worden door artiesten op het platform gezet, waarna de artiesten per stream een bepaalde commissie krijgen. Hierdoor is het voor de artiesten interessant om hun muziek op het platform te plaatsen. Als gebruiker dien je een abonnement af te sluiten, waarvoor je maandelijks een bepaald bedrag moet betalen. Door die inkomstenbron is Spotify in staat om de artiesten te betalen.

Op Spotify zijn miljoenen muzieknummers uit alle mogelijke genres te vinden. In de afgelopen jaren is het platform bovendien uitgebreider geworden; je kunt tegenwoordig bijvoorbeeld ook naar podcasts luisteren via de app van Spotify. Spotify is overigens via zowel de laptop en de computer als via een smartphone en een tablet te gebruiken. Voor de computer/laptop dien je het programma te downloaden; voor de smartphone/tablet dien je de app te downloaden.

Je hebt hedendaags de keus uit drie verschillende abonnementsvormen. Als je kiest voor Spotify Free heb je te maken met advertenties en speelt de app nummers af die niet eens in jouw playlist staan. Als je zelf de totale controle over je muziek wenst te hebben, kan je dus beter voor Spotify Premium of Spotify Family kiezen. Deze abonnementsvormen bieden je volledige vrijheid, maar daar dien je dus wel maandelijks voor te betalen.

De klantenservice van Spotify Nederland is te bereiken via een online contactformulier of via e-mailadres [email protected]. Op de website van deze streamingsdienst is veel informatie te vinden en worden de antwoorden op veelgestelde vragen geven.