Elektronica

Europart folder

Ontvang nu korting bij Europart met folder aanbiedingen

Europart folders

advertentie
advertentie

Meer elektronica folders

Kijkshop Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 02-08-2020 t/m 09-08-2020

> Folder bekijken

EP Folder Week 31

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 27-07-2020 t/m 09-08-2020

> Folder bekijken

Expert Folder Week 32

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 03-08-2020 t/m 09-08-2020

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Verlopen Europart folders

Populaire folders

Europart folders

TitelStartdatumEinddatum
Europart Folder09-05-202009-06-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Europart folder?

Helaas is er nu geen geldige Europart folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Europart folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Europart folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Europart folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Europart folder?

Blader nu snel door de Europart folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Europart

In 1996 werd het bedrijf Europart opgericht, waarna het bedrijf al snel groeide en groeide. Steeds meer huishoudens kregen namelijk meer en meer elektrische apparaten, zoals een wasmachine, een droger en een koelkast. Dergelijke apparaten werken prima, totdat er een defect optreedt. Dit defect kan optreden doordat bijvoorbeeld één klein onderdeel kapot geraakt is. Bij Europart ben je aan het juiste adres om een dergelijk onderdeel aan te schaffen.

Bij Europart vind je meer dan 10 miljoen verschillende producten. Eigenlijk van alle gerenommeerde merken zijn in het assortiment van Europart de benodigde producten te vinden. Deze producten kan je aanschaffen in één van de Europart winkels; deze bevinden zich op verschillende plekken in het land. Via de winkel locator op de website kan je de dichtstbijzijnde vestiging vinden.

Het is ook mogelijk om de producten via de webshop van Europart te bestellen. In deze webshop vind je de volgende productcategorieën terug: Keuken, Wassen & Drogen, Stofzuiger & Schoonmaak, Multimedia, Huis & Tuin en Verzorging. Per categorie vind je onwijs veel verschillende onderdelen voor uiteenlopende producten. Zoals gezegd zijn de producten voor machines van allerlei merken aanwezig, zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG, Zanussi en Whirlpool.

Bij het bestellen heb je de keus uit twee leveringsmogelijkheden. Je kunt gratis het onderdeel bij één van de vestigingen ophalen of je kunt het onderdeel thuis laten bezorgen. In dat geval dien je een bedrag van 4,95 euro aan verzendkosten te betalen. Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen de tijd om het artikel zonder opgaaf te retourneren. De kosten hiervoor komen wel voor eigen rekening.

Voor vragen, suggesties en opmerkingen kan je contact opnemen met de klantenservice van Europa. Je kunt hen op werkdagen op +31 (0) 55 303 49 33 bereiken. Het is eveneens mogelijk om via Facebook of Twitter je vraag te stellen. Heb je liever contact via de mail? Stuur dan en mailtje naar verkoop@europart.nl. Uiteraard kan je ook bij één van de vestigingen langsgaan voor het stellen van al je vragen.