Rewe Duitsland

Rewe Duitsland folders

Rewe Duitsland Folder

Rewe Duitsland Folder

Geldig van 04-12 t/m 09-12

Profiteer nog 4 dagen van deze Rewe Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Rewe Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Rewe Duitsland Folder

Rewe Duitsland Folder

Geldig van 04-12 t/m 09-12

Profiteer nog 4 dagen van deze Rewe Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Rewe Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Tips voor Rewe Duitsland korting

Folder Rewe(.de)

Als je dicht bij de grens met Duitsland woont dan kun je natuurlijk ook je wekelijkse boodschappen daar halen. Ze verkopen daar immers weer andere producten dan hier en je kunt er veel artikelen voordeliger aanschaffen. Je hebt in Duitsland net als in ons land een ruime keuze uit allerlei supermarkten waarvan Rewe er eentje is.

Kijk altijd of je online een folder van Rewe kunt vinden

Als je overweegt bij Rewe boodschappen te doen dan is het altijd handig eerst te kijken wat er in de reclame is. Dit doe je immers ook voordat je naar een supermarkt in eigen land gaat. Bij Rewe wordt wekelijks een folder met actieartikelen uitgebracht. Deze vind je altijd op de eigen website terug. Daarnaast vind je hier op Aanbiedingenfolders.nl deze folder altijd. Er staat bij hoe lang de looptijd is, zodat je weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken. De folder geldt bij alle filialen van Rewe in Duitsland voor een week, van maandag tot en met de zondag daarna.

Waar vind je de vestigingen van Rewe?

Als je bij Rewe wilt shoppen dan kun je eerst op de website kijken waar je de vestigingen vindt. Een zogenaamde Rewe Markt, zoals ze deze noemen in Duitsland, vind je door een plaatsnaam of postcode in te voeren. Dit dient wel voor een adres in Duitsland te zijn omdat je anders geen treffers krijgt. Ben je niet in de gelegenheid een Rewe filiaal te bezoeken? Kijk dan eens wat er allemaal wordt aangeboden in de webshop van deze supermarkt en waar er allemaal bezorgd wordt.

Aankopen doen met coupons en punten sparen voor korting

Als je bij Rewe aankopen doet kun je ook korting krijgen met behulp van zogenaamde coupons. Deze vind je altijd als speciale actie op de site. Dit kunnen bijvoorbeeld kortingsbonnen zijn die je op een actiekalender vindt, in de app van Rewe en je kunt er ook een card voor aanvragen waarmee je de nodige korting krijgt bij Rewe. Rewe werkt met een Payback systeem waarbij je op bepaalde artikelen korting krijgt en ook punten kunt sparen bij je aankopen. Als je er voldoende verzameld hebt dan kun je die punten weer verzilveren bij een aankoop op een later tijdstip.

Kijk goed wat er bij de oosterburen voordeliger is

Zeker als je vlak bij een van de winkelfilialen woont is het de moeite om ook daar eens naartoe te rijden. Niet alleen voor de aanbiedingen maar ook om eens een wat ander assortiment te vinden en bepaalde artikelen zijn er standaard voordeliger dan in Nederland. Dit geldt met name voor drogisterij artikelen maar ook voor bepaalde levensmiddelen. Als je er dan niet al te ver voor hoeft te rijden vanaf huis (of misschien ben je wel in de buurt op vakantie) dan loont het zeker de moeite om daar eens te kijken.

Mis geen enkel nieuwtje van Rewe meer

Als je geen enkel nieuwtje van Rewe wilt missen dan is het handig je aan te melden voor de newsletter van deze Duitse supermarkt. Hiervoor geef je je emailadres door via de website van Rewe. Hierna ontvang je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox en mis je geen enkele actie of aanbieding meer en krijg je ook nog eens lekkere recepten verstuurd via de mail. Als je altijd als eerste op de hoogte wilt zijn van alle nieuws, dan kun je Rewe volgen op social media. De supermarkt bij de oosterburen is namelijk actief op Facebook en Twitter.

Zo stel je je vragen aan Rewe

Heb je een vraag aan Rewe? Dan kun je hiermee uiteraard altijd terecht bij een medewerker in een van de vestigingen van deze supermarkt. Kom je daar nu niet? Stel dan je vraag aan de klantenservice. Deze is zes dagen per week telefonisch bereikbaar en je kunt er terecht met je vragen over bestellingen die je gedaan hebt of wilt doen, alsmede met vragen aan de winkel zelf. Een brief sturen kan ook. Je vindt de telefoonnummers en het adres op de website van Rewe.

Voor meer inspiratie, ideeën en tips kijk je op de website van Rewe

Wil je graag wat inspiratie opdoen als het om maaltijden gaat? Dan vind je op de site van Rewe meer dan zesduizend recepten die je kunt maken. Daarnaast is er veel informatie te vinden over voeding dus het is zeker raadzaam daar ook eens te kijken. Het gaat over tal van onderwerpen zodat er zeker wel wat interessants tussen te vinden is.

Over Rewe Duitsland

Op 1 januari 1927 werd in de Duitse stad Keulen de firma Rewe opgericht. Deze firma was in eerste instantie een coöperatie en wist al snel een forse groei te maken. Deze groei heeft eigenlijk tot het heden aangehouden, aangezien Rewe uitgegroeid is tot één van de grootste supermarktketens in het land van onze oosterburen. Rewe heeft meer dan 3300 winkels en bijna 100.000 medewerkers in dienst.

Door heel Duitsland heen zijn wel vestigingen van Rewe te vinden. Deze Duitse supermarktketen is eigenlijk in heel Duitsland aanwezig en heeft ook in de grensgebieden meerdere supermarkten. Bij deze supermarkten is het voor Nederlanders – die ook in de grensgebieden wonen – interessant om boodschappen te doen. Over het algemeen genomen zijn de boodschappen in Duitsland namelijk iets voordeliger dan de boodschappen in Nederland. Voor meer informatie over de adresgegevens en openingstijden van deze winkels kan je de website van Rewe raadplegen.

Op deze website vind je overigens veel meer informatie over deze supermarktketen. Je vindt meer informatie over de aanbiedingen, over de producten, over de bezorgservice en ook over recepten & voeding.

Sinds enige tijd biedt Rewe ook een bezorg- en afhaalservice aan. Deze bezorgservice is helaas niet in Nederland beschikbaar, maar je kunt wel gebruik van de afhaalservice maken. Hoe dit werkt? Je vult online jouw digitale winkelmandje, waarna je deze producten in een gewenste winkel van Rewe klaar kan laten zetten. Vervolgens haal je deze producten daar op, waardoor je zo min mogelijk tijd aan het doen van boodschappen kwijt bent. Bijkomend voordeel is dus dat de prijzen in Duitsland vaak iets voordeliger zijn.

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met de Duitstalige klantenservice van Rewe. Je kunt daarvoor bellen naar +49 0 221 177 39 777. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 07.00 tot 23.00 uur bereikbaar. Let er wel op dat deze klantenservice hoofdzakelijk in het Duits communiceert.