Strego Juwelier

www.strego.nl

Sieraden

Strego Juwelier folder

Ontvang nu korting bij Strego Juwelier met folder aanbiedingen

Strego Juwelier folders

advertentie
advertentie

Meer sieraden folders

Swarovski Folder

Geldig van 08-09-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Swarovski Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Swarovski Folder

Geldig van 06-10-2020 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pandora Herfst / Winter

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 20-11-2020 t/m 18-01-2021

> Folder bekijken

Swatch Folder

Geldig van 22-12-2020 t/m 16-03-2021

> Folder bekijken

Pandora Nieuwe Collectie Folder

Geldig van 13-01-2021 t/m 28-02-2021

> Folder bekijken

Meer sieraden winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Strego Juwelier folder?

Helaas is er nu geen geldige Strego Juwelier folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Strego Juwelier folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Strego Juwelier folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Strego Juwelier folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Strego Juwelier folder?

Blader nu snel door de Strego Juwelier folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Strego Juwelier

Ruim 70 jaar geleden werd de onderneming Strego Juwelier opgericht. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei soorten juwelen. Hiervoor werkt deze onderneming samen met allerlei gerenommeerde merken én heeft het bedrijf ook meerdere winkels in ons land weten te openen.

Op het moment van schrijven heeft Strego Juwelier maar liefst 7 winkels in ons land zitten. Deze 7 winkels geven duidelijk aan dat het bedrijf een flinke groei door heeft weten te maken. Op de website van Strego Juwelier vind je meer informatie over deze winkels, inclusief de adresgegevens en openingstijden. De 7 winkels zijn in ieder geval gevestigd in de provincies Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Shop je liever online? Ook dat is mogelijk bij Strego Juwelier. In de webshop kan je daarvoor kiezen tussen verschillende categorieën, waaronder ‘Horloges’, ‘Sieraden’, ‘Diamant’, ‘Trouwringen’ en ‘Smart Watches’. Per categorie vind je een divers aanbod van prachtige juwelen en sieraden van gerenommeerde merken. Weet je niet helemaal zeker welke maat ring je moet bestellen? Daarvoor kan je de maattabel ringen voor raadplegen op de website van Strego Juwelier; mogelijk maakt dat jouw aankoop een stuk makkelijker.

Als je een bestelling online wilt plaatsen, hoef je geen rekening te houden met verzendkosten. Strego Juwelier biedt namelijk standaard gratis verzending aan, ongeacht wat de waarde van de order is. De bestelde artikelen kan je vervolgens binnen 1 á 3 werkdagen in huis verwachten. Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een periode van 14 dagen. Je kunt daarvoor een mail sturen naar info@strego.nl; je krijgt vervolgens meer informatie over het retourneren.

Voor vragen kan je bovenstaand mailadres ook gebruiken, maar je kunt ook bellen naar 035 767 67 77. De klantenservice van Strego Juwelier is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur!