Auto & Fiets

Bikkel Bikes folders

Ontvang nu korting bij Bikkel Bikes met folder aanbiedingen

Bikkel Bikes folders

advertentie

Bikkel Bikes Folder

Geldig van 30-03-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets folders

Dahon Vouwfietsen Folder

Geldig van 24-03-2020 t/m 25-10-2021

> Folder bekijken

ANWB Kampioen April

Geldig van 01-04-2021 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

ANWB Kampeer Reizen Folder

Geldig van 10-09-2020 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Bike Totaal Folder

Geldig van 01-04-2021 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Heuts Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 02-04-2021 t/m 23-04-2021

> Folder bekijken

Qwic Magazine

Geldig van 08-02-2021 t/m 10-05-2021

> Folder bekijken

Sensa 2021 Magazine

Geldig van 28-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

ANWB Kampioen Magazine

Geldig van 01-04-2021 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Meer auto & fiets winkels

Verlopen Bikkel Bikes folders

Populaire folders

Bikkel Bikes folders

TitelStartdatumEinddatum
Bikkel Bikes Folder30-03-202131-12-2021
Bikkel Bikes Folder27-02-202131-03-2021
Bikkel Bikes Fietsen27-01-202031-12-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Bikkel Bikes folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Bikkel Bikes folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Bikkel Bikes folder van deze week geldig?

De nieuwe Bikkel Bikes folder van deze week is geldig van 30-03-2021 t/m 31-12-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Bikkel Bikes folder?

Blader nu snel door de Bikkel Bikes folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Bikkel Bikes korting

Folder Bikkel Bikes

Als je veel fietst dan heb je daar natuurlijk wel een goede fiets bij nodig. Deze kun je ook bij Bikkel Bikes aanschaffen. Dit van origine Nederlandse merk heeft zowel elektrische fietsen als ‘gewone’ fietsen in het assortiment die altijd eerst uitgebreid getest worden voordat ze op de markt komen. Zo kun je er zeker van zijn dat de fietsen ook echt goed zijn voordat deze voor klanten beschikbaar komen.

Zoek en vind de fiets die bij jou past

Als je interesse hebt in een fiets van Bikkel Bikes, dan is het altijd handig eerst eens rustig een kijkje te nemen op de website van deze fabrikant. Hierop vind je namelijk alle modellen die op dat moment beschikbaar zijn. Zo is er voor iedereen wel een geschikte fiets te vinden. Heb je een fiets met (persoonlijke) aanpassingen nodig? Dan vind je deze ook bij Bikkel Bikes. Informeer altijd naar de mogelijkheden als bepaalde aanpassingen nodig zijn.

Maak altijd eerst een testrit

Bij elk model fiets dat in het assortiment van Bikkel Bikes zit vind je al informatie op de site zelf. Het is bij een fiets natuurlijk wel zo dat je deze altijd eerst in het echt dient te gaan bekijken en beter nog: deze uitprobeert. Een proefrit maken op een of meerdere modellen is uitermate belangrijk want zo vind je de fiets die het beste bij je past en waar jij met plezier veel kilometers mee kunt maken.

Ga op zoek naar een erkende fietsendealer bij jou in de buurt

De fietsen van Bikkel Bikes kun je derhalve niet online bestellen maar daarvoor dien je naar een erkende fietsenhandelaar te gaan. Er zijn aardig wat dealers van dit fietsenmerk in Nederland te vinden. Je kunt hiervoor op de site van Bikkels Bikes het beste kijken bij Dealers. Daar kun je je postcode invoeren om zo binnen een bepaalde straal te zoeken naar fietsendealers bij jou in de buurt. Je kunt er ook de lijst met Bikkel Bikes dealers voor raadplegen of op het kaartje kijken welke erkende handelaar voor jou het dichtstbij is.

Download een brochure, prijslijst en handleiding

Wil je graag een en ander lezen over het assortiment van Bikkel Bikes? Dan kun je via de website diverse brochures downloaden. Dit kan bijvoorbeeld een brochure zijn over het complete aanbod, maar ook een prijslijst of een handleiding voor een bepaald model fiets. Deze krijg je er natuurlijk gewoon altijd bij als je een fiets koopt, maar mocht je deze per ongeluk kwijt zijn dan is even downloaden zo gepiept.

Waar kun je terecht met je vragen aan Bikkel Bikes?

Heb je een vraag aan Bikkel Bikes, bijvoorbeeld over een bepaald model, mogelijke aanpassingen, garantie of iets anders? Dan kun je deze uiteraard altijd stellen aan een van de erkende Bikkel Bikes dealers. Je kunt met je vraag tevens terecht bij de klantenservice van Bikkel Bikes. Je kunt je vraag stellen via Facebook, want daarop is de fietsenfabrikant ook actief. Op de site vind je tevens veelgestelde vragen. Kijk altijd eerst even of die van jou er wellicht tussen staat. Zo heb je namelijk direct je antwoord en hoef je niet meer verder te zoeken.

Kijk altijd of je korting kunt krijgen

Als je een fiets van Bikkel Bikes zoekt, kijk dan altijd even of er op dat moment een bepaalde actie loopt. Zo ja, dan kun je daar natuurlijk wel je voordeel mee behalen. Misschien krijg je wel korting op een bepaald model of zitten er extra accessoires bij. Als er een lopende folder is, dan kun je er zeker van zijn dat je deze op sites vindt waarop folders van meer aanbieders bij elkaar verzameld zijn. Je hoeft hiervoor enkel de naam in te voeren en er wordt voor je gezocht. Is er een geldende folder, dan kun je daar online doorheen bladeren en staat er altijd bij vermeld hoe lang deze geldig is. Zo weet je meteen wanneer je van een bepaalde actie gebruik kunt maken.

Laat je aankoop registreren

Heb je eenmaal een fiets van Bikkel Bikes aangeschaft? Laat deze dan altijd registreren. Dan heb je meteen ook de garantie geregeld maar kun je met problemen altijd snel terecht bij een dealer of met Bikkel Bikes zelf contact leggen. Als zij dan de registratie erbij halen weten ze meteen om welke fiets en welk model het gaat en kunnen zij daar hun service op afstemmen. Voor de registratie van je fiets geef je via de website het framenummer het accu- of slotnummer door.

Over Bikkel Bikes

De Nederlandse fietsfabrikant Bikkel Bikes werd in 1994 in Weert opgericht. Henk Ruijten startte met het ontwerpen en produceren van allerlei soorten fietsen. Al snel kwam Ruijten in contact met het bedrijf Verwimp; dit bedrijf wilde graag de fietsen van Bikkel Bikes door heel Nederland én België gaan verkopen. Door deze samenwerking werd Bikkel Bikes al snel groter en groter. In verschillende jaren wisten de fietsen van dit merk zelfs bij het tijdschrift Kampioen de prestigieuze titel ‘Fiets van het jaar’ te winnen.

In het huidige aanbod van Bikkel Bikes zijn allerlei soorten fietsen te vinden. Op de website zijn de winkels te vinden, waarbij je kunt kiezen tussen de volgende categorieën: Elektrische fietsen, Lifestyle fietsen en Allround fietsen. In de afgelopen jaren heeft Bikkel Bikes de focus met name op de elektrische fietsen gelegd.

Wil je graag de fietsen van Bikkel Bikes aanschaffen? Dat is mogelijk bij alle fietsspecialisten die bij het bedrijf Verwimp aangesloten zijn. Om de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt te vinden, kan je gebruik maken van de online dealer locator. Deze locator laat je direct zien waar de dichtstbijzijnde dealer; eigenlijk zitten deze dealers door het gehele land verspreid.

Ook voor het onderhoud en het kopen van nieuwe onderdelen ben je bij één van deze dealers aan het juiste adres. De dealer waar jij de fiets koopt, blijft in feite het eerste aanspreekpunt.

Mocht je graag als dealer zijnde contact op willen nemen met Bikkel Bikes, is dat mogelijk. Je kunt daarvoor bellen naar +31 495 547 221. Alle particulieren met vragen kunnen rechtstreeks contact opnemen met één van de Bikkel Bikes dealers. Via Facebook kan je in ieder geval ook op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van Bikkel Bikes. Nieuwe fietsen en nieuwe aanbiedingen worden via dit social media kanaal bekend gemaakt door het bedrijf.