Kroon Kozijn

Kroon Kozijn folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kroon Kozijn

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Over Kroon Kozijn

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen voor in jouw woning of bedrijfspand? Je bent hiervoor zéker bij Kroon Kozijn aan het juiste adres. Dit bedrijf omschrijft zichzelf namelijk als de nummer 1 van Nederland. De nummer 1 van Nederland op het gebied van kunststof kozijnen welteverstaan.

Het bedrijf Kroon Kozijn werd al in 1975 opgericht. Vanaf dat moment richtte het bedrijf zich op kozijnen, waarbij in de laatste jaren de focus op kunststof kozijnen is komen te liggen. Deze focus heeft in ieder geval zéér goed uitgepakt voor Kroon Kozijn. Door de jaren heen heeft dit bedrijf maar liefst 25 vestigingen in ons land weten te openen.

Opvallend hierbij is dat deze vestigingen echt door het gehele land verspreid zitten. Je vindt meerdere vestigingen in het hoge Noorden van het land, maar ook in Noord-Brabant en Limburg. Op de website van Kroon Kozijn kun je in ieder geval een overzicht van alle winkels vinden. Als je jouw woonplaats/postcode invult, krijg je ook direct de dichtstbijzijnde winkels te zien.

Via de website van Kroon Kozijn kun je overigens ook het uitgebreide aanbod inzien. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op kozijnen, maar biedt ook deuren, dakkappellen, rolluiken en schuifpuien aan. Eigenlijk ben je voor tal van producten bij Kroon Kozijn dus aan het juiste adres. Ongeacht voor welk product je kiest, kies je voor kwaliteit. Al vanaf 1975 heeft Kroon Kozijn de productie in eigen beheer, waarbij het bedrijf echt ongekende ontwikkelingen door heeft weten te maken. Dit is ook duidelijk terug te zien in de kwaliteit van alle producten.

Heb je vragen of wil je direct een offerte opvragen? De offerte kun je direct via de website aanvragen. Voor vragen kun je mailen naar [email protected] of bellen naar 0316 296 161.