Tuin & Dier

Coppelmans folders

Coppelmans folders

Ontvang nu korting bij Coppelmans met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer tuin & dier folders

Jumper Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 26-09-2022 t/m 09-10-2022

> Folder bekijken

Ranzijn Tuin & Dier Folder

Nog 5 dagen geldig

Geldig van 25-09-2022 t/m 08-10-2022

> Folder bekijken

Intratuin Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 26-09-2022 t/m 04-10-2022

> Folder bekijken

GroenRijk Folder

Nog 1 dag geldig

Geldig van 28-09-2022 t/m 04-10-2022

> Folder bekijken

Intratuin Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022

> Folder bekijken

Dierspecialist Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022

> Folder bekijken

GroenRijk Folder

Geldig van 05-10-2022 t/m 11-10-2022

> Folder bekijken

Tuincentrum Osdorp Folder

Geldig van 05-10-2022 t/m 11-10-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer tuin & dier winkels

Verlopen Coppelmans folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Coppelmans folder?

Blader nu snel door de Coppelmans folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Coppelmans folder?

Helaas is er nu geen geldige Coppelmans folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Coppelmans folder te ontvangen.

Tot wanneer is de nieuwe Coppelmans folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Coppelmans folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

Tips voor Coppelmans korting

Folder Coppelmans

Een leuke tuin is altijd gezellig en die wil je natuurlijk ook zo mooi mogelijk aankleden om er volop van te kunnen genieten. Er zijn tal van tuincentra waarvoor je daar terecht kunt om planten, bloemen, decoratie, tuinmeubels en gereedschap te kopen. Ook bij Coppelmans kun je daarvoor zeker terecht maar er is meer. Je vindt er talloze planten en bloemen voor binnen en producten om je huis gezellig mee in te richten, dus wat wil je nog meer.

Kijk altijd eerst of er een folder geldig is

Coppelmans brengt regelmatig een folder uit met aanbiedingen. De looptijd ervan is meestal een week (zeker als het om seizoensaanbiedingen gaat) maar dit kan natuurlijk afwijken. Het is daarom zaak dat je altijd even goed op de folder kijkt wat de geldigheidsduur is. De folder vind je op papier tussen andere reclamefolders die je in de bus krijgt, maar wordt vaak ook mee verspreid met regionale krantjes. Als er een lopende folder is met aanbiedingen, dan is deze online te vinden. Zowel op de site van Coppelmans zelf als op websites waarop meer folders staan.

Verschillende aanbiedingen op de website

Op de website van Coppelmans kun je ook altijd vinden welke artikelen in de actie zijn. Dit wisselt per week. Dit kan bijvoorbeeld om een bepaalde plant gaan maar soms zijn dit er ook meer waarvoor de korting geldt. De artikelen waarop je korting kunt krijgen staan vaak vermeld in regionale weekkrantjes zodat je weet wanneer je ervoor terecht kunt. Uiteraard kun je altijd in een van de winkels zelf kijken naar de aanbiedingen. Deze worden speciaal aangegeven en soms, zeker als een bepaald seizoen ten einde loopt, zijn er veel afgeprijsde artikelen te vinden. Niks mis mee en ze maken gewoon weer plaats voor de nieuwe collectie. En jij hebt iets in huis waarvoor je minder betaalt dan normaal dus dat is altijd mooi meegenomen.

Folder met tips en tricks

Coppelmans brengt ook een folder uit met allerlei tips en tricks als het om planten, bloemen en de verzorging ervan gaat. Deze folder vind je online en is doorgaans wel een half jaar geldig. Er staat op de folder vermeld hoe lang de looptijd is. De datum kun je overigens ook meteen zien staan op de site waarop de folder aanwezig is (dat kan ook zijn op een site met meer folders van allerlei aanbieders) zodat je weet wanneer deze geldig is.

Tips op de website

Voor allerlei tips en inspiratie kun je tevens op de site van Coppelmans zelf terecht. Je vindt er heel veel informatie over allerlei groen en de inrichting van zowel je tuin als woning. Lees de blogberichten die je aanspreken zodat je precies weet hoe je een tuin kunt inrichten, planten kunt verzorgen, wat er allemaal bloeit in een bepaalde periode enzovoort.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Coppelmans

Niet zo’n zin om zelf steeds te kijken wat voor informatie er allemaal te vinden is? Dan kun je er ook voor kiezen je aan te melden voor de nieuwsbrief van Coppelmans. Dit doe je eenvoudig door je mailadres door te geven via de website van het tuincentrum. Zo krijg je altijd als eerste alle nieuwtjes en informatie over aanbiedingen automatisch in je mailbox en ontvang je berichten waarmee je je voordeel kunt doen en inspiratie krijgt voor de inrichting van je tuin en woning.

Punten sparen voor korting

Als je iets koopt bij Coppelmans dan kun je punten sparen. Dit doe je bij iedere aankoop met behulp van een zogenaamde VIP-pas. Punten sparen gaat snel en als je op een bepaald moment voldoende punten verzameld hebt, kun je deze inwisselen voor korting op een aankoop. Houd er wel even rekening mee dat je de pas online registreert, anders kunnen de punten niet ingewisseld worden. Punten bijschrijven kan ook gewoon als je de pas een keertje niet bij je hebt mits deze geregistreerd is.

Alleen artikelen te koop in de filialen

Coppelmans heeft geen webshop waar je artikelen kunt bestellen maar je kunt wel in een van de filialen van het tuincentrum terecht. Deze vestigingen bevinden zich allemaal in Noord-Brabant. Op de website kun je vinden waar ze zijn, wanneer ze geopend zijn en voor wat voor producten je er terecht kunt. Dit kan wisselend zijn per seizoen want zo heb je bijvoorbeeld in de wintermaanden een complete kerstafdeling en in de zomer een tuinafdeling. Er zijn ook filialen waarin een Jumper instore zit zodat je er alles voor je dieren in en rond het huis kunt kopen.

Over Coppelmans

Tuincentrum Coppelmans is in Noord-Brabant een keten met meerdere tuincentra. Deze tuincentra zijn te vinden in Oss, in Oisterwijk, in Helmond, in Nuenen, in Valkenswaard, in Veldhoven en in Deurne. Bij al deze vestigingen word je welkom geheten met de tekst ‘tuincentrum vol groene ideeën’. Daar staat tuincentrum Coppelmans dan ook volledig voor.

In het assortiment kan je uiteenlopende producten vinden. Deze producten staan ook vermeld op de webshop en zijn daar onderverdeeld in enkele categorieën: Kamerplanten, Tuinplanten, Bloemen, Tuin & Terras, Tuinmeubelen, Barbecues, Sfeer & Interieur en Dieren. In al deze categorieën vind je onwijs veel producten terug, zoals bij de categorie ‘Tuin & Terras’ het beste te zien is. In die categorie kan je namelijk kiezen voor de subcategorieën Buitenpotterie & Manden, Tuingereedschap, Grond & meststoffen, Gewasbescherming, Gazon, Tuinverlichting, Vijver en Tuin aanleggen.

Al met al is het assortiment van Coppelmans dus zeer uitgebreid te noemen. Het is daarbij helaas niet mogelijk om de producten via de webshop te bestellen. Je dient voor het aanschaffen van deze producten echt naar één van de vestigingen van Coppelmans te gaan. Via de website van Coppelmans zijn de exacte adressen en bijbehorende openingstijden te vinden.

Als je in de winkel bijvoorbeeld een groot meubelstuk koopt, kan je ervoor kiezen om die thuis te laten bezorgen. Deze producten worden vervolgens voor Coppelmans zélf bij je thuis bezorgd. De kosten voor deze bezorging zijn afhankelijk van het postcodegebied. Bij de verscheidene vestigingen kunnen ze jou meer informatie vinden over deze bezorgoptie.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Dan kan je daarvoor ook terecht bij één van de vestigingen. Via Facebook en Instagram is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen. Mocht je geen social media accounts hebben, kan je je via de webshop ook aanmelden voor de online nieuwsbrief.