Wonen

Iittala folders

Ontvang nu korting bij Iittala met folder aanbiedingen

Iittala folders

advertentie

Iittala Folder

Geldig van 12-09-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Blokker Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 11-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 11-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 15-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Dille & Kamille Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 10-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Superkeukens Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 10-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Woonsquare Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 18-10-2021 t/m 23-10-2021

> Folder bekijken

Woonexpress Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 11-10-2021 t/m 24-10-2021

> Folder bekijken

Blokker Folder

Geldig van 18-10-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Iittala folders

Populaire folders

Iittala folders

TitelStartdatumEinddatum
Iittala Folder12-09-202131-10-2021
Iittala Folder12-09-202110-10-2021
Iittala Folder18-08-202130-09-2021
Iittala Folder08-08-202131-08-2021
Iittala Folder01-07-202131-07-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Iittala folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Iittala folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Iittala folder van deze week geldig?

De nieuwe Iittala folder van deze week is geldig van 12-09-2021 t/m 31-10-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Iittala folder?

Blader nu snel door de Iittala folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Iittala korting

Folder Littala

De historie van Littala begint met een glasfabriek die tientallen jaren terug objecten maakte voor individuele klanten en bedrijven. Nu zijn we vier generaties verder en kan er met trots gesteld worden dat de objecten van Littala heden ten dage een speciale plaats innemen in het dagelijks leven van mensen. De items zijn onderscheidend en te gebruiken voor verschillende doeleinden binnen een verscheidenheid aan contexten.

Altijd relevant

De ontwerpen van Kaj Franck en Alvar Aalto zijn de uitgangspunten bij Littala. Zij hebben gezorgd voor een goede inspiratie voor het creëren van niet alleen relevante, maar ook tijdloze ontwerpen. Deze zijn zorgvuldig samengesteld en de actuele variaties binnen deze branche zijn daarbij in ogenschouw gehouden. De designs zijn daarom overal te gebruiken en verhogen in elke ruimte de sfeer, terwijl ze zeer functioneel en bij de tijd blijven. In het begin van de jaren tachtig richtte Littala zich voornamelijk op gepolijst, geblazen en geverfd glas. Echter, toont ze met de laatste snufjes van de 20e eeuw, bij de tijd en relevant te zullen blijven. Het serviesgoed wordt nu ook versierd met diverse ornamenten en het ontwerp is nog steeds functioneel en esthetisch en hier en daar opgemaakt met een Scandinavisch design.

Wat hebben wij te bieden?

Los van bovenstaande ontwerpen wordt het assortiment aangevuld met nieuwe soorten van het Finse glaswerkdesign en geslepen kristal. De objecten worden volgens vooraf vastgestelde richtlijnen vervaardigd en zijn vaak complexer dan ze lijken. Met een scala aan menselijke kwaliteiten en vaardigheden wordt er een enorm denkproces uitgezet en zijn de gekozen methoden de essentie van het voortbrengen van een kwalitatief goed product. Het assortiment varieert van groot tot klein en is daarom toepasbaar zowel in huis als binnen meer zakelijke ruimten.

Gemakkelijk met de webwinkel

Fysiek zijn we in verschillende landen zoals België, Nederland, Zweden, Duitsland of Finland te vinden. Maar als je toch liever vanaf een afstand en op eigen tijd de aankopen doet, dan kun je gemakkelijk kopen via onze webwinkel. De webwinkel heeft een totaal beeld van de items en is aangevuld met exacte beschrijvingen van het product. Door op een item te klikken rolt nadere informatie voor jou uit die te gebruiken is bij de overwegingen voor de aankoop. Kenmerken die altijd bij de items staan zijn minimaal de grootte, het gebruikte materiaal, kleur en gewicht van het product. Met deze informatie is het niet moeilijk om in te beelden hoe het object zal schitteren binnen de eigen gekozen ruimten.

Bestellen met de verkregen informatie

Een bestelling via de webwinkel kan gemakkelijk. Wanneer er een item is uitgekozen komen de instructies met betrekking tot het betalen, verzenden en ontvangen van de items aan bod. Door deze op te volgen is de koop snel gedaan. Let op de voorwaarden die gepaard gaan met de aankopen en verlies de afspraken en richtlijnen voor het verzenden en ontvangen van de objecten niet uit het oog.

Een persoonlijk account met voldoende privacy

Als je gemakkelijk de aankopen wilt doen, is het beter een persoonlijk Littala account aan te maken. Met dit account kun je gemakkelijk inloggen en wordt je snel herkent door de website. De relatie blijft dan ook persoonlijk en vooral duurzaam. Bestellen via het account gaat vele malen gemakkelijker, terwijl de privacy gegarandeerd blijft.

De Vintage service

Als neusje van de zalm presenteren we jou binnen de webwinkel de Littala vintage service. Is jouw Iittala- en Arabia-serviesgoed oud of versleten? Gooi het niet weg, maar breng het naar een Iittala- of Arabia-winkel die de Vintage service ondersteunt. Met de vintage service gaat jouw investering voor Littala niet helemaal verloren doordat wij het servies over kopen en het na minimale interventies wederom verkopen. Ze mogen dan trots in nieuwe huizen gaan staan. Deze service is niet voor bedrijven maar speciaal voor jou als individuele klant die het serviesgoed een nieuw leven met nieuwe doelen wenst te geven.

Contact ons voor meer informatie

Voor meer informatie over het assortiment en voor vragen die om een of andere reden toch niet volledig beantwoord zijn, is het aan te bevelen contact met ons te maken via de website. De klantenservice heeft voldoende vaardigheden om de verdere voortgang van de relatie te onderhouden en zal binnen zeer korte tijd passende antwoorden geven op de vragen. Ook de begeleiding voor het doen van een aankoop via de webwinkel is mogelijk via de klantenservice. Door enkele velden onder de knop; 'contact ons’ in te vullen, wordt jouw vraag verzonden naar desbetreffende afdeling. Behoefte aan nog meer informatie? Bekijk dan onze folders op Aanbiedingenfolders.nl.

Onze nieuwsbrief

Nieuws is er altijd. Je zou dus gemakkelijk hiervan op de hoogte gesteld kunnen worden door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Kijk dus op de website uit naar de instructies voor de inschrijving.

Over Iittala

Het Finse merk Iittala werd al in 1881 opgericht. In dat jaar werd in een kleine Finse plaats een glasfabriek geopend. In deze glasfabriek lag de focus op het fabriceren van glaswerk en glaskunst. Hier gebruikte men destijds revolutionaire technieken voor, waardoor het merk al snel naam wist te maken. Het merk wist al snel te groeien en aan die groei is eigenlijk nooit een eind gekomen. In heel Europa is dit merk uitgegroeid tot één van de bekendste leveranciers van servies en interieur design.

Het aanschaffen van de producten van dit merk is mogelijk in verschillende grote webshops in Nederland. Je kunt echter ook rechtstreeks in de webshop van Iittala het assortiment inzien en producten bestellen. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Wonen, Tafelen, Collecties en Nieuw. Als je voor de categorie Wonen kiest, krijg je de volgende producten te zien; Schalen, Kandelaars, Vazen, Opbergen, Lampen, Textiel, Serveerschalen, Bloempotten en Decoratie. Het aanbod van Iittala is al met al bijzonder uitgebreid en divers te noemen.

Als je in de webshop van Iittala voor meer dan 75 euro een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je een bedrag van 9,90 euro te betalen. Indien de ontvangen producten niet naar wens zijn, kan je deze binnen een termijn van 14 dagen retourneren. Je dient hiervoor eerst contact op te nemen met de klantenservice van Iittala. Je krijgt vervolgens vanuit de klantenservice instructies over het retourneren van de producten.

Voor de klantenservice kan je een online contactformulier invullen, bellen naar 010 316 1900 of mailen naar [email protected] of [email protected]

Op de website kan je ook nog op ‘Winkels’ klikken. Je krijgt dan direct te zien waar in Nederland de winkels te vinden zijn die de producten van Iittala verkopen. In onder meer Amsterdam en Den Haag zijn officiële Iittala winkels te vinden.

×