Supermarkt

Odin folders

Ontvang nu korting bij Odin met folder aanbiedingen

Odin folders

advertentie

Odin Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 15-07-2021 t/m 30-07-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer supermarkt folders

Spar Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 15-07-2021 t/m 28-07-2021

> Folder bekijken

Lidl Frankrijk Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 21-07-2021 t/m 27-07-2021

> Folder bekijken

Boni Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 21-07-2021 t/m 27-07-2021

> Folder bekijken

ALDI Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 26-07-2021 t/m 01-08-2021

> Folder bekijken

Hoogvliet Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 21-07-2021 t/m 27-07-2021

> Folder bekijken

Jumbo Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 21-07-2021 t/m 27-07-2021

> Folder bekijken

Lidl Shop Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 22-07-2021 t/m 02-08-2021

> Folder bekijken

Lidl Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 26-07-2021 t/m 01-08-2021

> Folder bekijken

Meer supermarkt winkels

Verlopen Odin folders

Populaire folders

Odin folders

TitelStartdatumEinddatum
Odin Folder15-07-202130-07-2021
Odin Folder29-06-202104-07-2021
Odin Folder16-06-202130-06-2021
Odin Folder08-06-202113-06-2021
Odin Folder10-05-202131-05-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Odin folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Odin folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Odin folder van deze week geldig?

De nieuwe Odin folder van deze week is geldig van 15-07-2021 t/m 30-07-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Odin folder?

Blader nu snel door de Odin folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Odin korting

Folder Odin

Als je graag gezond en biologisch verantwoord wilt eten dan kun je daar tegenwoordig veel producten voor kopen. Het aanbod is zowel online als in de echte winkel groot en groeit ook nog steeds. We willen immers allemaal het beste dus als we dan voor goede levensmiddelen kiezen is lang geen gek idee. Voor biologische en verantwoorde producten te kopen kun je dan ook bij Odin terecht.

Keuze uit verschillende categorieën

Odin heeft een uitgebreid assortiment waar je als klant een keuze uit kunt maken. Om het zoeken wat makkelijker te maken kun je eerst kiezen uit bepaalde categorieën producten waarna je ziet wat daarbinnen allemaal te koop is. Heb je een product gevonden dat je wilt hebben? Dan hoef je er maar op te klikken om het in het winkelmandje te plaatsen. Je kunt dan bekijken of je boodschappen thuisbezorgd kunnen worden door Odin door je postcode in te vullen. Gaat dit niet, dan kan zelf ophalen natuurlijk altijd wel nadat je een bestelling geplaatst hebt.

Odin en de afhaalpunten

Wil je nu wel graag biologische en verantwoorde producten bij Odin bestellen maar worden deze niet bezorgd waar jij woont? Dan kun je ze toch online bestellen en zelf ophalen bij een speciaal afhaalpunt van deze aanbieder. De afhaalpunten vind je op de website van Odin. Klik op het kaartje op een punt bij jou in de buurt en je krijgt de gegevens te zien. Je kunt ook je postcode of woonplaats invoeren zodat er voor je gezocht wordt naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Word lid van de coöperatie

Odin is een coöperatie waar je als klant lid van kunt worden. Als je daarvoor kiest dan word je lid van een 100% biologisch voedselsysteem dus draag jij ook je steentje bij aan een beter milieu en goed eten. Lid worden doe je al vanaf €100 maar het levert je ook bepaalde voordelen op. Zo krijg je als lid 15% korting op je aankopen bij Odin. Op de site staat bij elk product de ‘gewone’ prijs maar ook de prijs die je betaalt als je lid bent van de coöperatie. Je ontvangt daarnaast punten bij je bestelling die je kunt omzetten in rente. Als lid ontvang je maandelijks een nieuwsbrief van Odin en kun je meedoen aan workshops, lezingen bijwonen en naar ledenavonden gaan.

Doneer maandelijks voor de bijen

Bijen zijn erg belangrijk in onze voedselketen en daarom heeft Odin een eigen imkerij. Wil jij ook een verschil maken? Doneer dan maandelijks twee euro aan de imkerij zodat deze kan voortbestaan. Er worden ook cursussen en informatieavonden gehouden waar je naartoe kunt om te bekijken hoe belangrijk bijen zijn. Donateur worden doe je eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen dat je op de website van Odin vindt.

Kijk iedere week bij de Aanbiedingen

Als je bij Odin een aankoop wilt doen kun je ook eens kijken wat er iedere week in de aanbieding is. Hiervoor wordt geen speciale folder uitgebracht maar alle geldende aanbiedingen zijn te vinden op de website. Kijk eens onder het kopje Aanbiedingen waarop je op dat moment korting ontvangt. De aanbiedingen gelden online van donderdag tot en met de donderdag daarna. In de winkels gelden deze van maandag tot en met zondag dus houd daar wel even rekening mee als je iets bestelt of naar de winkel gaat.

Veel informatie vind je op de website

Wil je meer lezen over Odin, de herkomst van producten, de werkwijze en geschiedenis? Dan kun je daarvoor altijd de website even raadplegen. Kom je er dan nog niet helemaal uit of wil je iets anders weten? Dan kun je contact opnemen met Odin. Dit doe je het beste telefonisch of via de mail. Kijk even op de website binnen welke categorie je vraag valt zodat je het juiste nummer kiest of mailadres gebruikt. Je kunt je vraag ook aanmelden via het contactformulier op de website en dat daarna versturen.

Waar kun je terecht met vragen aan Odin?

Als je vragen hebt kun je die ook kwijt op social media. Odin is actief op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram. Je kunt er je vraag of opmerking kwijt maar ook de ervaringen van andere mensen lezen. Hebben zij reeds boodschappen gedaan bij Odin dan kunnen zij je vertellen wat zij ervan vonden en hoe bepaalde producten bevallen. Alle veelgestelde vragen aan Odin vind je op de website, dus het loont zeker de moeite daar even te kijken of je vraag er misschien tussen staat.

Over Odin

Volgens supermarktketen Odin is het belangrijk om te kiezen voor een eerlijke, gezonde en duurzame wereld. Om dat mogelijk te maken, biedt deze supermarktketen allerlei biologische en natuurlijke producten aan. Deze producten zijn goed voor het milieu en kosten bovendien niet al te veel.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een mooie groei door weten te maken. Het bedrijf heeft momenteel meerdere winkels in ons land. Via de website van Odin kan je vinden waar de dichtstbijzijnde winkel voor jou gevestigd is. De winkels zijn met name gevestigd in het midden, zuiden en westen van het land.

Via de website van Odin kan je meer informatie over deze supermarktketen vinden. Je kunt daar meer informatie vinden over de missie van het bedrijf, maar ook over de geschiedenis van het bedrijf. Zo valt te lezen dat het bedrijf al in 1983 opgericht is en sindsdien al dezelfde idealen hanteerde als nu. Tevens valt te lezen dat de supermarktketen meer dan 20 winkels heeft, een eigen bezorgdienst heeft en meer dan 250 afhaalpunten heeft. Om echt een verschil te kunnen maken, heeft het bedrijf ook nog een imkerij en een boerderij.

Via de website kan je ook een abonnement afsluiten. Met een dergelijk abonnement krijg je elke week een tas vol met groenten en fruit geleverd. Je kunt hierbij zelf kiezen hoe groot de tas moet zijn; voor alle gezinssamenstellingen is wel een geschikte tas te vinden. Deze tas met biologische en natuurlijke ingrediënten wordt wekelijks bij je thuis bezorgd, waardoor je continue bewust met het milieu om gaan. De tas bevat immers alleen maar biologische producten.

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? De klantenservice van Odin is te bereiken op 0345 577 133 en via e-mailadres [email protected] Via Facebook, Twitter en Instagram blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van deze biologische supermarktketen.

×