Sanitair & Badkamer

Saniweb folder

Ontvang nu korting bij Saniweb met folder aanbiedingen

Saniweb folders

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

KeukenConcurrent Magazine

Geldig van 01-03-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Wave Keuken Folder

Geldig van 01-06-2019 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Binnen Folder

Geldig van 01-09-2020 t/m 31-12-2020

> Folder bekijken

Meer sanitair & badkamer winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Saniweb folder?

Helaas is er nu geen geldige Saniweb folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Saniweb folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Saniweb folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Saniweb folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Saniweb folder?

Blader nu snel door de Saniweb folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Saniweb

Dé online sanitair expert; dat is de slogan van Saniweb. Deze online webwinkel biedt een groot assortiment van hoogwaardige sanitair producten aan. Die producten zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar zijn ook nog eens voordelig geprijsd. Deze webwinkel richt zich hierdoor met name op het aanbieden van sanitair producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Als je een kijkje in de webshop neemt, zie je direct hoe uitgebreid het assortiment is. In de webwinkel kan je onder meer kiezen tussen de volgende productcategorieën: Meubels, Spiegels, Kranen, Toiletten, Douche, Wastafels, Accessoires, Baden, Verwarming, Tegels, Toebehoren en Uitverkoop. Per productcategorie vind je een gevarieerd aanbod van hoogwaardige én voordelig geprijsde producten. Met dank aan deze producten is het voor iedereen mogelijk om de badkamer volledig naar eigen wens in te richten.

Heb je de gedroomde artikelen bij Saniweb gevonden? Als deze artikelen een orderwaarde van meer dan 50 euro hebben, hoef je geen verzendkosten te betalen. Door deze gratis verzending is het nog interessanter om een bestelling bij Saniweb te plaatsen. Als je een kleinere order plaatst, betaal je een bedrag van 4,95 euro aan verzendkosten. Het is overigens ook mogelijk om de bestellingen af te halen in het magazijn van Saniweb. Dit is volkomen gratis; het magazijn van Saniweb is gevestigd in Waalwijk.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Na het in ontvangst nemen van de producten heb je 30 dagen de tijd om deze kosteloos te retourneren. Dit is alleen níet het geval bij op maat gemaakte producten, bij zakelijke bestellingen en bij tegels met een tint/batchnummer. Voor al je vragen over retourneringen, maar ook over het assortiment, kan je contact opnemen met de klantenservice van Saniweb.

De klantenservice van Saniweb is bereikbaar op telefoonnummer 0416 675 462, via Whatsapp (06 21 56 87 08), via een live chat en via een online contactformulier.