Groothandel

Wildkamp folder

Ontvang nu korting bij Wildkamp met folder aanbiedingen

Wildkamp folders

advertentie
advertentie

Meer groothandel folders

Hanos Courant Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 22-06-2020 t/m 05-07-2020

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01-07-2020 t/m 14-07-2020

> Folder bekijken

Makro Folder

Geldig van 01-07-2020 t/m 14-07-2020

> Folder bekijken

Makro Weekend Deals Folder

Geldig van 10-07-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Bidfood Actiemarkt Folder

Geldig van 13-07-2020 t/m 25-07-2020

> Folder bekijken

Meer groothandel winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Wildkamp folder?

Helaas is er nu geen geldige Wildkamp folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Wildkamp folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Wildkamp folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Wildkamp folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Wildkamp folder?

Blader nu snel door de Wildkamp folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Wildkamp

Wildkamp is een technische groothandel die zich specifiek op de vakman en handige doe-het-zelvers richt. Met ruim 100.000 artikelen in het assortiment heeft Wildkamp altijd de juiste producten in huis voor elke klus.

Voor het kopen van deze producten kan je terecht in de uitgebreide webshop. Deze webshop bevat meerdere categorieën, waaronder Beregening, Elektra & Verlichting, Lucht & Ventilatie, Persoonlijke bescherming, Sanitair en Tuin & Vijvers. Per categorie vind je onwijs veel soorten producten terug. De kans dat je bij Wildkamp niet het gewenste product kunt vinden, is bijzonder klein te noemen.

Door het gehele land heeft Wildkamp ook nog meerdere vestigingen. In het noorden, het zuiden, het westen, het oosten én het midden van het land zijn meerdere vestigingen te vinden. Via de Store Locator op de website van Wildkamp kan je gemakkelijk de dichtstbijzijnde vestiging opzoeken. Onder andere in Deventer, Emmen, Goes, Purmerend, Sneek en Zaltbommel zijn de winkels te vinden. Het hoofdkantoor van Wildkamp is overigens gevestigd in Lutten (provincie Overijssel).

Als je een bestelling in de webshop op maandag t/m donderdag vóór 20.00 uur plaatst, krijg je de artikelen de volgende dag al thuisbezorgd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 4,50 indien je voor minder dan 50 euro een order plaatst. Het is eveneens mogelijk om de bestellingen gratis af te halen bij één van de vestigingen; dit kan al vanaf 07.00 uur ’s ochtends. Voor vrachtzendingen bedragen de verzendkosten € 30 euro, behalve als je voor meer dan 150 euro een bestelling plaatst. In dat geval zijn de verzendkosten gratis.

Het retourneren van de artikelen is mogelijk indien er voldaan wordt aan de leveringsvoorwaarden. Voor het retourneren dien je een retourformulier in te vullen en het product terug te sturen naar Wildkamp. Het is ook mogelijk om de artikelen in één van de Wildkamp winkels te retourneren.

De klantenservice is bereikbaar via verkoop@wildkamp.nl, via 0523 687500 (Whatsapp), via 0523 68 75 10 (Telefoon) en via een live chat op de website.