Tuincentrum Osdorp

Tuincentrum Osdorp folders

Tuincentrum Osdorp Folder

Tuincentrum Osdorp Folder

Geldig van 29-11 t/m 05-12

Profiteer nog 3 dagen van deze Tuincentrum Osdorp Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Tuincentrum Osdorp aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Tuincentrum Osdorp aanbiedingen

Orchidee

Geldig t/m 05-12-2023

Orchidee

Geldig t/m 05-12-2023

Nordmann Kerstboom

Geldig t/m 05-12-2023

Nordmann Kerstboom

Geldig t/m 05-12-2023

Gouden Ster

Geldig t/m 05-12-2023

Gouden Ster

Geldig t/m 05-12-2023

Barok Kerstverlichting

Geldig t/m 05-12-2023

Barok Kerstverlichting

Geldig t/m 05-12-2023

Kunstkerstboom Pinyon

Geldig t/m 05-12-2023

Kunstkerstboom Pinyon

Geldig t/m 05-12-2023

Own Tree Arctic Spruce

Geldig t/m 05-12-2023

Own Tree Arctic Spruce

Geldig t/m 05-12-2023

Nordmann Kerstboom

Geldig t/m 05-12-2023

Nordmann Kerstboom

Geldig t/m 05-12-2023

Nordmann Kerstboom

Geldig t/m 05-12-2023

Nordmann Kerstboom

Geldig t/m 05-12-2023

Nordmann Kerstboom

Geldig t/m 05-12-2023

Nordmann Kerstboom

Geldig t/m 05-12-2023

Roosclip

Geldig t/m 05-12-2023

Roosclip

Geldig t/m 05-12-2023

Mini Kerstster

Geldig t/m 05-12-2023

Mini Kerstster

Geldig t/m 05-12-2023

Amaryllis

Geldig t/m 05-12-2023

Amaryllis

Geldig t/m 05-12-2023

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor Tuincentrum Osdorp korting

Folder Tuincentrum Osdorp

Tuincentrum Osdorp begon ooit klein, maar is ondertussen uitgegroeid tot een echt merknaam. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 40.000 producten in de aanbieding, en zijn ze niet meer enkel gefocust op planten. Natuurlijk hebben ze nog steeds een ruim aanbod aan traditionele artikelen, maar anno 2021 is het assortiment uitgebreid tot gereedschap en feestartikelen. Bovendien zijn ze naast een indrukwekkende zaak online verkoop gestart op osdorp.nl.

Van toen tot nu

Osdorp is vandaag de dag een wijk in Amsterdam, maar zo’n 60 jaar geleden lag deze buurt nog in de polder. Destijds werd op deze locatie een winkel geopend door Meneer Ottenhof Sr. Van oorsprong was dit een hoveniersbedrijf waarin hij planten van ongeveer een jaar oud alsook eigen kweek kamerplanten verkocht. 24 jaar later werd de zaak overgenomen door zijn zoon, Meneer Ottenhof Jr., die tegen die tijd alweer een decennium meedraaide met de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf. Met deze frisse wind kwam ook de vraag naar uitbreiding. De overdekte 8000 vierkante meter werd na een flinke verbouwing uitgebreid naar een totale terreinoppervlakte van 3,3 hectare. Ook heeft Tuincentrum Osdorp ondertussen honderden gratis parkeerplaatsen, waardoor je een bezoekje aan de zaak zelfs een uitje kunt noemen. Ondanks de indrukwekkende grootte van het centrum, dat overigens ruim 70 mensen in dienst heeft, is de sfeer nog altijd familiair en vertrouwd. Er hangt een gemoedelijke energie die door velen als positief wordt ervaren. Je voelt je er al snel op je gemak.

Assortiment

Het aanbod van Tuincentrum Osdorp is tegenwoordig aanzienlijk. Naast de vele planten voor binnen en buiten is er ook ruimte voor potten, bestrijdingsmiddelen, tuindecoratie, gereedschap, en zelfs tuinmeubelen. Ook grondproducten, kweekbenodigdheden en meststoffen zijn er te vinden. Als je een feestje hebt, of je wil gewoon een gezellige sfeer creëren in je achtertuin voor de zomerse avonden die eraan zitten te komen, kun je bij Tuincentrum Osdorp terecht voor buitenverlichting, terrasverwarming, en barbecues. Ze hebben niet alleen een groot assortiment aan producten, maar ze leveren ook voldoende informatie zodat je zelf aan de slag kunt. Tuincentrum Osdorp heeft experts in dienst op allerlei gebieden en leveren deze gegevens normaal gesproken ook mee.

Gebruik van de website

Stel je voor dat je niet in de buurt woont van Amsterdam. Sterker, in corona tijd mag je er niet eens heen. Bezoek dan eens de website van Tuincentrum Osdorp. Deze is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Linksboven kun je op webshop klikken en vervolgens verschijnt aan de linkerkant van de pagina een verticale kolom met allerlei soorten producten. Op deze manier kun je een stuk gerichter zoeken dan doelloos door de website te scrollen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar bloembollen, dan klik je dit onderwerp aan. Vervolgens krijg je eerst een stukje tekst te zien met informatie over bloembollen: wat de populairste keus is per seizoen en wanneer je welke bollen het beste kunt planten. Daarna kun je eventueel kiezen tussen verschillende soorten bloemen die overigens al gesorteerd zijn op seizoen. Je klikt op Dahlia’s, want die frisse en fleurige kleur kun je wel gebruiken. Als laatste krijg je het aanbod van Tuincentrum Osdorp aan Dahlia bloembollen te zien. Je kunt dan eenvoudig de verschillende artikelen met elkaar vergelijken wat betreft prijs, kleur, hoeveelheid en bloeitijd.

Klantkaart, spaarsysteem en cadeaubonnen

Je kunt bij Tuincentrum Osdorp ervoor kiezen om een account aan te maken. Hier zitten meerdere voordelen aan. Zo spaar je bijvoorbeeld bij elke aankoop bepaalde punten die je vervolgens weer kunt omzetten in korting op een volgende aankoop. Ook zijn er specifieke acties en kortingen voor accounthouders en heb je als eerste toegang tot de uitverkoop. Je kunt een voordeelkaart zowel in de winkel krijgen als online. Bovendien biedt Tuincentrum Osdorp ook cadeaubonnen aan. Er is niks leukers dan een kleurrijk plantje of bloemetje cadeau doen aan die vriendin of collega. Het fleurt je kamer, balkon of tuin echt een beetje op, en zeker in corona tijd kunnen we dat beetje extra positieve energie wel gebruiken. De cadeaubon kun je opnieuw zowel in de winkel als via de webshop aanschaffen en deze werkt op saldo basis. Dat betekent dat als je een voucher hebt van 30 euro en je koopt iets van 25 euro, je de volgende keer alsnog recht hebt om die resterende 5 euro in te leveren. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar van 10 tot 150 euro per voucher.

Outlet

Als laatste heeft Tuincentrum Osdorp ook nog een outlet. Hierin vind je artikelen die met grote korting worden verkocht. Dat komt omdat ze bijvoorbeeld een ouder model zijn en er al een nieuwe collectie aangeschaft is. Super leuk initiatief als je niet al te veel geld wil uitgeven, maar toch graag van de zomer op je terrasje wil barbecueën. Bovendien brengt Tuincentrum Osdorp regelmatig folders uit. Hierin staan super leuke aanbiedingen die zeker het overwegen waard zijn. De recentste folders vind je altijd op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Tuincentrum Osdorp

In 1960 startte de heer Ottenhof aan de Osdorperweg met zijn eigen bedrijf; een hoveniersbedrijf. Osdorp lag destijds nog midden in de weilanden, maar is tegenwoordig één van de gezelligste wijken van Amsterdam. In de weilanden groeide het bedrijf van de heer Ottenhof relatief snel, waarna in 1984 ook zijn zoon intrede in het bedrijf deed. Gaandeweg werd het assortiment verder en verder uitgebreid; in eerste instantie bood het hoveniersbedrijf alleen kamerplanten en 1-jarige planten aan, maar dat was eigenlijk van korte duur. Het aanbod werd uitgebreider en uitgebreider, waardoor Tuincentrum Osdorp is uit kunnen groeien tot een immens tuincentrum.

Het tuincentrum is nog steeds te vinden op de Osdorperweg in Amsterdam-Osdorp. In dit tuincentrum zijn tienduizenden artikelen te vinden; voor zwel in de tuin als voor in huis. Dat is ook duidelijk terug te zien in de webshop van Tuincentrum Osdorp. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Barbecues, Bestrijdingsmiddelen, Bestrating, Binnenpotten, Buitenpotten, Bloembollen, Buitenverlichting, Dierbenodigdheden, Gazon, Grondproducten, Meststoffen, Moestuin & Kweekbenodigdheden, Planten, Sfeer & Interieur, Terrasverwarming, Tuingereedschap, Tuinhout, Tuinmeubelen, Vijver en Zaden. Deze categorieën laten overduidelijk zien dat het aanbod onwijs divers te noemen is.

Bij het bestellen van de artikelen is het verstandig om naar de verzendkosten te kijken. De hoogte van de verzendkosten is namelijk afhankelijk van het soort product; onder meer het volume en het gewicht speelt hier een rol bij. Raadpleeg daarom altijd goed jouw winkelmandje, voordat je de artikelen definitief gaat bestellen. Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De kosten voor deze retournering komen volledig voor eigen rekening.