Land Rover

Land Rover folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Land Rover

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Land Rover korting

Folder Land Rover

Alles begint bij de ‘imagination’. Beeld je even in; je zit lekker hoog en je kan alles goed overzien. Geen obstakel te groot voor je om over heen te komen. Je zit in een zeer comfortabele stoel en een ieder die je ziet aankomen stopt en kijkt je bewonderend na. Ja, wie wilt dat niet? Bewonderd worden, gecomplimenteerd worden vanwege een zeer goede koop.Wat een heerlijk gevoel is dat. En dat kan alleen met de ‘Land Rover’. Ja we hebben het over de zeer bekende four wheel drive ‘De Land Rover’

Wist je dat?

Wist je dat de Land Rover in het jaar 1948 voor het eerst werd gepresenteerd? Deze stijlvolle auto deed zijn intrede op de markt en naarmate de jaren vorderden, wist het de tweede plaats, na de Jeep te veroveren. De Land Rover werd gefabriceerd door een fabriek, genaamd Rover. Na enkele interne overwegingen onderging het een naamsverandering en kreeg het in 1978 de naam Land Rover. In het prille begin was het ontwerp een waarbij het stuur in het midden stond. Volgens de ontwerper voldeed hij hiermee aan een unieke verwachting van de klant die graag een comfortabel gevoel overhoudt bij het besturen van de Land Rover. Volgens hem zou dit ontwerp het meeste gemak bieden en heeft hij kunnen voorzien in de behoefte van zowel linkshandigen als rechtshandigen. Na de successen bleek de Land Rover ook een mooi voorbeeld te zijn voor de Monster Truck zoals we die nu kennen. Een uitzonderlijk ontwerp van een luchthaven brandweerwagen vloeide ook voort uit het ontwerp van de "Land Rover'. Hierbij had de Land Rover op zes wielen een grote bijdrage.

Above and beyond

Nu je leest over de Land Rover, zal de welbekende slogan “above and beyond” jou zeker goed aanspreken. Dit beschrijft de verwachting die ingevuld wordt door deze uitzonderlijke auto.

De webwinkel voor gemak

Los van bij de fysieke filialen vind je de perfecte auto in onze webwinkel. De veelheid aan keuzen kan het best bezichtigt worden als je rustig vanuit jouw eigen omgeving en op de eigen tijd door de beschrijvingen gaat. Daar voorziet de webwinkel heel goed in. De webwinkel is zodanig opgebouwd dat je met eenvoudige stappen verschillende behoeften invult. De winkel van de Land Rover is niet alleen informatief, maar leidt je helemaal tot de laatste instructies voor een goede koop.

Brochures

Kijk ook op de webwinkel uit naar de brochures en of folders. Dit kan ook op Aanbiedingenfolders.nl. Deze geven overzichtelijk verschillende tabs met informatie over het ontwerp, de potentie van de auto, de technologie en de veiligheid. Voor elke uitvoering is er een speciale beschrijving van de voornaamste kenmerken opgenomen. Hierin kun je zien dat de meeste auto’s gebruik maken van de combinatie van een geavanceerde benzinemotor ondersteund door een elektromotor met een hoge capaciteit om een goed vermogen aan pk’s op te leveren. De capaciteit, prestaties en geavanceerde technologieën staan bij alle uitvoeringen centraal bij Land Rover. Ook voor de extra veiligheid van deze unieke auto is er ruimte besteed in de brochure. Met de uitgekiende designelementen en het kwalitatief hoogwaardig materiaal biedt Land River een hoge mate van bescherming. Overigens maakt de grote en hoge uitvoering dat je als bestuurder meer van de weg kan zien zelf ook gemakkelijk gezien wordt door andere weggebruiker. Ook dit brengt een veilig gevoel met zich mee.

Bestellen na de keus

Jouw keus wordt vervolgd met het daadwerkelijk kopen van een Land Rover. Op de webwinkel kun je de mogelijkheden binnen jouw land of regio zien of door enkele klikken gemakkelijk natrekken. Ga na hoe deze passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en volg de instructies verder op.

Overige functies van de webwinkel

De zorgvuldig samengestelde webwinkel geeft je ook de ruimte om auto’s met elkaar te vergelijken of een afspraak te maken voor een test drive. Direct met ons in contact treden is ook een opties van de website. Volg de instructies en maak contact met ons via de mail of telefonisch waarna we jou verder van dienst zullen zijn.

Blijf geïnformeerd

Via de Land Rover webwinkel blijf je geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen van dit geweldig merk. Als je ons graag volgt, dan kun je dat doen door je in te schrijven voor de updates. Bijzondere vooruitgangen en mooie acties verneem je dan via de email. Na de melding heb je de ruimte om als eerste van deze promoties te genieten. Via onze Twitter en Facebook pages kun je andere klanten leren kennen en eventueel ervaringen met elkaar uitwisselen over gedane aankopen.

Over Land Rover

Over de historie van het automerk Land Rover kunnen volledige boeken geschreven worden. Het is hedendaags namelijk één van de oudste terreinwagenmerken ter wereld, waarbij we voor de oprichting van het bedrijf terug moeten gaan naar 1948. In dat jaar werd in Engeland gestart met het produceren van de Land Rover; dit werd in eerste instantie gedaan door het merk Rover. Na verloop van tijd werd Land Rover een eigen merk, aangezien de auto’s bijzonder populair bleken.

Hedendaags zijn de auto’s van Land Rover nog steeds onwijs populair te noemen. De 4x4 modellen van dit merk weten zich te onderscheiden door de robuuste rijeigenschappen, de kenmerkende grote afmetingen en de luxe. Door de jaren heen is het aanbod wel deels veranderd, aangezien de modellen van Range Rover momenteel zorgen voor de grootste afzet binnen Land Rover.

Mocht je zelf een Land Rover aan willen schaffen, kan je daarvoor terecht bij één van de dealers in Nederland. Op de website van Land Rover kan je op ‘Dealer zoeken’ klikken, waardoor je direct de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt kunt vinden. Op de website van dit automerk vind je overigens meer informatie over de modellen. Ook is het op de website mogelijk om zelf een Land Rover model naar wens te configureren. Heb je dat gedaan? Dan kan je het model vervolgens bestellen bij één van de dealers. Bij de dealers ben je ook aan het juiste adres voor het onderhouden van jouw huidige Land Rover of voor het aanschaffen van een occasion.

Voor vragen kan je langsgaan bij één van de Land Rover dealers, maar je kunt ook contact opnemen met Land Rover Nederland. Daarvoor bel je naar 00800 33 86 70 50 of mail je naar [email protected]. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.