Baby & Tiener

Gratis verzending vanaf € 99.99
www.babyentiener.nl

Kinderen

Baby & Tiener

Ontvang nu korting bij Baby & Tiener met folder aanbiedingen

Baby & Tiener folders

advertentie

Baby & Tiener folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 06-01-2020 t/m 25-01-2020

> Folder bekijken

advertentie

Meer kinderen folders

Babydump Super Opruiming

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 30-12-2019 t/m 25-01-2020

> Folder bekijken

Prénatal folder week 03

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 13-01-2020 t/m 26-01-2020

> Folder bekijken

Winter Essentials

Nog 1 dag geldig
Geldig van 17-12-2019 t/m 20-01-2020

> Folder bekijken

Meer kinderen winkels

Verlopen Baby & Tiener folders

Populaire folders

Verlopen Baby & Tiener aanbiedingen

Meest gebruikte Baby & Tiener kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
10% kortingscodeMet deze Baby & Tiener actiecode ontvang je 10% korting02-12-2019

Over Baby & Tiener

In Nederland kan je meerdere babywinkels vinden, waarvan Baby & Tiener één van de grootste babywinkels is. Deze winkel omschrijft zichzelf overigens als dé leukste babywinkel van Nederland. Dat is een behoorlijke stelling, maar we kunnen ons daar wel enigszins in vinden.

In de winkels en de webshop van Baby & Tiener kan je namelijk álles vinden. Alles wat je nodig hebt tijdens de zwangerschap, tijdens de babyjaren en tijdens de tienerjaren valt te vinden bij Baby & Tiener.

Als je de producten graag in het echt wilt zien, kan je een bezoekje brengen aan één van de filialen. In Capelle a/d Ijssel en in Sliedrecht vind je twee zogeheten megastores terug. Dit zijn filialen van Baby & Tiener waar werkelijk waar alle producten te koop zijn. Deze filialen lijken dan ook oprecht op een warenhuis.

Voor de digitale besteller biedt de webshop van Baby & Tiener ook voldoende plezier. In de webshop kan je een keuze maken tussen allerlei soorten categorieën, waaronder boxen, buggy’s, kinderwagens, complete tienerkamers en autostoeltjes.

Voor vragen staat de klantenservice van Baby & Tiener graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via klantenservice@babyentiener.nl, via + 31 184 421014 of via één van de social media kanalen van Baby & Tiener. Zij zijn op Twitter, Facebook, YouTube, Pinterest én Instagram aanwezig.

Bij bestelling in de webshop wordt het artikel binnen 10 dagen bij je thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling in één van de filialen op te halen. Als je niet tevreden over je aankoop bent, kan je het artikel retourneren. Hiervoor kan je online het retourformulier downloaden en deze uitprinten.