Teun

Teun folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Teun

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor Teun korting

TEUN

TEUN is een bedrijf dat is ontstaan uit een initiatief van zes samenwerkende experts op het gebied van kamperen en recreatie. Om van jouw kampeervakantie te genieten kun je gerust bij TEUN zijn. In Nederland zijn ze de kampeer experts bij uitstek. Voor een accu voor jouw caravan, fietsendragers of campingstoelen kun je bij hen langslopen. Ze hebben een ruim assortiment aan kampeerspullen om jouw kampeervakantie tot een onvergetelijke, maar bovenal prettige ervaring te maken. Alhoewel men bij het kamperen genoegen neemt met relatief weinig luxe, maken zij van TEUN het aangenaam met de tenten en slaapzakken. Ook voor jouw buitenactiviteiten tijdens het kamperen hebben ze een goed en ruim assortiment.

Eigen TEUN huismerk

Naast de topmerken die zeker doorslaggevend zijn op het gebied van kamperen en buitenactiviteiten, heeft TEUN ook een eigen huismerk. Bij TEUN gebruiken ze de opgedane kennis die zij nu reeds jaren hebben, voor innovatieve doeleinden. Hierbij bieden zij een uitstekende kwaliteit en hebben eigen TEUN-producten weten te brengen op de markt. Door de jarenlange ervaring die ze hebben opgedaan op het gebied van kamperen weten ze precies wat de klant nodig acht en zijn ze het TEUN huismerk gaan produceren. De kampeer en recreatie producten zijn kwalitatief hoogwaardig met scherpe prijzen. De collectie bestaat al uit meer dan 200 producten die steeds blijft uitbreiden.

Meer dan alleen kampeerspullen

Niet alleen voor kampeerspullen, producten voor buitenactiviteiten of kundig advies ben je bij TEUN terecht. Ook voor onderhoudsbeurten of schadeherstel aan jouw caravan, vouwwagen of camper en ook montage van alle mogelijke onderdelen en accessoires ben je terecht bij TEUN. In de reparatieshop wordt jouw caravan gecontroleerd op meer dan 60 onderhoudspunten. De banden worden gecontroleerd op de wettelijke vereisten en de gasinstallatie op veiligheid. Defecte onderdelen worden gerepareerd of vervangen als deze niet gerepareerd kunnen worden. Na de controle ontvang je een op maat gemaakt rapport waarmee je verder kan. Op de website kun je de werkplaats bekijken.

TEUN ook online

Bestel jouw kampeerartikelen in de webshop van TEUN en profiteer van de gratis bezorging bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Op de webshop van TEUN vind je een uitgebreid assortiment aan top producten. Al deze producten worden getest door het TEUN-team. Zo weten ze zeker dat de klanten tevreden zijn met de producten. Als dat niet het geval mocht zijn, dan contact je hen. Retour van producten en van jouw geld is ook mogelijk.

TEUN folder en nieuwsbrief

Teun heeft vaker acties en aanbiedingen op de website. Bezoek hen ook op deze website Aanbiedingenfolders.nl om te kijken welke aanbiedingen ze hebben en hoelang je gebruik van deze aanbieding kunt maken. Abonneer ook op de nieuwsbrief om de laatste aanbiedingen en acties in je inbox te krijgen. Gemakkelijker kan het niet. Registreer door de aangegeven instructies op te volgen en laat nooit meer een aanbieding van TEUN jou voorbij gaan. Mis geen enkel nieuwtje meer van TEUN.

De algemene voorwaarden en klantrelatie TEUN

Op de website van TEUN vind je de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden geven de klantrelatie weer die TEUN onderhoudt en wil behouden met de klant. In de algemene voorwaarden zijn de regels vastgesteld voor het verzekeren van een goede service voor de klant. Het proces vanaf de bestelling tot de bezorging van het product is opgenomen in de algemene voorwaarden. Dit beschermt niet alleen de klant, maar zorgt voor een goede verstandhouding bij elke transactie. Bij akkoord vink je het hokje aan bij de aangegeven voorwaarden.

Privacy policy van TEUN

Als het gaat om de privacy, is TEUN ervan overtuigd dat ze de gegevens van de klant ten allen tijde moeten beschermen. De gegevens die de klant aan hen toevertrouwd worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor de klant hen toestemming heeft gegeven. Ze staan daarom volledig garant als er iets verkeerd mocht gaan en de gegevens in handen komen van derden. Het beleid richt zich echt op de relatie die zij met de klanten onderhouden. Bekijk de privacy policy op de website.

Klantenservice

TEUN doet er alles aan om een hele goede dienstverlening te garanderen. Vertrouwen, kwaliteit en bovenal klantvriendelijkheid is waar zij voor gaan. TEUN doet er alles aan om de klant van dienst te zijn. Als je een opmerking hebt over de dienstverlening of als er iets is met jouw aankoop, willen ze daarom samen met je komen tot een oplossing. Ze zijn dagelijks te bereiken via het aangegeven telefoonnummer en het socialmedia account. Als je een vraag hebt over een van de producten, de webshop of dienstverlening neem dan contact op met de TEUN servicecenter.

Over Teun

Relatief veel Nederlanders zijn dol op kamperen. Geldt dat ook voor jou? Dan ben je bij de onderneming Teun zeker aan het juiste adres. Deze onderneming heeft zich namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van kampeer gerelateerde producten; Teun omschrijft zichzelf dan ook als een echte kampeerspecialist.

In eerste instantie werd Teun opgericht als een samenwerkingsverband tussen zes kampeerspecialisten uit ons land. Gaandeweg groeide Teun echter tot een eigen merk uit, waardoor Teun nu ook eigen producten onder de eigen naam fabriceert en levert. Als je graag de producten van dit huismerk aan wilt schaffen, kan je daarvoor terecht in Leeuwarden, in Hoogeveen, in Hillegom, in Heienoord, in Rucphen of in Hattem. Dit zijn dus géén officiële Teun winkels, maar zijn de verschillende specialisten die aan de basis van dit merk staan.

Shop je liever online? Ook dat is mogelijk bij Teun. Je kunt daarvoor in de webshop kiezen tussen de volgende categorieën: Techniek & Accessoires, Tenten & Luifels, Kampeermeubelen, Keuken & Huishoudelijk, Verlichting, Slapen, Folder, Occasion zoeker en Merken.

Het bestellen van de artikelen gaat soepeltjes en snel via de webshop van Teun. Indien je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders moet je rekening houden met enkele euro’s aan verzendkosten. De ontvangen artikelen kan je vervolgens binnen een termijn van 14 dagen gratis retourneren in één van de winkels. Je kunt de artikelen ook per post retourneren, maar daarvoor dien je zelf de kosten te betalen.

Daarbij vraagt Teun ook of je in eerste instantie de retournering aan wilt melden via de mail. Je kunt hiervoor een mailtje naar [email protected] sturen. Via dat mailadres kan je ook al jouw andere vragen stellen. Daarvoor kan je ook bellen naar 085 773 84 80 of een bericht via Facebook sturen.