Webshop

Pabo folders

Ontvang nu korting bij Pabo met folder aanbiedingen

Pabo folders

advertentie
advertentie

Meer webshop folders

Kiabi Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 07-10-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 07-10-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 06-12-2021 t/m 31-03-2022

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 06-12-2021 t/m 28-02-2022

> Folder bekijken

Philips Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 12-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Lidl Shop Folder

Geldig van 24-01-2022 t/m 13-02-2022

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 10-01-2022 t/m 30-04-2022

> Folder bekijken

Meer webshop winkels

Verlopen Pabo folders

Populaire folders

Deze Pabo kortingscodes deden het niet in Januari 2022

Maar je kunt ze altijd nog eens proberen!

21%
kortingscode

Pak nu 21% korting bij gebruik van deze Pabo kortingscode

Pabo folders

TitelStartdatumEinddatum
Pabo Folder23-02-202114-03-2021

Meest recente Pabo kortingscodes

KortingOmschrijvingVerloopt op
21% kortingscode Pak nu 21% korting bij gebruik van deze Pabo kortingscode 01-01-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Pabo folder?

Helaas is er nu geen geldige Pabo folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Pabo folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Pabo folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Pabo folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Pabo folder?

Blader nu snel door de Pabo folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Pabo korting

Folder Pabo

De meeste mensen weten natuurlijk wel wat de pabo is. Dat is een vervolgopleiding die je moet afronden als je docent wil worden op de basisschool. De pabo staat officieel voor pedagogische academie voor het basisonderwijs. Het is een HBO opleiding en duurt dan ook vier jaar. Vroeger werd de pabo ook wel de kweekschool genoemd, misschien heb je het je ouders of grootouders wel eens horen zeggen. Kweken betekent namelijk ook wel opvoeden of opleiden, dus het is letterlijk een school die docenten opleidt. Ook wordt de kleuterschool niet meer als een aparte school of opleiding beschouwd en valt dit nu gewoon onder de basisschool.

Propedeuse

Je begint je opleiding normaal gesproken met algemene didactische en pedagogische vakken. Ook volg je een aantal inhoudelijke vakken zoals Nederlands en Rekenen. Het doel is om in je eerste jaar je propedeuse te halen. Dit is het geval voor veel opleidingen. Een propedeuse staat eigenlijk voor de eerste 60 studiepunten van je bachelor. Deze studiepunten worden ook wel ECTS of credits genoemd, omdat deze sinds een aantal jaren aan een Europese standaard moeten voldoen. Niet alle studenten halen hun propedeuse in één jaar, en dat is ook niet per se erg. Je mag een vak best het jaar erna herkansen. Je moet echter wel een verplichte rekentoets op het einde van het jaar met een voldoende afsluiten.

Vakken

Zoals al eerder gezegd staan didactiek en pedagogiek centraal. Deze vakken draaien rondom vraagstukken over hoe het onderwijs zou moeten zijn vormgegeven, hoe de leerstof het beste is aan te leren aan een kind, hoe het onderwijs in Nederland in elkaar steekt en hoe verschillende kinderen zich in de loop van hun schooltijd ontwikkelen. Naast pedagogiek volg je ook een aantal inhoudelijke vakken waar het voornamelijk gaat om het vergaren van kennis. Denk hierbij aan alle vakken die op de basisschool gegeven worden, zoals aardrijkskunde, geschiedenis, muziek, en de gymles. Een kanttekening hierbij is wel dan sinds kort een afgestudeerde van de pabo allen nog gymlessen mag geven aan de kleuterklassen. Voor de oudere kinderen moet je nog een aparte cursus volgen. Vaak mogen studenten van de pabo in hun tweede of derde jaar ook een of meerdere minors volgen. Meestal gebeurt dit in combinatie met een specialisatie in het jonge kind (groep 1 tot en met 4) of het oudere kind (groep 5 tot en met 8). Tijdens een minor verdiep je je in een bepaald onderwerp.

Stage

Het is vrij logisch dat je, als je aan de pabo studeert, ook stages moet lopen. Je zult toch ervaring moeten opdoen met het echte werk. Hier begin je al mee vanaf het eerste jaar, maar daar hoef je je niet al te druk om te maken: je begint rustig. Je loopt bijvoorbeeld een paar dagen mee in een klas. Zelf hoef je dan nog niet veel te doen, alleen te observeren wat de juf of meester doet en hoe zij handelen. Na een tijdje ga je helpen met activiteiten in de les of een bepaald deel van de les. Hier groei je helemaal in en voor je het weet mag je zelf al een dagdeel voor de klas staan. De laatste stage die je loopt, als je in je laatste jaar zit, heet ook wel de afstudeerstage. Deze duurt ongeveer zes maanden en tijdens deze stage verricht je het volledige werk van een afgestudeerde leerkracht. Je draait mee in het team op school en je bent verantwoordelijk voor een klas.

Toelatingseisen

Als je graag naar de pabo wil, moet je gewoon voldoen aan de eisen die worden gesteld aan elke HBO opleiding. Vaak betekent dat in de praktijk dat je een havo diploma of een soortgelijk certificaat in je bezit moet hebben. Als je dit niet hebt, kun je in veel gevallen ook een toelatingstoets doen waarbij getest wordt of je voldoende kennis hebt over bepaalde wereldse onderdelen. Voor de VWO leerling is er bovendien een mogelijkheid om de zogenaamde academische pabo te doen, waarbij je niet vier maar vijf jaar studeert, maar wel de mogelijkheid krijgt om tegelijkertijd een master te halen in pedagogiek. Hierbij werkt de HBO school dus samen met een universiteit.

Beroepen

Als je eenmaal je pabo diploma op zak hebt, kun je dus aan de slag als docent op een basisschool. Ook mag je hiermee lesgeven op so-scholen (speciaal onderwijs) en het praktijkonderwijs, maar soms wordt hiervoor een extra certificaat gevraagd. Deze kun je na je pabo opleiding relatief eenvoudig behalen door een (avond) cursus te volgen. Bovendien kun je ervoor kiezen om door te groeien tot vakdocent, remedial teacher of zelfs directielid. Neem ook eens een kijkje op Aanbiedingenfolders.nl. Hier staan soms interessante folders op van de PABO voor meer informatie.

Over Pabo

Naar eigen zeggen is Pabo dé online shop op het gebied van sextoys, lingerie en mode. Voor zowel mannen als vrouwen is het mogelijk om bij Pabo de gewenste producten aan te schaffen, waarna je van meer genot in de slaapkamer geniet. Mocht je de producten bij Pabo willen bestellen, hoef je je geen zorgen te maken over de verzending. Deze onderneming verstuurt namelijk alles discreet; je hoeft je dus geen zorgen te maken over de pakketbezorger of een buurgenoot die jouw pakje aanneemt.

In de webshop van Pabo kan je het uitgebreide assortiment inzien. Je kunt hiervoor kiezen tussen de volgende categorieën: Voor haar, Voor hem, Voor koppels, Lingerie & Kleding, BDSM, Drogist en Sale. Per categorie vind je een divers aanbod, waarbij je dus voor zowel mannen als voor vrouwen naar hartenlust kunt shoppen. Mocht je het liefste producten kopen waar zowel jij en je partner iets aan hebben, kan je hiervoor het aanbod onder het kopje ‘Voor koppels’ bekijken.

Heb je in de webshop de producten gevonden waar je naar op zoek was? Dan kan je deze direct bestellen en naar elk gewenst adres laten bezorgen. Als je op werkdagen voor 22.30 uur een bestelling plaatst, heb je het pakketje de volgende dag al in huis. Dit gebeurt dus allemaal op een discrete manier. Bovendien hoef je slechts 4,95 euro aan verzendkosten te betalen; alleen als je voor meer dan 60 euro een bestelling plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. Voor het retourneren dien je het online retourformulier van Pabo in te vullen.

Heb je vragen? Bel daarvoor naar 085 130 847 8, stuur een Whatsapp bericht naar +31 85 130 96 29 of mail naar [email protected]