DealeXtreme

www.dx.com

Webshop

DealeXtreme folder

Ontvang nu korting bij DealeXtreme met folder aanbiedingen

DealeXtreme folders

advertentie
advertentie

Meer webshop folders

Lidl Shop Folder Week 03

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 16-01-2021 t/m 22-01-2021

> Folder bekijken

Kiabi Folder

Geldig van 29-12-2020 t/m 07-02-2021

> Folder bekijken

AliExpress Superkortingen Folder

Geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

123Drogisterij Folder

Geldig van 14-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Noppies Folder

Geldig van 15-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

My Jewellery Sale Folder

Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer webshop winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve DealeXtreme folder?

Helaas is er nu geen geldige DealeXtreme folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de DealeXtreme folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe DealeXtreme folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve DealeXtreme folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de DealeXtreme folder?

Blader nu snel door de DealeXtreme folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over DealeXtreme

Coole gadgets tegen de juiste prijs. Dat is de slogan van de onderneming DealeXtreme. Deze onderneming is wereldwijd actief en heeft een gigantische groei door weten te maken. Als je op de website van deze onderneming komt, krijg je direct een beetje een AliExpress/Alibaba gevoel; de lay-out van deze website komt namelijk overeen met de lay-outs van bepaalde Aziatische websites.

Feit is dat je bij DealeXtreme de keus uit onwijs veel gadgets en producten hebt. Om dit aanbod overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft de onderneming voor verschillende categorieën gekozen. In de webshop kan je daardoor tussen de volgende categorieën kiezen: Kleding & horloges, Auto’s & motorfietsen, Schoonheid, Computer, Consumentenelektronica, Thuiskantoor, Veiligheid & huishoudelijke artikelen, Licht & verlichting, Telefoon accessoires, Hulpmiddelen, Speelgoed & hobby’s, Sport & outdoor, Harenverleningen en Schoenen & zakken. Al met al kunnen we één ding concluderen: het aanbod is onwijs divers en bevat veel meer dan alleen maar gadgets, zoals de slogan van de onderneming wel doet vermoeden.

Als je online een bestelling bij DealeXtreme plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Het bedrijf maakt hierbij wel onderscheid tussen orders van 20 dollar en meer of 20 dollar en minder. Bij de bestellingen van minstens 20 dollar krijg je namelijk een track & trace nummer aangeleverd; dat is niet het geval bij bestellingen van minder dan 20 euro.

Ben je niet tevreden met de producten die je ontvangen hebt? Je hebt 30 dagen de tijd om deze te retourneren, maar deze retournering kent de nodige haken en ogen. Dat is het gevolg van het feit dat dit geen Nederlands bedrijf is. Alle retourvoorwaarden en –instructies zijn op de website te vinden en zijn behoorlijk uitgebreid te noemen.

Heb je vragen? Je kunt een bericht via Facebook sturen, maar je kunt ook een online contactformulier invullen. Voordat je dat bericht kunt sturen, dien je wel op je DealeXtreme account in te loggen. Ook kan je bellen naar +86 0755-86002030-8016 (Engelstalig!).