Voordeeluitjes

Voordeeluitjes folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Voordeeluitjes

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor Voordeeluitjes korting

Folder Voordeeluitjes

Ben je wel toe aan een weekendje weg, zoek je een hotel voor een overnachting of wil je gewoon even lekker op vakantie? Dan kun je dit prima zelf regelen en het is ook nog eens voordelig als je dit doet bij Voordeeluitjes. Je vindt er talloze vakantiebestemmingen en overnachtingsmogelijkheden zodat je beslist iets ontdekt dat naar je zin is en je meteen kunt boeken.

Uitgebreid aanbod aan voordelige uitjes en verblijven

Voor hotels en vakantiehuisjes met bestemmingen in Nederland, België en Duitsland zit je bij Voordeeluitjes goed. Er is een uitgebreid aanbod, met name in eigen land en zoals de naam al doet vermoeden betaal je er zeker niet de hoofdprijs voor. Je kunt voor een leuke vakantie of weekendje weg zoeken op verschillende bestemmingen en thema zodat je precies iets vindt dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Zeker als je last minute boekt doe je daar je voordeel mee. Geld besparen kan ook door net even een wat minder luxe verblijf te boeken. Daar is niks mis mee maar je houdt zo wel geld over en kunt toch leuk op vakantie of een weekendje weg.

Kijk altijd of er een vakantiefolder te vinden is

Als je een kijkje neemt hier op Aanbiedingenfolders.nl dan bestaat de kans dat je een folder van Voordeeluitjes vindt. Hierin staan aanbiedingen voor uitjes die op dat moment geldig zijn en waar jij korting op krijgt. De looptijd van de folder (doorgaans een paar weken) staat er altijd duidelijk bij vermeld zodat jij weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken. Dit is altijd slim om te doen want zo betaal je minder voor je uitje of vakantie maar doet dat niets af aan je hotel of bestemming.

Aanbiedingen op de site zelf

Bij Voordeeluitjes kun je op de site zelf ook aanbiedingen vinden. Denk hierbij aan speciale Topdeals, last minute vakanties, vakanties in vakantietijd en aanbiedingen die je op televisie hebt gezien of in bepaalde andere media. Ben je in de gelegenheid hier gebruik van te maken dan is het zeker aan te raden dit te doen want dit maakt je vakantie nog leuker. Dan heb je op de plaats van bestemming namelijk nog geld over om daar leuke dingen te doen en te kopen.

Mis niks meer en krijg korting op je boeking

Als je geen enkel nieuwtje van Voordeeluitjes wilt missen dan is het wijsheid je aan te melden voor de nieuwsbrief van deze aanbieder. Hiervoor hoef je niets meer te doen dan je emailadres door te geven via de website en je ontvangt de nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Met de nieuwsbrief ontvang je exclusieve aanbiedingen en krijg je ook nog eens €5 korting op je eerstvolgende boeking dus dat is altijd meegenomen.

Volg Voordeeluitjes op social media

Je mist werkelijk helemaal niks meer als je Voordeeluitjes volgt op social media. De vakantieaanbieder is actief op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Pinterest. Lees er de ervaringen van andere mensen die reeds voor je een vakantie geboekt hebben bij Voordeeluitjes. Zo weet je meteen wat zij ervan vonden en vind je een bestemming die helemaal ideaal voor je is. Het is sowieso altijd aan te raden goed op de website te kijken naar het totale aanbod en je kunt er nog meer inspiratie opdoen voor je droomvakantie door de blogs te lezen die je er vindt.

Zo neem je contact op met de klantenservice van Voordeeluitjes

Een vakantie, overnachting of weekendje weg boeken bij Voordeeluitjes kun je eenvoudig doen via de website. Kom je er nu zelf niet helemaal goed uit of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met de klantenservice van Voordeeluitjes. Je kunt de klantenservice appen en bellen, zeven dagen per week. Wanneer dit mogelijk is en de verschillende telefoonnummers die je hiervoor kunt gebruiken vind je op de site. Je kunt ook een mailtje sturen als je dat handiger vindt.

Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen op de website staat

Als je een vrij specifieke vraag aan Voordeeluitjes hebt dan kun je deze het beste aan de klantenservice stellen. Betreft het echter een algemenere vraag? Dan is de kans groot dat deze al eerder door andere mensen gesteld is. Je vindt deze vraag, inclusief antwoord dan op de website tussen de veelgestelde vragen. Kijk altijd eerst even of je vraag er wellicht bij staat. Zo heb je het snelste je antwoord en hoef je niet meer verder te zoeken noch contact op te nemen.

Over Voordeeluitjes

Het bedrijf Voordeeluitjes heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van de leukste hotelaanbiedingen. De focus ligt hierbij met name op een uitgebreid aanbod én op de lage prijzen. Met dit aanbod probeert Voordeeluitjes om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een leuke hotelovernachting. Dit concept is behoorlijk goed aangeslagen, aangezien het bedrijf een flinke groei door heeft weten te maken. Met kantoren in ons land en in ons Londen is het bedrijf reeds in meerdere landen actief.

Als je een kijkje op de website neemt, zie je direct allerlei leuke hotelaanbiedingen naar voren komen. In de menubalk kan je ook de gewenste hotelaanbieding gaan zoeken. Je kunt daarbij filteren op Topbestemmingen, op Aanbiedingen en op Thema’s. Als je op thema’s kiest, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een fietsvakantie, voor een stedentrip, voor een 3 daags arrangement of voor een overnachting voor maximaal 75 euro. Dankzij deze filters kan je razendsnel de gedroomde hotelaanbiedingen vinden.

Heb je de gedroomde hotelaanbieding gevonden? Dan kan je jouw verblijf in het hotel direct via Voordeeluitjes boeken. Het advies daarbij is om goed naar alle voorwaarden en verzekeringen te kijken. Op de website vind je onder het kopje ‘Algemene voorwaarden’ ook alle informatie omtrent de voorwaarden die door Voordeeluitjes gehanteerd worden.

Je moet er bij het boeken wel rekening mee houden dat je een verblijf nooit zomaar kunt annuleren. Het is mogelijk om het verblijf te annuleren, maar dan dien je wel annuleringskosten te betalen. Indien gewenst is het mogelijk om via Voordeeluitjes ook direct een annuleringsverzekering af te sluiten.

Kan je hulp gebruiken of heb je specifieke vragen? Op werkdagen kan je van 08.30 tot 22.00 uur contact opnemen en in het weekend van 10.00 tot 22.00 uur. Je kunt hiervoor bellen naar 0900 66 777 88 of mailen naar [email protected]. Heb je een vraag over een bestaande boeking? Dan kan je bellen naar 085 760 9 760.