Drogist

Boots folder

Ontvang nu korting bij Boots met folder aanbiedingen

Boots folders

advertentie
advertentie

Meer drogist folders

Kruidvat Folder Week 40

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 22-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Kruidvat Folder Week 40

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 29-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Etos Folder Week 39

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 21-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Etos Folder Week 40

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 28-09-2020 t/m 04-10-2020

> Folder bekijken

Trekpleister Folder Week 41

Geldig van 29-09-2020 t/m 11-10-2020

> Folder bekijken

Die Grenze Folder Week 40

Geldig van 28-09-2020 t/m 11-10-2020

> Folder bekijken

Meer drogist winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Boots folder?

Helaas is er nu geen geldige Boots folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Boots folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Boots folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Boots folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Boots folder?

Blader nu snel door de Boots folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Boots

Boots UK Limited, opererend onder de handelsnaam Boots, is een van origine Brits bedrijf. Het bedrijf werd al in 1849 in Nottingham opgericht door de heer John Boot. Het bedrijf begon als een kleine apotheek en is hedendaags een gigantische keten van apotheken, gezondheidswinkels en schoonheidswinkels. Het bedrijf is niet alleen in het Verenigd Koninkrijk actief, maar ook in Nederland, Thailand, Noorwegen en Ierland.

Het bedrijf heeft hedendaags meer dan 60 apotheken in ons land. Deze apotheken zijn via de store locator op de website vinden. Voer je postcode of woonplaats in en deze tool toont direct waar je de dichtstbijzijnde keten kunt vinden. Je vindt online ook direct de openingstijden en adresgegevens.

Je kunt echter ook online shoppen bij Boots. Via de online webshop heb je toegang tot het uitgebreide assortiment van deze keten. Je kunt hierbij kiezen tussen de volgende productcategorieën: Gezondheid, Verzorging, Make-up, Cadeau en Boots apotheek. Per categorie vind je een divers aanbod van producten. Onder de noemer Gezondheid vind je onder meer supplementen, vitaminen, medische hulpmiddelen, middelen tegen huidproblemen en seizoensgebonden middelen.

Als je online voor meer dan 35 euro een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. In andere gevallen betaal je 3,95 euro aan verzendkosten. Niet tevreden met de ontvangen artikelen? Je hebt 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je dient hiervoor het online retourformulier in te vullen, waarna je de retourinstructies en het retouradres toegestuurd krijgt. De kosten voor de retournering komen voor eigen rekening.

Voor vragen kan je terecht bij één van de Boots winkels of bij de klantenservice van de webshop. Voor het contact met de klantenservice kan je mailen naar klantenservice@nl.boots.com of een online contactformulier invullen. Via een online nieuwsbrief, Facebook en Twitter kan je op de hoogte blijven van de nieuwe aanbiedingen en pormoties.