Badkamerwinkels van Nederland

Zonder erbij stil te staan is de badkamer één van de belangrijkste ruimtes in het huis. ’s Winters kan je opwarmen onder een warme douche of heerlijk relaxen in een heet bad.

’s Zomers kan je er juist het zilte zweet van je afspoelen na een zinderend hete dag.

De badkamer is een plek om tot rust te komen. Waar je inspiratie kan opdoen of zelfs een heus eureka-moment kan beleven.

Vandaag de dag maakt de badkamer meer dan ooit deel uit van het huis.

Het blijkt dat de badkamer bij een groot gedeelte van de mensen op de eerste plek staat wanneer ze een kamer in hun woning willen renoveren.

Helaas is de badkamer geen eenvoudige kamer om aan te pakken. De ruimte is veelal beperkt en er komt uiteraard veel vocht bij kijken.

Daarnaast kunnen de kosten ook nog eens behoorlijk hoog oplopen.

Om die reden geven we in dit artikel een overzicht van de beste badkamerwinkels die je in Nederland kan vinden. Van landelijke ketens tot lokale specialisten.

Zowel online als offline, en van prijsvechters tot de meer luxe categorie. Ben je benieuwd welke sanitair winkels dit zijn? Lees hieronder dan snel vinder in de top 20 beste badkamerwinkels van Nederland!

1. Sani-Dump

Sani-Dump

Sani-Dump Folder

Sani-Dump Folder

Geldig van 03-05 t/m 16-05

Profiteer nog 12 dagen van deze Sani-Dump Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Sani-Dump aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Gevestigd in: 42 vestigingen in Nederland, 3 in België
Website: https://www.sanidump.nl/

We gaan de top 20 beste badkamerwinkels van Nederland direct van start met de allergrootste badkamer specialist die het land telt.

Sani-Dump is het Nederlandse succesverhaal wanneer het aankomt op de verkoop van badkamers (en ook keukens trouwens).

Naast de grootste is Sani-Dump ook de snelst groeiende badkamerwinkel van Nederland. Inmiddels is er 25 jaar ervaring met alles wat met badkamers te maken heeft.

Sani-Dump werkt met bekende merken zoals Villeroy en Boch, Sphinx en Grohe. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan minder bekende of juist zeer luxeuze sanitair merken.

Ondanks dat de naam enigszins goedkoop in de oren kan klinken zijn de showrooms netjes en ruim ingericht. Naar eigen zeggen is het enige dat bij Sani-Dump dan ook gedumpt wordt de prijs.

Als klant van Sani-Dump kan je gratis een 3D ontwerp van je nieuwe badkamer laten maken. Daarnaast vergelijken ze graag offertes om tot een vergelijkbaar ontwerp te komen als een andere specialist.

Maar dan voor een zachtere - of zelfs fractie van de - prijs.

2. Grando Keukens & Bad

Grando Keukens & Bad

Gevestigd in: 36 vestigingen in Nederland, 10 in België
Website: https://www.grando.nl/

Grando Keukens & Bad is één van de bekendere namen van Nederland wanneer het over sanitair gaat. Het eerste filiaal is in 1965 geopend en inmiddels zijn er verspreid over Nederland en België bijna 50 verschillende vestigingen.

Alle filialen van Grando zijn van franchisenemers, waardoor je altijd met een aparte ondernemer met hart voor de zaak te maken hebt.

Keukens vormen het belangrijkste gedeelte van de verkoop van Grando maar ook voor de meest unieke en prachtige badkamers kan je probleemloos bij Grando terecht.

Leuk voordeel daarbij is dat Grando zo klimaatneutraal mogelijk probeert te opereren. Met een badkamer van Grando draag jij dus ook een steentje bij aan de toekomst.

Grando hoort bij de beter beoordeelde badkamerwinkels. Zo krijgt het bedrijf gemiddeld een 8,5 op de gerenommeerde beoordelingspagina van Qaso.

Tip: Grando heeft een grote hoeveelheid aan showroombadkamers en showroomartikelen die voor een fractie van de prijs worden verkocht. Op hun website vind je ze allemaal terug.

3. Sanitair Eiland

Sanitair Eiland

Gevestigd in: Maurik – Gelderland
Website: https://www.sanitaireiland.nl/

Op nummer 3 in de top 20 beste badkamerwinkels van Nederland vinden we Sanitair Eiland terug. Sanitair Eiland heeft één vestiging, te Maurik in het midden van het land.

Het bedrijf bestaat sinds het jaar 1998 en is sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde naam in het sanitaire landschap.

Wie niet weet wat te kiezen doet er verstandig aan eens een kijkje te nemen bij Sanitair Eiland. Buiten dat het in het midden des land ligt en daarom voor iedereen vrij eenvoudig te bereiken is, hebben ze de grootste badkamer showroom van Nederland.

Maar liefst 3.000 vierkante meter is enkel en alleen aan badkamers besteed.

Sanitair Eiland werkt met de grote en bekende namen op sanitair gebied. Zo vind je er onder andere badkamers en -artikelen terug van Geberit, Grohe, HansGrohe, Sphinx, Villery & Boch, Brauer en Wiesbaden.

4. Badplaats

Badplaats

Gevestigd in: Online badkamerwinkel
Website: https://www.badplaats.nl/

Badplaats is een webshop voor alles dat met bad & douche te maken heeft en de eerste online badkamerwinkel in deze lijst.

De webshop bestaat al een aantal jaar en behoort tot de betere online badkamerwinkels die je in Nederland vindt.

De website is rustig en overzichtelijk ingericht, waardoor je op je gemakje tussen alle prachtige badkamerartikelen scrollen kan. Ze werken onder eigen naam dus je gaat hier geen Grohe, Sphinx of Villeroy & Boch vinden.

Dat is geen probleem want de kwaliteit van de producten is uitstekend en omdat de naam ontbreekt betaal je er ook niet direct de hoofdprijs voor.

Bij Badplaats vind je onder ander een grote selectie aan badkamermeubels, badkamerkasten, toiletmeubels, spiegels, wastafels, kranen en volledige douches en baden. Daarbij hebben ze een flinke outlet waar je van zeer lage prijzen geniet.

Omdat Badplaats enkel en online werkt moeten de randvoorwaarden natuurlijk wel in orde zijn. Dit is absoluut ook aan de orde. Bestellingen die voor 12:00 zijn gedaan worden in de regel de volgende werkdag afgeleverd, met uitzondering van bestellingen in het weekend.

Die komen normaal gesproken op de dinsdag aan. Alle producten worden voor zover bekend gratis thuisbezorgd. De retourvoorwaarden zijn gunstig, je hebt tot 30 dagen bedenktijd. Voor alle voorwaarden kijk je best even op de website.

5. Sanisale

Sanisale

Sanisale Folder

Sanisale Folder

Geldig van 03-05 t/m 18-05

Profiteer nog 14 dagen van deze Sanisale Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Sanisale aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Gevestigd in: 36 vestigingen
Website: https://www.sanisale.com/

De volgende sanitaire franchise in deze top top is Sanisale. Sanisale is een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring binnen de branche.

Volgens eigen zeggen behoren ze binnen de Benelux tot de absolute marktleiders op het gebied van sanitair en tegels. De formule van Sanisale is om gezamenlijk groot in te kopen zodat A-merken van topkwaliteit voor spectaculair lage prijzen aangeboden kunnen worden.

Bijzonder aan Sanisale is dat ze aan mensen die de gratis magazine aanvragen een waardecheque schenken ter waarde van maar liefst € 500,-.

Hier zitten uiteraard een aantal voorwaarden aan verbonden, waarvoor je best eventjes op de website van Sanisale zelf kijkt.

Sanisale onderscheidt zich van de massa door het aanbieden van lage prijzen, het aanbieden van bezorging én plaatsing, en het gratis maken van professionele 3D ontwerpen.

Ze werken onder andere met de volgende merken: Geberit, HSK, Grohe, Primabad, Jacuzzi, Mosa, Pastorelli en Duravit.

BADKAMER TIP 1: Zorg dat je voldoende ruimte hebt in je nieuwe badkamer

Badkamers behoren in de regel tot de kleinste ruimtes in een huis. Toch kan je door slim in te richten een hoop badkamer uit een beetje ruimte halen.

Zwevende badkamermeubels nemen bijvoorbeeld optisch weinig ruimte in, terwijl je er even veel plezier aan beleeft als aan staande meubelen. Ook de kleur van de badkamer doet optisch veel met de grootte.

Daarom zien de meeste badkamers er het beste en grootste uit met relatief lichte en neutrale kleuren.

6. Jan van Sundert

Jan van Sundert

Gevestigd in: Etten-Leur – Noord-Brabant
Website: https://janvansundert.nl/

Wie in de regio West Brabant woont is ongetwijfeld al eens bij Jan van Sundert binnen geweest. Of heeft er op z’n minst van gehoord.

Jan van Sundert is één van de grootste keuken-, badkamer-, betegeling- en sauna specialisten van het zuiden des land. Op een oppervlakte van ruim 5.500 vierkante meter vind je van alles voor in huis, waaronder een groot aantal badkamers.

Jan van Sundert heeft inmiddels meer dan een halve eeuw ervaring met badkamers. Toch zijn ze in al die tijd vernieuwend gebleven waardoor je een selectie van de meest moderne badkamers en artikelen terug vindt.

Zoals ze bij Jan van Sundert zelf zeggen: “Gewoon goed!” Voor wie een badkamer wil laten ontwerpen staat een groot team professionals klaar die met liefde (en gratis!) een nieuwe badkamer ontwerpen.

Een voordeel daarbij is dat Jan van Sundert ook klaarstaat voor de installatie van de badkamer. Dit kan bij andere badkamerwinkels nogal eens een probleem zijn, terwijl het juist zo fijn is wanneer alles door één en dezelfde partij gedaan wordt.

Ook een prettige bijkomstigheid: Bij Jan van Sundert weten ze dat niet iedereen een onbegrensd budget heeft. Daarom maken de specialisten ook probleemloos een offerte voor een schitterende badkamer op waarbij rekening gehouden wordt met mensen met een kleiner budget.

7. Dealplein

Dealplein

Gevestigd in: Leiden – Zuid-Holland
Website: https://dealplein.nl/

Op plek 7 in de top 20 beste badkamerwinkels van Nederland vinden we een badkamerwinkel die het anders aanpakt. Dit keer geen MEGA store of onderdeel van een imposante woonboulevard.

‘Gewoon’ een specialistisch familiebedrijf waar de liefde voor alles dat met badkamers te maken heeft door de aderen vloeit.

Bij Dealplein is er dus geen plek voor glibberige figuren die als het moet hun eigen moeder nog verkopen. Persoonlijk contact en ouderwetse service zijn twee zaken die Dealplein namelijk hoog in het vaandel heeft staan.

De showroom is klein maar een groot deel van het assortiment is er terug te vinden. Zo staat het er vol met verschillende douchecabines, toiletfonteinen, kranen, badmeubelen, inloopdouches, toiletten en nog meer voor in de badkamer.

Onderdeel van de service is dat bestellingen boven de € 100,- gratis bezorgd worden. Voor tegels geldt dit overigens pas vanaf € 250,-.

Hieronder wordt het kleine bedrag van € 6,95 aangerekend. De klantendienst is telefonisch en op Whatsapp dagelijks van 10:00 tot 22:00 bereikbaar.

8. Sanitairwinkel

Sanitairwinkel

Gevestigd in: 9 vestigingen
Website: https://www.sanitairwinkel.nl/

De Sanitairwinkel is een landelijk opererend bedrijf dat oorspronkelijk uit Noord-Brabant afkomstig is. Ze gebruiken dan ook met liefde de spreuk ‘Groots met een zachte G’.

Daar is overigens geen woord aan gelogen want bij de Sanitairwinkel vind je een overweldigend aanbod aan producten.

Zo claimt het bedrijf het grootste online aanbod van sanitair artikelen te hebben. Alhoewel deze som lastig op de proef te nemen is, klopt het inderdaad dat er online een bijzonder groot assortiment aanwezig is.

Badmeubelen, douches, baden, radiatoren, klimaatbeheersing, accessoires, toiletten, spiegels… Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het bij sanitairwinkel terug. In totaal zijn het er ruim 100.000!

Dat klanten niet alleen hun weg naar sanitairwinkel goed weten te vinden maar de service ook op prijs stellen blijkt uit de gemiddelde klantbeoordeling van 4,6/5 op platform Trustpilot.

Er wordt met een grote variatie aan merken gewerkt. Bruynzeel, Adema, Duravit, Geberit, Grohe, Villeroy & Boch en vtwonen zijn slechts een kleine greep uit de volledige selectie.

Sanitairwinkel bezorgt bestellingen boven de €100,- euro aan huis af en geeft een ruime 30 dagen bedenktijd over de aankoop.

9. Badkamer Voordeelshop

Badkamer Voordeelshop

Gevestigd in: 7 vestigingen
Website: https://www.badkamervoordeelshop.nl/

De Badkamer Voordeelshop is een badkamerwinkel met 9 verschillende vestigingen, grotendeels in het oosten van het land. Het bedrijf biedt zoals ze zelf zeggen kwaliteits-badkamers tegen bijzonder scherpe tarieven.

Onderdeel van het concept zijn het gratis in 3D technologie ontwerpen van badkamers, het werken met alleen producten van de beste kwaliteit en snelle (en gratis) bezorging van de aankopen.

Het leuke aan de Badkamer Voordeelshop is dat ze met een speciaal stappenplan werken om op eenvoudige en snelle wijze van droom tot daadwerkelijk genieten van de nieuwe badkamer komen.

  • Afspraak maken
  • Vrijblijvend advies (3D tekening, offerte op maat etc.)
  • Badkamer Voordeelshop regelt indien gewenst een betrouwbare vakman
  • Badkamer Voordeelshop regelt de bezorging en dezelfde dag begint de vakman nog aan de installatie

10. Sanitino

Sanitino

Gevestigd in: Online badkamerwinkel
Website: https://www.sanitino.nl/

Sanitino is een modern familiebedrijf. Het is namelijk een samenwerking van verschillende webshops die onder één naam verkopen! De oprichting gebeurde in het jaar 2008 en inmiddels worden er in maar liefst 8 verschillende Europese landen badkamers verkocht.

Het doel van Sanitino is naast het aanbieden van lage prijzen om de tevredenheid van klanten zo hoog mogelijk te houden. Dit gaat samen met het leveren van producten van hoge kwaliteit met prima voorwaarden en het bieden van een goede klantendienst.

Voorraadartikelen worden indien voor 12:00 besteld, met uitzondering van het weekend de volgende werkdag nog geleverd. Bezorgen is in de regel boven 150 euro gratis. Voor de specifieke voorwaarden moet je echter goed opletten bij het product dat u aankoopt.

Sanitino werkt met een groot aantal bekende namen zoals Blanco, Grohe, Geberit, Ideal Standard, Franke, Villeroy & Boch, Duravit en Hansa.

BADKAMER TIP 2: Houd rekening met handige én sfeervolle verlichting

Verlichting is één van de belangrijkste dingen in iedere ruimte in huis. Lampen en hun verlichting kunnen een ruimte maken en breken. Toch is het één van de zaken waar veel mensen nog eens een steekje laten vallen.

Zonde, want met weinig geld kan je een ruimte veel extra uitstraling meegeven. Smartlampen zijn enorm geschikt voor in de badkamer. Zo kan je altijd de sfeer bepalen.

Zacht en warm licht wanneer je wil relaxen, of juist frisse kleuren als je ’s morgens goed wakker wil worden. Daarnaast is het handig om ergens nog een sterke spot te hebben, voor als je de huid van dichterbij wil bekijken of bijvoorbeeld make-up aanbrengen.

11. Maxaro

Maxaro

Gevestigd in: Roosendaal en Utrecht
Website: https://www.maxaro.nl/

Maxaro is een badkamer- en tegelspecialist en oorspronkelijk afkomstig uit het West Brabantse Roosendaal. Inmiddels is er ook een tweede vestiging geopend, in de stad Utrecht.

Maxaro behoort zowel online en offline tot de grootste spelers op de Nederlandse markt voor badkamers.

Maxaro is opgericht in het jaar 2004 en begonnen met een bescheiden showroom voor badkamers van ongeveer 200 vierkante meter.

Inmiddels bezitten ze twee van de grootste mega showrooms van Nederland met in totaal een kleine 10.000 vierkante meter aan badkamers en tegels, verspreid over beide locaties.

Het bedrijf regelt de import zelf en werkt direct met verschillende fabrieken samen. Zo kunnen ze niet alleen zelf producten ontwikkelen maar ook de continuïteit bewaken en kwaliteit in het oog houden.

Zo worden controles bijvoorbeeld door eigen medewerkers uitgevoerd, zodat klanten bij een aankoop altijd van topkwaliteit uit kunnen gaan.

Er zijn een drietal beloften die Maxaro aan klanten doet: Er is persoonlijke aandacht, altijd een grote keuze aan producten en een winkelbezoek is niet minder dan een totale beleving.

Dat klanten Maxaro op prijs weten te stellen blijkt dan ook wel uit het cijfer van 4,5 dat zij op Trustpilot hebben gekregen.

12. Hudson Reed

Hudson Reed

Hudson Reed Folder

Hudson Reed Folder

Geldig van 25-04 t/m 05-05

Profiteer nog 1 dag van deze Hudson Reed Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Hudson Reed aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Gevestigd in: Online badkamerwinkel
Website: https://nl.hudsonreed.com/

Hudson Reed is een zeer bekende en gerespecteerde Engelse badkamerwinkel die inmiddels in 8 verschillende landen actief is.

Dit zijn de Verenigde Staten, Canada, Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, natuurlijk het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Een verschil met andere landen is dat Hudson Reed in Nederland (in ieder geval vooralsnog) enkel online verkoopt.

Hudson Reed is een firma met ruim 25 jaar ervaring heeft met het ontwerpen én leveren van badkamers. Wereldwijd zijn ze inmiddels over de 500.000 verkopen gegaan en hebben ze even zo veel tevreden klanten.

Ze maken veel verschillende stijlen badkamers dus of je nu op zoek ben naar een moderne, klassieke of trendy badkamer, de kans is groot dat je bij Hudson reed voor iedere wens slaagt.

Omdat levering vanuit het Verenigd Koninkrijk of Duitsland gebeurt, ligt de prijs waarboven gratis bezorgd wordt wel iets hoger dan gebruikelijk.

Zo moet je bestelling nu een waarde van tenminste 250 euro hebben voor je in aanmerking komt voor gratis verzending.

Om dezelfde reden duurt het dikwijls ook wat langer voor bestellingen afgeleverd zijn. In de regel moet je rekening houden met een wachttijd van 3 tot ongeveer 7 dagen.

Hudson Reed heeft nette retourvoorwaarden. Ongebruikte bestellingen mogen tot 30 dagen na de ontvangstdatum geretourneerd worden.

De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. Er kan voor gekozen worden om deze in te houden van het aankoopbedrag. Ook Hudson Reed heeft op Trustpilot een score van 4,5 op 5.

13. Brugman Keukens & Badkamers

Brugman Keukens & Badkamers

Gevestigd in: 34 verschillende vestigingen
Website: https://www.brugman.nl

Brugman Keukens & Badkamers is één van de vele winkelconcepten die onder de hoede van De Mandemakers Groep vallen.

Bij Brugman Keukens & Badkamers maken keukens het grootste gedeelte van het assortiment uit maar ook voor de badkamer is er in overvloed te vinden, of je nu de complete badkamer wil renoveren of enkel een douchcabine of bad vervangen.

Brugman Keukens & Badkamers behoort tot de grotere badkamerwinkels van Nederland. Over het hele land zijn er inmiddels 34 verschillende vestigingen te vinden, een aantal dat nog altijd aan het stijgen is.

Het bedrijf opende voor het eerst in 1971 de deuren. Ze inspireren dus al meer dan 50 jaar mensen om van de badkamer een mooie ruimte in het huis te maken.

In die tijd hebben ze zoveel badkamers verkocht dat er waarschijnlijk geen straat bestaat waar geen badkamer van Brugman in aanwezig is!

Als je een volledige badkamer of bijvoorbeeld een nieuw bad, douchecabine, kraan of zelfs toilet bij Brugman koopt, maak je een bewuste keuze voor het milieu.

Brugman Keukens & Badkamers is namelijk flink bezig om hun ecologische voetdruk, en die van hun producten, zo laag mogelijk te houden.

Naast een passend advies op maar word je bij Brugman Keukens & Badkamers ook voorzien van een gratis tekening en 3D ontwerp van je toekomstige en nieuwe badkamer.

14. Badkamer XXL

Badkamer XXL

Gevestigd in: Groningen – Groningen
Website: https://www.badkamerxxl.nl

Badkamer XXL is een nog vrij jonge badkamer specialist. Toch hebben ze in die korte tijd een groot klantenbestand opgebouwd dat ook nog eens erg tevreden is.

Zo krijgen ze gemiddeld een beoordeling van rond de 9. Badkamer XXL is een webshop maar ze hebben ook een showroom. Deze is op afspraakbasis te bezoeken.

Eén van de bijzondere aspecten van Badkamer XXL zijn de zeer snelle levertijden. Wanneer ze het in eigen magazijn aanwezig hebben heb je bestellingen die voor 11:00 in de ochtend gemaakt zijn dezelfde avond nog in huis.

Daarna kan je tot 23:59 bestellen om het de volgende dag nog bezorgd te krijgen.

Ook de verzendkosten zijn bij Badkamer XXL zeer voordelig. Zo betaal je geen kosten wanneer je een bestelling hebt met een waarde die groter is dan 50 euro.

Daaronder betaal je slechts € 4,95. Hier gelden wel een aantal uitzonderingen op. Tegels worden namelijk bezorgd aan 35 euro, terwijl de verzendkosten boven de 200 euro in dat geval gratis zijn.

Toch niet tevreden met het door jou gekochte artikel? Gelukkig zijn er uitstekende retourvoorwaarden. Zo kan je tot 30 dagen na ontvangst van je aankoop het ongebruikte en onbeschadigde artikel terugsteren.

15. Douche Concurrent

Douche Concurrent

Gevestigd in: Beverwijk – Noord-Holland
Website: https://www.douche-concurrent.nl

Beverwijk staat om veel dingen bekend. Zo heb je er de grootste overdekte markt van Nederland (De Bazaar, ook wel bekend als de Zwarte Markt) en heeft het de oudste meubelboulevard van Nederland.

Hier is ook de Douche Concurrent gevestigd, die inmiddels ook een vestiging in Schiedam (bij Rotterdam) hebben.

Douche Concurrent is in het jaar 2009 geopend en heeft sinds die tijd 250.000 klanten weten te bereiken.

In totaal hebben ze ruim 20.000 producten in het assortiment, van volledige badkamers tot badkamermeubels, toiletten, baden, spiegels maar ook stoomcabines en sauna’s.

Douche Concurrent verzendt gratis bij bedragen boven de 100 euro. Daaronder brengen ze € 4,95 in rekening.

Wanneer de bestelling onder de 100 euro is en er zij tegels inbegrepen, dan rekenen ze 30 euro aan bezorgkosten aan.

Als klant heb je 30 dagen bedenktijd op je aankoop, lopende vanaf de dag van ontvangst. De verzendkosten zijn voor de klant.

BADKAMERTIP 3: Vergeet de hoeveelheid opbergruimte niet

We zeiden het hiervoor al, badkamers zijn vaak relatief kleine ruimtes. En toch zijn het ruimtes waar je normaal gesproken best veel spullen in wil opbergen.

Daarom kan het bijvoorbeeld handig zijn om een ophangrek in de douche te plaatsen, of een spiegelkast met opbergruimte achter de spiegel zelf en aan de zijkanten.

Je kan er ook voor kiezen om (glazen) planken aan een nog kale muur te bevestigen. Stijlvol, gemakkelijk schoon te houden en het levert veel ruimte op.

16. Sani Direct

Sani Direct

Gevestigd in: 26 vestigingen
Website: https://www.sanidirect.nl

Sani Direct behoort met zijn 26 verschillende filialen tot de grotere badkamer specialisten van het land.

Daarbij behoren ze absoluut ook tot de beste badkamerwinkels van Nederland. Klanten zijn er welkom voor alles dat met sanitair te maken heeft, van volledige badkamers tot badkamer artikelen en tegels.

Bij veel badkamer specialisten moet je soms lang aan tafel zitten om over de prijs te handelen. Sani Direct werkt enkel met de laagste prijs, waardoor je geen waardevolle uren hoeft te verliezen.

Een ander voordeel is dat volledige badkamers uit voorraad leverbaar zijn. Je hoeft dus geen maanden te wachten voor je eindelijk van je nieuwe badkamer kan genieten.

Sani Direct weet dat niet iedereen tienduizenden euro’s heeft klaarliggen om de badkamer te renoveren. Daarom zijn er al volledige badkamers te koop vanaf ongeveer € 2.500,-.

De duurste oplossingen gaan ongeveer tot 10.000 euro. Beschik je toevallig over een vakantiewoning aan de Spaanse Costa Blanca of op Curaçao? Ook daar heeft Sani Direct twee vestigingen.

Verzenden is gratis boven de 50 euro. Daaronder rekent Sani Direct € 4,95. Afhankelijk van wat je bestelt is de levertijd 1 tot 3 dagen. Retourneren kan tot 30 dagen MITS de retourzending binnen de wettelijke termijn van 14 dagen bekend gemaakt is.

17. Waterland Sanitair

Waterland Sanitair

Gevestigd in: Purmerend en Alkmaar – Noord-Holland
Website: https://waterlandsanitair.nl/

Waterland Sanitair is een Noord-Hollandse specialist in badkamers. Oorspronkelijk zijn zij afkomstig uit Purmerend maar tegenwoordig is er ook een vestiging in Alkmaar. Het verbouwen van badkamers en installeren kunnen ze ook zelf uitvoeren.

Waterland Sanitair richt zich op design voor een schappelijke prijs. Geen extreem dure badkamers maar aantrekkelijke en moderne oplossingen.

Denk je de naam ooit eens gehoord te hebben? Dat is goed mogelijk want Waterland Sanitair is bekend van het TV-programma ‘Het Perfecte Plaatje’.

Waterland Sanitair werkt onder andere met de volgende merken: Villeroy & Boch, Sunshower, Sphinx, Pelipal, Ink Badmeubelen, HOT Bath, Sanibell, Geberit, Wiesbaden, Wisa, Duravit en Bliss.

18. Elysion Sanitair

Elysion Sanitair

Gevestigd in: Ede – Gelderland
Website: https://www.elysionsanitair.nl/

Elysion Sanitair is een in het Gelderse Ede gevestigde badkamer specialist. Het is een nog vrij jonge badkamerwinkel die desondanks flink naam voor zichzelf heeft weten te maken door het leveren van hoogwaardige oplossingen voor iedere badkamer ruimte.

Elysion is een Grieks woord dat zo veel betekent als een ‘gelukkige verblijfplaats’. Dit is ook precies wat Elysion Sanitair voor ogen heeft bij het helpen ontwerpen van de droombadkamer van iedere klant.

Graag laten ze dan ook alle mogelijkheden zien in de showroom die geopend is van dinsdag tot en met zaterdag. Bijzonder is dat het ook mogelijk is om in de avond een bezoek te brengen. Dit moet echter wel op afspraak gebeuren.

Hedendaags kan geen badkamer specialist zonder een eigen webshop en die van Elysion Sanitair hoort bij de meer prettige op de gehele sanitairmarkt. Overzichtelijk, geen poespas en alle producten zijn van veel mooie foto’s en handige informatie voorzien.

Nadeel is wel dat informatie over levertijden en verzendkosten lastig te vinden zijn. Na wat zoeken zijn we er achter gekomen dat de levertijd 3 tot 7 dagen is. Verzendkosten blijven een raadsel, dit wordt per adres berekend.

19. GAMMA

Gamma

GAMMA Folder

GAMMA Folder

Geldig van 03-05 t/m 05-05

Profiteer nog 1 dag van deze GAMMA Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste GAMMA aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Gevestigd in: 200 verschillende vestigingen
Website: https://www.gamma.nl

Wanneer we het over de beste badkamerwinkels van Nederland hebben, kunnen we simpelweg niet om de grootste bouwmarkt van het land heen.

GAMMA bestaat inmiddels ruim 50 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot de speelgoedwinkel van iedere hobbyklusser. Inmiddels zijn er bijna 200 vestigingen verspreid over het gehele land.

Bij GAMMA vind je honderden verschillende badkamerartikelen in alle prijsklassen en van tal van uitlopende merken. Bezorgkosten verschillen maar lopen voor badkamerartikelen zelden hoger op dan € 6,95. Bestellingen boven de 50 euro zijn vrijgesteld van bestelkosten.

20. Bol.com

Bol.com

Bol.com Folder

Bol.com Folder

Geldig van 29-04 t/m 05-05

Profiteer nog 1 dag van deze Bol.com Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Bol.com aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Gevestigd in: Online winkel waar ook badkamers verkocht worden
Website: https://www.bol.com

Aangezien we de grootste bouwmarkt van het land behandelen kunnen we ook de grootste e-commerce website van Nederland natuurlijk niet links laten liggen.

Alleen de zoekterm ‘badkamer’ levert bij bol.com al vele tienduizenden zeer uiteenlopende resultaten op.

Op Bol.com kunnen tussenhandelaren ook hun waar verkopen. Daarom is het goed om eerst wat onderzoek te doen naar de leverancier en zijn of haar voorwaarden voor je tot een aankoop overgaat.

Ook de verzendkosten kunnen daarom sterk uiteenlopen. Van helemaal niets tot tientallen euro’s. Goed opletten dus met Bol.com, alhoewel je er de meest prachtige en unieke badkamer oplossingen kan vinden.