voordelen ah app

Er is inmiddels geen zichzelf respecterende supermarkt keten zonder eigen app meer. Ook Albert Heijn kan wat dat betreft natuurlijk niet achter blijven.

Met de Albert Heijn app kan je eindeloos veel. Je maakt er onder andere boodschappenlijstjes in. Deze kan je zelfs direct via de app bestellen!

In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden die de app van Albert Heijn biedt. Daarbij geven we ook wat aandacht aan de nieuwe lichting apps van het bedrijf.

Ben jij dus benieuwd wat je allemaal met de apps van de Appie kan? Lees hieronder dan snel verder!

Albert Heijn Folder

Nog 6 dagen geldig

Geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022

> Folder bekijken

Ontstaan

In 2009 heeft Albert Heijn een app gelanceerd die allereerst op iOS en later ook op Android aangeboden werd. Deze app was vernoemd naar hoe de Albert Heijn in de volksmond al lang bekend staat: Appie.

In 2017 is de nieuwe app van Albert Heijn uitgebracht die ‘gewoon’ als Albert Heijn bekend staat.

De Albert Heijn app

De Albert Heijn app

Van alle verschillende supermarkten die een app aanbieden heeft de Albert Heijn app waarschijnlijk de meeste functionaliteiten.

De app is inmiddels uitgegroeid tot een ware boodschappenhulp in plaats van een simpel overzicht van de wekelijkse aanbiedingen.

In onderstaand overzicht behandelen we ze allemaal.

Thuisscherm

Wanneer je de applicatie opent en op het thuisscherm belandt krijg je direct een idee van de eindeloze mogelijkheden. Bovenaan vind je de iconen voor de scanner, je Albert Heijn bonuskaart en je eigen profiel.

Recht daaronder staat een zoekvenster waarin je alle producten die de Albert Heijn aanbiedt direct kan terugvinden.

Mijn Albert speelt een belangrijke rol op het thuisscherm, dit behandelen we later apart nog. Op het hoofdscherm kan je tevens naar beneden scrollen voor een overzicht van recepten, lopende aanbiedingen en nieuws.

Helemaal onderaan het thuisscherm vind je de iconen voor de bonusproducten, inspiratie om te koken, een overzicht van producten en jouw boodschappenlijst.

De scanfuntie

Eén van de handigste functies van de Albert Heijn app is ongetwijfeld de scanfunctie. Hiermee scan je bij Albert Heijn of gewoon lekker thuis ieder product waarvan je informatie wil hebben of welke je aan je boodschappenlijst wil toevoegen.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de zelfscanner te activeren. Hierdoor hoef je geen zelfscanner meer te pakken bij Albert Heijn zelf maar kan je dit gewoon lekker met je eigen telefoon doen.

Bonuskaart

Deze functie spreekt natuurlijk voor zich. Hieronder vind je jouw persoonlijke bonuskaart. Heb je een nieuwe bonuskaart gekregen? Geen probleem, onder dit venster kan je ook eenvoudig je oude kaart vervangen.

Mijn profiel

Onder mijn profiel vind je alle handige en belangrijke informatie die je maar kan verzinnen. Zo kan je er je huidige online bestellingen, oude aankopen en kassabonnetjes inzien.

Geen gedoe meer dus met verfrommelde papieren bonnetjes bewaren!

Tevens vind je in jouw profiel de klantenservice waarbij je bestellingen kan annuleren, wijzigen of – mocht het helaas nodig blijken – een klacht indienen.

Je kan hier ook alle instellingen voor de app en jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Mijn Albert Heijn

Boodschappenlijstjes maken

Een ander interessant onderdeel van de Albert Heijn app is Mijn Albert Heijn. Hier vind je een overzicht van alle verschillende spaaracties.

Voorbeelden hiervan zijn de Albert Heijn Air Miles, Koopzegels, Bestekzegels, De Albert Heijn To Go Spaaractie en jouw persoonlijke Bonus Box.

De Bonus Box is een speciale promotie van 10 verschillende producten waarvan je er in totaal 5 mag selecteren.

Bonus

In de bonussectie vind je zoals je mag verwachten alle producten die in de bonus zijn. Je kan gemakkelijk op categorie zoeken of – als je zin hebt om digitaal te bladeren – de bonuskrant zelf bekijken.

Klik eenvoudig op het artikel om het product te bekijken en voeg het vanuit de bonussectie gemakkelijk aan je boodschappenlijstje toe.

Koken

Heb je een keer geen inspiratie om te komen? Albert Heijn staat voor je klaar! Druk op het icoontje van koken en er gaat een wondere wereld aan heerlijke gerechten voor je open.

Er zijn verschillende categorieën om uit te kiezen dus of je nu op zoek bent naar een snelle hap, een uitgebreid diner of juist een budgetmaaltijd, de Albert Heijn app biedt mogelijkheden genoeg.

Het leuke is dat je de producten die nodig zijn voor de maaltijd direct ook aan je boodschappenlijst kan toevoegen.

Producten

De grootste Albert Heijn die je je maar bedenken kan en dat allemaal in de palm van je hand. Onder producten vind je een overzicht van alles wat de Albert Heijn te bieden heeft.

Kies simpelweg het type product waar je naar op zoek bent en scroll door het eindeloze aanbod van de Albert Heijn. Uiteraard kan je ook gemakkelijk op productnaam of simpele zoekwoorden zoeken.

Mijn lijst

Als laatste maar zeker niet minst belangrijkste heb je de boodschappenlijst van de Albert Heijn. Hier maak je jouw boodschappenlijstje op voor wanneer je later bij de Albert Heijn boodschappen gaat doen.

Blijf je liever thuis? Je bestelt je boodschappen even gemakkelijk vanuit je luie stoel en laat het vervolgens op een door jou gewenst moment bezorgen.

Andere apps van Albert Heijn

AH Compact

Naast de standaard app heeft de Albert Heijn nog een aantal andere applicaties die superhandig zijn. Probeer ze dus gerust een keertje uit! Hieronder een kleine opsomming van de andere applicaties van Albert Heijn:

AH Compact

AH Compact is een bestel applicatie van de Albert Heijn maar dan in het klein. Je vindt er bijvoorbeeld minder producten (zo’n 5.000) dan in de hoofdapp (zo’n 20.000).

Wel vind je er sowieso dezelfde bonus aanbiedingen terug. Bestellen kan vanaf 35 euro en bezorgen is altijd gratis. Het gebied waarin AH Compact levert wordt bijna wekelijks uitgebreid.

AH FoodFirst Leefstijlcoach

Albert Heijn wil werken aan een gezonde toekomst voor iedereen. Daarom heeft Albert Heijn een app uitgebracht waar artsen, diëtisten, coaches en artsen aan meegewerkt hebben.

Met deze gratis app wil Albert Heijn mensen inspireren om gezonde keuzes en direct ook laten zien dat dit gemakkelijker is dan je denkt. Je ontvangt adviezen op maat en er zijn speciale challenges waaraan je mee kan doen.

AH Overblijvers

Met AH Overblijvers probeert Albert Heijn producten te redden van de vuilnisbak. Dit is niet enkel goed tegen voedselverspilling maar natuurlijk ook voor hun eigen portemonnee.

Hoe dan ook, als klant kan je hier ‘tassen’ met producten kopen die bijzonder laag geprijsd zijn maar tegen de houdbaarheidsdatum aantikken. Perfect voor iedereen die milieubewust wil zijn of op het budget wenst te letten!