Hoeveel producten heeft Albert Heijn

Het totale aanbod van Albert Heijn bestaat uit ruim 28.000 producten. In veel supermarkten vind je deze hoeveelheid producten niet terug, maar in de webshop van Albert Heijn wel.

Als je op AH.nl een kijkje neemt, zie je meer dan 28.500 producten naar voren komen. Hierbij gaat het overigens ook om producten die bij Etos en Gall & Gall te verkrijgen zijn. Als je die producten weg zou denken, bestaat het aanbod van Albert Heijn uit ruim 27.000 producten.

Albert Heijn Folder

Geldig van 05-12-2022 t/m 11-12-2022

> Folder bekijken

Hoe is het aanbod van Albert Heijn opgebouwd?

Bij Albert Heijn heeft men er voor gekozen om alle producten in tal van subcategorieën te verdelen. Als je op de website een kijkje neemt, kan je voor de volgende categorieën kiezen:

 • Aardappel, groente en fruit
 • Salades, pizza en maaltijden
 • Vlees, kip, vis en vega
 • Kaas, vleeswaren en tapas
 • Zuivel, plantaardig en eieren
 • Bakkerij en banket
 • Ontbijtgranen, broodbeleg en tussendoor
 • Frisdrank, sappen, koffie en thee
 • Wijn en bubbels
 • Bier en aperitieven
 • Pasta, rijst en wereldkeuken
 • Soepen, sauzen, kruiden en olie
 • Snoep, koek, chips en chocolade
 • Diepvries
 • Baby, verzorging en hygiëne
 • Bewuste voeding
 • Huishouden en huisdier
 • Koken, tafelen en vrije tijd

Merken binnen het aanbod van Albert Heijn

Merken binnen het aanbod van Albert Heijn

Dat Albert Heijn zó’n uitgebreid kan hanteren, is te danken aan de vele samenwerkingen. Met eigenlijk alle grote merken heeft Albert Heijn door de jaren heen een samenwerkingsverband opgebouwd.

Daarnaast kan je ook uit heel veel artikelen van het huismerk van Albert Heijn kiezen. Dit huismerk is door de jaren heen alleen maar groter geworden, waardoor het aanbod van Albert Heijn alleen maar uitgebreider geworden is.

Op de website van Albert Heijn vind je een compleet overzicht van alle merken. Je kunt hierbij voor een van de 26 letters van het alfabet kiezen, waarna je alle merken ziet staan die met die letter beginnen.

Ketens van Albert Heijn

Op de website van Albert Heijn valt te lezen dat men meer dan 46.000 producten verkoopt. Dit zijn producten over de gehele keten gezien. Van deze producten zijn ongeveer 11.000 producten van het eigen huismerk.

Waar vind je het uitgebreide aanbod van Albert Heijn?

Het aanbod van Albert Heijn is volledig in de webshop te vinden. Als je in een Albert Heijn supermarkt een rondje loopt, kom je niet alle producten tegen. Daar is in de meeste Albert Heijn supermarkten simpelweg geen ruimte voor.

Wil je uit heel veel producten kunnen kiezen? Dan zou je naar een van de AH XL supermarkten toe moeten gaan. Op de website van Albert Heijn valt namelijk te lezen dat hier meer dan 30.000 producten te vinden zijn. Het gaat hierbij niet alleen om foodproducten, maar ook om non-food producten.

Mocht je liever niet met je winkelwagentje in een supermarkt willen lopen, dan kan je ook bij Albert Heijn online je boodschappen bestellen. Via de website kan je uit ruim 28.000 producten kiezen, inclusief de producten van Etos en Gall & Gall.

Online bestellen bij Albert Heijn

Online bestellen bij Albert Heijn

Via de website van Albert Heijn kan je alle gewenste producten bestellen. Aangezien op de website meer dan 28.000 producten te vinden zijn (waaronder postzegels), is het niet gemakkelijk om de gewenste producten te vinden.

Gelukkig kan je alle eerdere bestellingen in je Albert Heijn-account terugvinden. Daarmee maak je het online doen van boodschappen bij deze supermarktketen makkelijker.

Winkelen in een van de Albert Heijn supermarkten

In de Albert Heijn supermarkten kan je uiteraard ook alle gewenste producten vinden. In de winkels vind je bovendien extra services, zoals een verse bakker en de servicebalie. Ook kan je in veel van de Albert Heijn supermarkten geld pinnen. Om veiligheidsredenen heeft Albert Heijn besloten biljetten van 200 euro of hoger niet meer te accepteren.

Prijsfavorieten van Albert Heijn

Binnen het aanbod van Albert Heijn is een belangrijke rol weggelegd voor de prijsfavorieten. Dit is een groep van ruim 1500 producten die opvallend goedkoop geprijsd zijn. Albert Heijn zegt hier zelf het volgende over ‘meer dan 1500 goedkope topproducten’.

Seizoensgebonden producten

Seizoensgebonden producten

Hoeveel producten Albert Heijn precies aanbiedt, verschilt van seizoen tot seizoen. Als je in de decembermaand in een van de Albert Heijn supermarkten loopt, kom je bijvoorbeeld allerlei extra producten tegen.

Albert Heijn past haar aanbod continu aan bijvoorbeeld de feestdagen aan. Rondom Valentijnsdag, rondom Pasen en rondom Sinterklaas vind je bijvoorbeeld allerlei seizoensgebonden producten in het aanbod. Rondom Kerst is dit al helemaal het geval.

Kortingen op de producten van Albert Heijn

Shop je het liefste zo voordelig mogelijk? Dan kan je je pijlen richten op de prijsfavorieten of op de folders van de Albert Heijn. In de folders van de Albert Heijn komen namelijk de beste aanbiedingen naar voren.

Om van deze aanbiedingen te profiteren, heb je in veel gevallen een bonuskaart nodig. Deze bonuskaart kan je online aanvragen of in een van de winkels bij de servicebalie halen. Met deze bonuskaart geniet je vervolgens van alle bonusaanbiedingen van Albert Heijn.

Grootste supermarktketen van Nederland

Niet alleen het aanbod van Albert Heijn is héél uitgebreid, maar ook de gehele keten. Albert Heijn is in ons land namelijk de grootste supermarkt. Dit is onder meer te danken aan de ruim 1000 winkels in ons land. Het marktaandeel van Albert Heijn is in ons land ongeveer 36%.