Leen Bakker Loungesets

Bij Leen Bakker kun je terecht voor heel veel verschillende meubels en woonaccessoires. In hun folder, die je zowel online als op papier kunt bekijken, kun je vinden wat er op dat moment in de aanbieding is. In dit artikel gaan we de, naar ons idee, beste loungesets bespreken die de Leen Bakker biedt.

Leen Bakker heeft een groot assortiment loungesets; meer dan 120 keuzemogelijkheden. Dus als je deze zomer er warmpjes bij wil zitten in een relaxte, mooie en uitnodigende loungeset, dan kun je je hart bij Leen Bakker ophalen. Je kunt kiezen uit loungesets van bijvoorbeeld de merken vidaXL, Le Sud en Garden Impressions.

Leen Bakker Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 12-07-2021 t/m 01-08-2021

> Folder bekijken

1. vidaXL Loungeset Poly Rattan

1. vidaXL Loungeset Poly Rattan

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: PE rattan, gepoedercoat staal, polyester

Kleur: Zwart / Wit

Personen: 5

Afmetingen: 230cm x 70cm

Deze mooie 2 in 1 loungeset bestaat uit één ronde voetenbank, één ligbed (inclusief overkapping), twee voetenbanken in waaiervorm, vijf zitkussens en vier kussentjes. Omdat je de verschillende onderdelen los van elkaar kunt plaatsen, is hij behoorlijk flexibel in het gebruik. Naast de aparte zitplaatsen kun je, wanneer je alles tegen elkaar aan plaatst, er een groot ligbed van maken.

Het PE rattan, waarvan de set van is gemaakt, is watervast en weerbestendig waardoor hij het hele jaar kan buiten staan en gemakkelijk schoon te maken is. Wel wordt er aangeraden om de set af te dekken als het vriest, sneeuwt of regent. De set is alleen online te bestellen en wordt na vier werkdagen bezorgd.

2. Allibert Loungeset Messina

Allibert Loungeset Messina

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Kunststof

Kleur: Grijs

Personen: 4

De Messina set wordt geleverd met een bank, een tafel, twee fauteuils en een kussen set. Als je wilt kun je er nog een hocker, sierkussens of andere accessoires bij kopen.

Aangezien deze set niet heel veel ruimte in beslag neemt kun er zelfs van genieten als je niet al te veel ruimte hebt buiten. Het materiaal waar deze set van is gemaakt is weerbestendig, maar het is wel aan te raden om de kussens naar binnen te halen wanneer je er geen gebruik van maakt.

3. Keter Loungeset Emma Lyon

Keter Loungeset Emma Lyon

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Kunststof

Kleur: Grijs

Personen: 4

Je kunt deze Emma Lyon loungeset heel gemakkelijk in elkaar zetten door het click-and-go systeem. De set bestaat uit vier delen; een tweezitsbank Emma, een tafel Lyon en twee loungefauteuils Emma.

Per zitplaats kan deze loungeset niet meer 120 kilo dragen. De set is gemaakt van weerbestendige en onderhoudsarme materialen die van duurzaam materiaal zijn gemaakt. Deze set kun je via internet of in de winkel aanschaffen. Bij een bestelling is de levertijd ongeveer 3-4 weken, maar je kunt je bestelling ook afhalen in de winkel.

4. Le Sud Modulaire Loungeset Dordogne

Le Sud Modulaire Loungeset Dordogne

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Wicker (zitting), aluminium (frame)

Kleur: Donkergrijs / Lichtgrijs / Groen

Personen: 4

Deze luxe loungesets van Le Sud zullen je tuin of balkon nog mooier maken. Je kunt de sets op verschillende manieren zetten omdat het de zogenaamde modulaire sets zijn. Mocht je het willen, dan kun je de lossen set onderdelen los bijbestellen om je set uit te breiden.

Je kunt de Dordogne loungesets zowel online als in de winkel aanschaffen. Ze zijn niet in de hoogte verstelbaar en kunnen per zitplaats een maximum draagvermogen van 120 kg dragen. Het materiaal dat is gebruik is onderhoudsvriendelijk en weerbestendig, wel is aan te raden de kussen binnen te houden wanneer ze niet worden gebruikt.

5. Le Sud Modulaire Loungeset Dordogne V1

Le Sud Modulaire Loungeset Dordogne V1

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Wicker (zitting), aluminium (frame)

Kleur: Antraciet / Donkergrijs

Personen: 3

De Dordogne V1 loungesets zijn modulair en daardoor in verschillende opstellingen neer te zetten zodat iedereen een goede plaats krijgt. De loungekussens zijn rijk gevuld en gemaakt van 50% polyester en 50% katoen.

Als je wilt kun je deze loungeset zowel in de winkel kopen als online bestellen. Bij online bestellingen is de levertijd ongeveer drie weken, maar je kunt je bestelling ook ophalen in één van de Leen Bakker filialen bij jou in de buurt.

6. Le Sud Modulaire Loungeset Dordogne V2

Le Sud Modulaire Loungeset Dordogne V2

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Wicker (zitting), aluminium (frame)

Kleur: Antraciet / Donkergrijs

Personen: 3

De modulaire loungesets van de Dordogne V2 serie kun je op alle mogelijke manieren de je wilt neerzetten. Ze kunnen maximaal 120 kg per zitplaats dragen en er wordt 2 jaar fabrieksgarantie op gegeven.

Het materiaal dat gebruikt is voor de sets is weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Wel wordt er aangeraden de kussen, indien je ze niet gebruikt, binnen te leggen.

7. Le Sud Modulaire Hoekloungeset Dordogne

Le Sud Modulaire Hoekloungeset Dordogne

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Wicker (zitting), aluminium (frame)

Kleur: Antraciet / Donkergrijs

Personen: 4

Als je op zoek bent naar een wat luxere loungeset, dan is deze Dordogne hoekloungeset misschien wel iets voor jou. Je kunt de hocker gebruiken als tafeltje, om je drankjes op te zetten, maar ook als voetenbankje te gebruiken.

De kussens die erbij worden geleverd zijn van de Brest serie en bestaan voor 50% uit polyester en voor 50% uit katoen. Je krijgt 3 zijkussens, 6 zitkussens en 5 rugkussens, allemaal natuurlijk even comfortabel. Haal deze trouwens wel binnen als je ze niet gebruikt, want op die manier gaan ze nog langer mee.

8. Allibert Loungeset Messina Lyon

Allibert Loungeset Messina Lyon

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Kunststof

Kleur: Grijs

Personen: 4

Bij deze loungeset van de serie Messina Lyon zitten een bank, tafel, twee fauteuils, een tafeltje Lyon met kunststof tafelblad en een kussen set. Je kunt deze set zowel online als in de winkel kopen.

Indien je de loungeset online besteld krijg je de bestelling binnen drie tot vier weken binnen, maar je kunt het ook in de winkel afhalen wat sneller is. Het materiaal van de Massina Lyon loungeset is weerbestendig en onderhoudsarm. Wel is het aan te raden om de kussen naar binnen te halen als je ze niet gebruikt.

9. Le Sud Loungeset Vienne

Le Sud Loungeset Vienne

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Metaal, (zitting) Wicker

Kleur: Zwart / Naturel

Personen: 2

De loungeset Vienne bestaat uit een tafeltje en twee fauteuils met kussens. Er wordt 3 jaar fabrieksgarantie op deze loungeset gegeven.

Je kunt deze set zowel in de winkel kopen als online. Je kunt je bestelling gratis in de winkel ophalen, maar ook thuis laten bezorgen dat € 6,95 kost, mocht je meer dan € 500,- bestellen, dan is het gratis.

10. Le Sud Loungeset Orange

Le Sud Loungeset Orange

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Metaal, (zitting) Wicker

Kleur: Antraciet / Blauw

Personen: 2

Afmetingen: 77cm x 70cm x 74cm

De duurzame producten van Le Sud hebben een goede prijs kwaliteit verhouding en de laatste tuintrends worden gevolgd. Onderling kun je der verschillende series met elkaar combineren als je wilt, maar je kunt ook meerdere losse onderdelen apart bestellen als je dat nodig acht.

Bij de Orange serie wordt aangeraden het frame te onderhouden met aluminiumbeschermer en –reiniger. Je kunt deze set zowel on- als offline aanschaffen.

11. Loungeset Malaga

Loungeset Malaga

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Metaal, (zitting) Wicker

Kleur: Grijs

Personen: 4

Deze stoere loungeset komt met lekkere zachte kussens. Je kunt de opstelling van de losse onderdelen zelf bepalen.

De gebruikte materialen zijn onderhoudsvriendelijk en weerbestendig, maar haal wel de kussen binnen als je ze niet gebruikt. Je kunt deze set zowel online als in de winkel kopen.

12. Loungeset Malaga Compact

Loungeset Malaga Compact

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Metaal, (zitting) Wicker

Kleur: Grijs

Personen: 2

Als je op zoek bent naar een loungeset met een stoere uitstraling, dan is de Malaga compact set wel iets voor jou. Hij bestaat uit 2 voetenbankjes / tafels, 2 tweezits banken, een tafel en kussens.

Je kunt de set niet in hoogte verstellen. Je kunt de Malaga Compact loungeset zowel online bestellen of in de winkel gaan kopen.

13. Le Sud Verstelbare Loungeset Verona

Le Sud Verstelbare Loungeset Verona

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Wicker

Kleur: Grijs

Personen: 1 t/m 7

Le Sud brengt de Verona lijn. Deze mooie verstelbare loungeset is te verkrijgen voor 1 tot 7 personen. Ook zijn er losse kussens, fauteuils en voetenbankjes bij te kopen waarmee je je loungeset kunt uitbreiden. De rugleuningen van deze loungeset zijn verstelbaar zodat je jezelf in een goede positie kunt zetten en optimaal van de zon, het gezelschap of een drankje kan gaan genieten.

Er wordt aangeraden om het aluminium frame met water schoon te spuiten als het nodig is en het vlechtwerk schoon te houden met vlechtwerk en textileen reiniger. Naast de reiniger voor het vlechtwerk kun je ook een vlechtwerk en textileen beschermer gebruiken om je loungeset tegen invloeden van buitenaf te beschermen.

14. Le Sud Verstelbare Loungeset Verona Hoge Tafel

Le Sud Verstelbare Loungeset Verona Hoge Tafel

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Wicker

Kleur: Grijs

Personen: 5

Deze loungeset wordt geleverd met heerlijk zachte kussens en de rugleuning van de hoekloungebank is verstelbaar. Het wicker is UV- en weerbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Deze set valt goed te combineren met andere meubels uit bijvoorbeeld de Verona serie. Er zit twee jaar garantie op deze set.

15. Le Sud Modulaire Loungeset Ardeche

Le Sud Modulaire Loungeset Ardeche

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Rope

Kleur: Grijs

Personen: 3

De mooie eigentijdse vormgeving van deze set geeft je tuin of balkon nog meer flair. Er wordt gebruik materialen en kwalitatief hoogwaardige producten.

Je krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op deze set. Je kunt hem zowel in de winkel als online bestellen.

16. Le Sud Modulaire Loungeset Ardeche V1

Le Sud Modulaire Loungeset Ardeche V1

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Rope

Kleur: Grijs

Personen: 3

Er worden bij deze set 5 zitkussens, 3 rug/zij kussens en 5 grote/zij kussens geleverd. De kussens komen van de Brest lijn en zijn rijk gevuld met een mooie kleur.

Je kunt deze set zijn elementen zo plaatsen hoe het voor jou het beste uitkomt omdat het een modulaire loungeset is. Er wordt 3 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze loungeset.

17. Le Sud Modulaire Loungeset Ardeche V2

Le Sud Modulaire Loungeset Ardeche V2

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Rope

Kleur: Grijs

Personen: 3

Bij deze loungesets zijn de kussens om op en tegen te zitten bijgeleverd. Doordat het een modulair systeem is kun je zelf bepalen hoe je de elementen plaatst.

Drie jaar fabrieksgarantie krijg je op deze sets. Houdt er rekening mee dat er maximaal 120 kilo kan worden gedragen per zitplaats.

18. Le Sud Modulaire Loungeset Ardeche V3

Le Sud Modulaire Loungeset Ardeche V3

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Rope

Kleur: Grijs

Personen: 3

Bij deze Ardeche V3 loungesets worden heerlijke Brest kussens geleverd. Er worden duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt voor deze eigentijdse loungesets.

Op de Ardeche V3 sets zit 3 jaar fabrieksgarantie. Je kunt deze set zowel online als in de winkel aanschaffen.

19. Keter Loungeset Emma

Keter Loungeset Emma

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Kunststof

Kleur: Grijs

Personen: 2

Bij deze loungeset worden de kussens meegeleverd. Verder krijg je eenvoudig te monteren meubels dankzij het systeem dat click-and-go heet.

De Emma loungeset is lekker compact waardoor hij ook geschikt is om op het balkon te gebruiken. Voor deze loungeset is gebruik gemaakt van duurzame materialen.

20. Keter Loungeset Emma Met 2-Zits Bank

Keter Loungeset Emma Met 2-Zits Bank

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Kunststof (Wicker)

Kleur: Grijs

Personen: 4

Naast de meubels van deze mooie Emma loungeset krijg je ook de goed opgevulde kussens erbij. De moderne en stijlvolle set is van duurzaam materiaal gemaakt.

Je kunt deze loungeset online kopen. Maar je kunt ook naar een Leen Bakkerfiliaal gaan waar je de set kunt bekijken en proberen.

21. Keter Loungeset Emma-Lyon Met 2-Zits Bank

Keter Loungeset Emma-Lyon Met 2-Zits Bank

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Kunststof

Kleur: Grijs

Personen: 4

In een handomdraai zet je de meubels van deze mooie loungeset in elkaar dankzij het click-and-go systeem. De meubels in de Emma serie bestaan voor 50% uit gerecycled materiaal.

De loungeset is weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het is wel aan te raden om de kussens op te bergen wanneer je ze niet gebruikt.

22. Keter Hoekloungeset Emma-Lyon

Keter Hoekloungeset Emma-Lyon

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Kunststof

Merk: Keter / Allibert

Kleur: Grijs

Personen: 6

De hoekloungesets van de Emma-Lyon serie zijn gemakkelijk in elkaar te zetten door het click-and-go systeem. De polycotton kussens worden bij de sets meegeleverd.

Je kunt de zitplaatsen met maximaal 120 kilo belasten. Zowel online als in de winkel valt de Emma-Lyon set aan te schaffen. De levertijd is drie tot vier weken als je online besteld, maar afhalen in de winkel kan ook. Thuisbezorgen kost tot € 500,-, € 49,95 extra.

23. Baliani Loungeset VIZZINI

Baliani Loungeset VIZZINI

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Aluminium

Kleur: Aluminium / donkergrijs

Personen: 4

Afmetingen: 79cm x 202cm

De VIZZINI loungeset is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd met een dik kussen. Het is een modulair systeem waardoor je alles zo kunt plaatsen hoe jij het wilt.

Deze loungeset is alleen online te bestellen. Per zitplaats kan er maximaal 160 kilo worden gedragen.

24. Garden Impressions Loungeset Bruno

Garden Impressions Loungeset Bruno

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (binnenframe) Aluminium, (zitting) Wicker

Kleur: Licht grijs

Personen: 6

Afmetingen: 240cm x 240cm x 65 cm

De loungesets van de Bruno lijn zijn alleen online. Ze worden gratis thuisbezorgd. Het weerbestendige kunststof wicker is met de hand aangebracht. De bijgeleverde kussens zijn voorzien van een coating die waterafstotend is.

25. Garden Impressions Loungeset Carlo XL

Garden Impressions Loungeset Carlo XL

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Wicker

Kleur: Licht grijs

Personen: 6

Afmetingen: 272cm x 272cm x 65cm

De Carlo XL loungeset heeft 4 elementen: een hoekelement, tafel/poef en 2 tweezitsbanken. Je kunt de onderdelen gemakkelijk met de bijgeleverde clips aan elkaar bevestigen aan de onderkant.

Ook worden er 11cm dikke kussens meegeleverd die een rits hebben en van polyester zijn. Je kunt deze loungeset alleen online bestellen.

26. Garden Impressions Loungeset Fora

Garden Impressions Loungeset Fora

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (carbon black) Aluminium

Kleur: Mystic grijs

Personen: 4

Afmetingen: 247cm x 247cm x 66,5cm

De Fora loungeset bestaat uit 1 hoekelement met een 2-persoons loungebank aan beide kanten en een loungetafel (83,5cm x 83,5cm). De kussens worden ook meegeleverd.

Alleen online is deze loungeset te bestellen. Je kunt hem eventueel uitbreiden met een extra loungestoel in dezelfde stijl.

27. Garden Impressions Loungeset Naomi

Garden Impressions Loungeset Naomi

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Rope en Vironwood

Kleur: Donkergrijs

Personen: 5

Afmetingen: 227cm x 227cm x 81cm

De mooie combinatie van aluminium, rope en vironwood zorgen voor een luxe uitstraling van deze loungeset. Naast de mooie uitstraling is hij ook nog eens erg comfortabel door de fijne kussens die erbij worden geleverd.

Deze set is onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk schoon worden gemaakt met een zachte doek en wat sop van groene zeep. Je kunt deze sets alleen online bestellen, maar worden wel gratis thuisbezorgd.

28. Garden Impressions Loungeset Pablo

Garden Impressions Loungeset Pablo

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium, (zitting) Rope

Kleur: Donkergrijs

Personen: 4

Afmetingen: 230cm x 230cm x 68cm

De mooie afwerkingen in de armleuningen en het speelse effect van het frame zorgen ervoor dat deze loungeset in je tuin een extra eyecatcher wordt. Doordat de set van hoogwaardig materiaal is gemaakt kun je er erg lang van genieten.

De 12,5cm dikke kussens zijn inbegrepen in de prijs. Beide sets zijn alleen online te koop, maar zullen dan wel gratis worden thuisbezorgd.

29. Le Sud Hoekloungeset Toulouse

Le Sud Hoekloungeset Toulouse

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: (frame) Aluminium

Kleur: Antraciet

Personen: 3

Heb je nog een hoekje in de tuin waar je een stoere loungeset wilt zetten? Dan is wellicht de Toulouse set wel iets voor jou. Hij bestaat uit een tweedelige loungebank en een tafel. Verder krijg je de kussens meegeleverd.

Er wordt 3 jaar garantie op de Toulouse hoekloungeset gegeven. Je kunt hem zowel online als in de winkel aanschaffen.

30. vidaXL Loungeset Bamboe

vidaXL Loungeset Bamboe

Bekijk bij Leen Bakker

Materiaal: Bamboe

Kleur: Bamboe

Personen: 4

Afmetingen: 115cm x 65cm x 72cm

Het ziet eruit als een echte klassieker onder de loungesets, maar verg is gemaakt van bamboe met een hoogwaardig karakter, hierdoor is hij zeer duurzaam en weerbestendig.

Je tuin krijgt een tropisch sfeertje met deze set. Hij is voorzien van een bank, talontafel, vier rugkussens en vier zitkussens. Je kunt deze set niet in de winkel aanschaffen, hij is alleen online te bestellen.