Voordelig shoppen dat doe je in de outlet. De mooiste collecties, de mooiste items van bekende en minder bekende merken vind je in de hedendaagse outlet tegen een scherpe prijs.

Outlets zijn in de tijd een begrip geworden. We willen leuke gadgets, decoratie, kleding, accessoires en dan nog het liefst stijlvol, apart en betaalbaar. We selecteren hier een paar leuke adresjes voor je.

1. Amsterdam The Style Outlet in Sugar City Halfweg

Amsterdam The Style Outlet

Website: https://amsterdam.thestyleoutlets.nl/nl
Winkels (bij volledige oplevering): 115
Oprichting: November 2020

Amsterdam The Style Outlet is de nieuwste outlet van Amsterdam. Topmerken met kortingen tot 70%, dus de plaats om deals te scoren tussen de steden Haarlem en Amsterdam. Bijna 100 merken met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken bieden bezoekers een mooie nieuwe winkelbeleving aan. Van een geweldige sportieve outfit tot een klassevolle jurk voor een gala-avond. De beste labels vertegenwoordigd op deze vestiging.

Uiteraard kan je ook terecht voor een hapje en een drankje in een gezellige brasserie. Gegarandeerd de moeite waard om een dagje door te brengen. Genoeg parkeergelegenheden voor een schappelijke prijs.

2. Batavia Stad Fashion Outlet

Batavia Stad Fashion Outlet

Website: https://bataviastad.nl
Winkels: 150
Oprichting: Juli 2001

Batavia Stad Fashion Outlet was de eerste fashion outlet in Nederland gelegen aan het markermeer in Lelystad. De outlet is vernoemd naar het schip “Batavia” uit 1628, waarvan een replica nabij de Bataviawerf aangemeerd ligt.

Deze charmante outlet is een walhalla voor fashionista's. Meer dan 250 internationale en nationale fashion & lifestyle Brands zoals; Hugo Boss, Michael Kors en Tommy Hilfiger willen je inspireren met de laatste trends; blikvangers en veel meer. Niet enkel je garderobe zal aangevuld zijn na een dagje Batavia Stad Fashion Outlet. Je kan jezelf ook een nieuw juweeltje cadeau doen en zelfs innovatieve kookpannen aanschaffen.

Wanneer je moe bent na al dat shoppen kan je in één van de brasseries genieten van een heerlijke maaltijd of zalige zoetigheden. Je kledingkast zal een welverdiend make-over krijgen na een dagje Batavia-beleving en entertainment.

3. Design Outlet Rosada, Roosendaal

Design Outlet Rosada

Website: https://www.mcarthurglen.com/nl/outlets/nl/designer-outlet-roosendaal/
Winkels: 86
Oprichting: 2006

In Design Outlet Roosendaal vind je beslist iets in jouw favoriete merk met megakorting. Nike, Levi’s, Guess, Calvin Klein zijn een greep uit het aanbod van Rosada. De ideale plek voor een gezellig dagje shoppen. De outlet ligt dichterbij dan je denkt, op slechts 30 minuten van Rotterdam of Antwerpen en 20 minuten van Breda.

Deze Outlet maakt deel uit van de McArthur Glen groep die meerdere vestigingen heeft in Nederland en andere landen. In de Nederland heeft het zelf een groter park dan Roermond. Je hoeft dus niet heel Nederland door te kruisen om de geschikte McArthur Glen Outlet te Bezoeken.

4. McArthur Glen Design Outlets, Roermond

McArthur Glen Design Outlets

Website: https://www.mcarthurglen.com/nl/outlets/nl/designer-outlet-roermond/
Winkels: 186
Oprichting: November 2001

Met kerst in het vooruitzicht zal het zalig vertoeven zijn om een dagje langs te gaan in Roermond.
Dompel je onder in kerstsferen met indrukwekkende outfits, feestelijke hapjes, speciale drankjes en designcadeaus met kortingen waarvan iedereen vrolijk van wordt. Geniet deze feestelijk periode van een magisch dagje uit want de laatste modetrends van dit seizoen vind je nu in de winkels. Je vindt er leuke cadeaus, geurproducten, must-have handtassen tot prestigieuze merken zoals; Armani, Burberry, Escada, Nike, Boss, L’oreal, Michael Kors. Een rijk assortiment met wat voor elk budget.

Na zoveel shopplezier kan een hapje en een drankje kan er ook altijd in, uitzonderlijk wordt nu de magische kerstsfeer ook in de cafés en restaurants doorgetrokken. Je vindt er alvast een bron van inspiratie met kerstmis in het vooruitzicht om je geliefde en familieleden te verassen.
Weet je niet wat te schenken dan is er nog altijd een gift-card verkrijgbaar, voor elk wat wils dus.
Het is een unieke winkelervaring in een ontspannen en elegante sfeer. Je wordt vrolijk van de feeërieke huisjes die gedecoreerd worden als in een sprookje.

5. Houten meubel Outlet Winkel Noord Holland

Houten meubel Outlet Winkel

Website: https://www.houtenmeubeloutlet.nl/
Winkels: 1
Oprichting: Februari 2017

Ben je op zoek naar een nieuw interieur of wil je je huis verfraaien? Dat kan aardig wat kosten, maar het kan ook anders! Bij de houten meubel outlet vindt je meubelen voor dumpprijzen. Mooie, robuuste meubelen voor elk budget. Volop keuze voor een stoere, moderne of industriële inrichting en scherp geprijsd. Naast het grote aanbod van meubels verkopen ze ook stoere lampen, banken en industriële metalen meubels.

Door de inkoop van de grote partijen hebben ze veel op voorraad en kan er snel geleverd worden. Daar kan je alleen maar blij om zijn. Geen ellenlange wachttijden dus om je nieuwe pronkstukken thuis geleverd te krijgen. Je huis wordt een echt thuis, met inspiratie van de houten meubel outlet en de creativiteit van jezelf.

6. Outletshop Nunspeet

Outletshop Nunspeet

Website: https://www.outletshopnunspeet.nl
Winkels: 1
Oprichting: 2017

Outletshop Nunspeet heeft de oplossing voor u. Prachtige kwaliteitsvloeren voor de beste prijs. Je kan met een gerust hart vloeren uitzoeken omdat je vloerstalen en/of een adviesgesprek graag verschaft krijgt om je droomvloer te realiseren. Ze bieden laminaatvloeren aan en de ondervloer krijg je er inclusief gratis bij, waar je als klant dan ook nog echt op handen gedragen wordt. Dat is dan ook de keuze van deze outletshop. Er is altijd meer dan 10.000 m² van ruim 100 soorten voorraad in deze vloeren outlet te verkrijgen. Ook goedkope tapijttegels, pvc vloeren, deurmatten, lopers, trapmatten, laminaat en vloerkleden zijn voor jou hier beschikbaar. Ze zijn er voor je en denken mee als bedrijf om het plaatje helemaal voor je uit te werken.

Goede adviezen en een gerichte service, daar zijn ze zeker in geslaagd. Heel recentelijk is deze shop ook begonnen met tafels en stoelen te verkopen voor een meer dan betaalbare prijs, wat het alleen nog maar interessanter maakt. Door deze toevoeging kun je al kijken hoe het geheel bij jou thuis bij elkaar kan passen. Een mooi interieur hoeft dus niet duur te zijn. Een Veelzijdige outlet op gebied van wonen en vloeren. Gezellig, goedkoop, hoge kwaliteit en een grote voorraad. Wat kan je nog meer verlangen toch?

7. Lampenlicht Outlet Breda

Lampenlicht Outlet Breda

Website: https://www.lampenlicht.nl
Winkels: 1
Oprichting: 2007

De outletwinkel in Breda is gelegen woonboulevard Breda XXL Er is een ruim assortiment beschikbaar. Ben jij voor modern of toch liever landelijk? Kom dan zeker een kijkje nemen in de steeds wisselende collectie, want wekelijks worden er verschillende artikelen aangeleverd waardoor het assortiment steeds wisselt. Geniet van persoonlijk advies en kortingen op het gehele assortiment. Wanneer je toch niet meteen weet wat het beste bij je past, dan kijken de verkopers ernaar uit om je kennis te laten maken en advies op maat te geven.

Wanneer je toch niet meteen jouw favoriete lamp vindt in de winkel, is er geen probleem. Je kan altijd bestellen op de webshop. Dan wordt het zo snel mogelijk thuisbezorgd. Als dat geen totale service is wat je hier krijgt, dan vind je het nergens. Kom langs en overtuig jezelf gewoon van de uitstekende service.

8. Outlet Oostslaapcomfort sinds 1935

Outlet Oostslaapcomfort

Website: https://oostslaapcomfort.nl
Winkels: 2
Oprichting: 1935

In Amstelveen bevindt zich een outlet voor een totaal slaapcomfort. Als je toe bent aan een nieuw bed, matras of topper moet je beslist in slaapcomfort oost zijn voor een goed en vakkundig advies. Ze helpen je met raad en daad bij wat je zoekt en het is een genoegen om ook alles even live uit te proberen. Het is ook wel een wereld van verschil als je ook daadwerkelijk kan aanvoelen hoe het ligt. Niet iedereen heeft dezelfde voorkeuren, hard, zacht of tussenin, je lichaam moet zich aanpassen aan de matras.

De nieuwste trends zoals de bamboematras, wat extreem gunstig is voor je lichaam wordt hier aangeboden aan bodemprijzen. De mensen die hier werken, hebben oog voor de klant en detail en werken echt met een hart voor de zaak. De sfeer is er zeer hartelijk en de informatie die verschaft wordt is echt up-to-date en eerlijk. Ook nieuwe kussens en dekbedden is geen probleem om daarover de juiste info te verschaffen. Al bij al mensen die nog werken met een hart voor de zaak. De producten die ze verkopen zijn een echte aanrader, het staat voor kwaliteit en vooral correctheid in levertermijnen.

9. Depot Zeven Hulst

Depot Zeven Hulst

Website: https://depotzeven.com
Winkels: 1
Oprichting: niet bekend

Depot Zeven is een unieke woonoutlet met steeds 30% korting op de adviesprijs. Depot Zeven is gelegen in Hulst naast Morres meubel. Het is een interieurzaak waar je spulletjes en meubels vindt voor zowat elk plekje in je huis. Je vindt er werkelijk alles, van beddenlakens tot meubels of accessoires voor de keuken of badkamer, ze hebben het allemaal in de aanbieding. Het is altijd leuk om er rond te neuzen en je oog te laten vallen op dat ene hebbeding of die opmerkelijk gadget.

Het assortiment decoratie is dan ook nog eens opmerkelijk want alle stijlen zijn aanwezig. Zelfs qua planten kan je hier vaak koopjes doen. Aangezien Morres er vlak naast gelegen is, komt er ook wel wat uit de restpartijen van hen naar depot Zeven overgewaaid. De oppervlakte is 7000m² dus kan je er wel wat bij voorstellen, kwaliteitsproducten aan super deals.

In deze outlet is werkelijk alles te vinden, wil je je woning of flat op fleuren of opfrissen, ga dan beslist eens langs om ideeën op te doen. En het meest aangename is dat je zo verassend veel keuze in stijlen hebt en de collecties zo snel wisselen. Het is dus nooit saai om eens een keer vaker een kijkje te gaan nemen. Het probleem is dat als je naar binnen gaat, nooit met een lege kar bij de kassa staat. Ik kan iedereen aanraden om toch eens binnen te lopen en ik zeker weet dat je van een geslaagde missie weer thuiskomt. Succes.

10. De Hanze Witgoed & outlet store in Kampen

De Hanze Witgoed

Website: https://dehanzewitgoed.nl
Winkels: 1
Oprichting: 2019

Je bent zeker welkom bij de grootste keuken- en witgoedoutlet van Nederland. Het is een retailstore van zowel nieuwe als outletproducten. Een aanbod van topmerken aan democratische prijzen en vooral voor elk wat wils. Hun witgoedproducten kunnen worden onderverdeeld in drie verschillende segmenten. Ze bieden nieuwe, outlet en gebruikte producten aan.

Even een toelichting hierover. De nieuwe producten worden geleverd met volledige fabrieksgarantie, maar tevens worden er vaak op de nieuwe aanbiedingen ook interessante kortingen aangeboden. Door alles in het groot aan te kopen bij de leveranciers wordt extra korting aangeboden en daardoor worden deze kortingen door verrekend aan de klanten.

De outletproducten hoeven absoluut niet onder te doen in kwaliteit, maar zijn producten waarvan de originele verpakking ontbreekt of beschadigd is. Soms kan het ook zijn dat er een lichte uiterlijke beschadiging is. Dit gaat over producten die gebruikt zijn geweest als showroommodel of gewoon uit een restpartij komen. Door al deze privileges kunnen zij de producten aanbieden aan zeer scherpe prijzen, wat niet wegneemt dat de garantievoorwaarden nog steeds optimaal van toepassing blijven.

Als laatste komen we dan bij de refurbished producten, deze hebben een leeftijd van drie tot vijf jaar oud maar worden nog steeds geleverd met garantie. Deze producten zijn verkregen op twee manieren; overgenomen door leasemaatschappijen of producten overgenomen van particulieren. De producten die aankomen worden grondig gereinigd en nagekeken. Het vervangen van onderdelen gebeurt dan ook door ervaren monteurs ten huize. Je bent dus van harte welkom om de producten in de showrooms te gaan bezichtigen.

11. Luxury living outlet in Mijdrecht

Luxury living outlet

Website: https://www.jvghome.com
Winkels: 1
Oprichting: 1995

JVG home is opgericht in oktober 2015 en dealer van de volgende luxueuze merken : Eichholtz, Cobra Art, Kare design en Richmond interiors. Er worden producten op maat aangeboden door het behulpzame vak personeel. Deze mensen zijn in staat om elk interieur te realiseren met oog voor detail en passie voor het vak. Er is een showroom van 1000 m² in Mijdrecht en een distributiecentrum van 1000 m² in Aalsmeer. JVG home is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van Luxury living, beslis nooit iets voor je bij JVG home bent langs geweest!

Over Eichholtz : Tijdens een reis naar Azië in de jaren ’90 was hij zo in de ban van Chinese koloniale meubels dat hij begon te importeren. In de loop der jaren is Eichholtz uitgegroeid tot één van s’ werelds meest bekende en gerenommeerde groothandelaren in luxe designmeubelen, verlichting en accessoires. Eersteklas meubelstukken zijn een moderne interpretatie van betoverend antiek. Tegenwoordig is het merk Eichholtz het toppunt van luxe wonen. Ze inspireren continue de interieurontwerpindustrie met hun uitgebreide collectie die een scala van iconische interieurstijlen omvat.

Over Richmondartikelen : Ze stralen altijd klasse, comfort en sfeer uit. Ze streven continue naar de perfecte balans tussen duurzame kwaliteit met een chique toets en een passende prijs.

Over Cobra Art : Cobra Art is al ruim 20 jaar zeer creatief. Met oog voor detail, een goed gevoel voor kleur en interieurdesign en een schat aan ervaring. Ze streven altijd naar vernieuwende concepten. Hun klantenbestand bestaat wereldwijd uit luxe interieurwinkels, architecten, hotels en projectontwikkelaars. Ze onderscheiden zich binnen hun segment!

Al deze prachtige en eigentijdse luxe vind je dus uitsluitend bij JVG Home te Mijdrecht, kom gerust binnen de koffie staat er voor je klaar!

12. Woonoutlet Wijchen

Woonoutlet Wijchen

Website: https://www.woonoutletwijchen.nl
Winkels: 1
Oprichting: 1984

Deze woonoutlet biedt meubels aan de tegen de laagste prijs. Zoveel wooninspiratie op 10.000 m² en de luxe dat ze ook iedere zondag geopend zijn. Er wordt een ruim assortiment showroommodellen tegen hoge kortingen aangeboden. Waaronder vele eetkamerstoelen met bijpassende tafels, opbergkasten en niet te missen t.v. meubels. Je kan er tot wel 70 % korting ontvangen dus geen redenen om jezelf die nieuwe bank, salontafel of loveseat niet cadeau te doen. Bovendien zijn alle meubels direct leverbaar. De leuze is wel op is op dat wilt zeggen wacht vooral niet te lang om langs te gaan.

Woonoutlet Wijchen heeft een modern, stijlvolle collectie. Je vindt er niet alleen een unieke eigen collectie, maar ook meubelen van eigen merken die je interieur helemaal zullen verfraaien. Deze producten zal je er beslist vinden tegen de laagsteprijsgarantie. Met een keuze uit meer dan 150 merken. Pas het je niet om langs te gaan? Wel niet getreurd, neem dan alvast een kijkje om een idee te hebben van hun uitgebreide collectie online. Er zal beslist wat tussen zitten dat je kan bekoren. Ga alvast de winkel of de webwinkel ontdekken. En je zit binnen no-time in jouw perfecte interieur.

13. A-meubel

A-meubel

Website: https://www.a-meubel.nl
Winkels: 8
Oprichting: 1992

A-meubel is opgericht in 1992 en heeft ondertussen 8 vestigingen in Nederland. Ze staan garant voor zeer lage prijzen door de grote inkoop die ze voor al hun vestigingen doen. Naast de zeer scherpe prijzen die ze kunnen aanbieden garanderen ze ook een goede service na aankoop. De klantenkring is door de jaren heen uitgegroeid door de mooie uitbreiding van de showrooms in Amersfoort, Amsterdam, Delft, Enschede, Nijmegen, Eindhoven, Zwollen en Tilburg.

Er is een bezorgservice door heel Nederland en delen van België en Duitsland. Ook de montage kan zonder problemen voorzien worden door de ervaren medewerkers. Ook is er aan al de filialen genoeg parking voorzien. Zelfs het openbaar vervoer brengt je tot aan de deur. Alle vestigingen zijn rolstoel toegankelijk. De gebroeders Nostra wisten zeer goed waar ze aan begonnen in 1992, want ze ontwierpen zelf jarenlang voor diverse grote meubelfabrikanten. Ze hebben ook gedegen marktonderzoek verricht.

Ze zijn door de jaren heen niet gespaard gebleven door diverse crisissen, hun doorzettingsvermogen en hun knowhow hebben hun gebracht tot op heden. Met meer dan duizenden tevreden klanten, is het misschien ook voor jou eens een daguitstap waard.

14. Fonteynspa’s

Fonteynspa's

Website: https://www.fonteynspas.com
Winkels:1
Oprichting: 1996

Eigenaar Dolf Nieland is begonnen in 1989 met het kweken van bloembollen en deze te verhandelen via de groothandel. In 1996 is hij er zich van bewust dat de vragen naar tuin gerelateerde artikelen toch wel bijzonder groot worden. Nieland ontdekt een relatief nieuwe markt in Nederland de spabaden dus. Hij begint contacten te zoeken en te leggen en zo worden de eerste bubbelbaden voor Fonteyn geproduceerd. Ze worden dan ook op de markt gebracht als luxe Fonteyn spa’s. Terwijl de spabaden over de hele wereld worden afgeleverd, zet een jong en energiek team zich in te Uddel om Fonteyn te laten groeien en een begrip te worden in de regio. Ook het assortiment breidt uit met zwembaden, tuinmeubelen en tuinhuizen. Ondertussen zijn er al meer dan honderd werknemers aan de slag om de bezoekers elke dag meer te laten genieten van het buiten leven.

Fonteyn is terecht de marktleider van tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, spabaden, sauna’s, veranda’s en zwembaden. Wat ooit begon als een droom is door volharding en inzet uitgegroeid tot een buitengewoon markt leidend bedrijf. De grootste inspirerende en de sfeervolste spabaden showroom met meer dan 300 spa’s opgesteld in 35000m² showroom. Naast al de nieuwste modellen en de uitgebreidheid van het assortiment begin je al echt een vakantiegevoel te krijgen. Focus op voldoende rustmomenten voor jezelf. IN de outlet afdeling kan je extreem gunstige spa’s op de kop tikken. De kortingen kunnen aardig oplopen. Dus als je eraan toe bent om die extra luxe voor jezelf te willen opsnuiven, moet je beslist een dagje gaan Fonteyen in Uddel.

15. Bruidshuis Diana

Bruidshuis Diana

Website: https://www.bruidshuisdiana.nl
Winkels: 2
Oprichting: 1988

Bruidshuis is een begrip in bruidsmode en gelegen in Amsterdam. Ieder jaar krijgen ze zoveel nieuwe collectie binnen dat ze echt wel moeten opruimen. Deze jurken gaan daarna na hun bruidsjurken outletstore. Aangezien ze goede contacten hebben met de bruidsmode leveranciers kunnen er ook nog weleens restpartijen van gerenommeerde merken de outlet binnenwaaien. Hiermee kunnen ze mening toekomstig bruidje bekoren.

De bruidsjurken outletstore is de allergrootste van Nederland met prijzen vanaf 199€ tot maximaal 999€. Er zijn meer dan 1000 verschillende modellen op voorraad die zich in de winkel bevinden. Ook een uitgebreide collectie avondkleding, feest- en kinderkleding. De gemiddelde verkoopsprijs per nieuwe bruidsjurk bedraagt 599€.

Deze outletstore onderscheidt zich doordat er alleen maar nieuwe bruidsjurken hangen van gerenommeerde merken zoals Pronovias, Demetrios, Stella York, Maggie Sottero, Cosmobella, Linea Raffaelli, Ladybird, Madeline Gardner, La Sposa, Lilian West, Sweethaert, Justin Alexander, Diane Legrand, Ronald Jocye, Eddy K en vele, vele anderen. Er worden geen kopieën of andere namaak jurken van mindere kwaliteit aangeboden in de outletstore maar er worden wel kortingen tot maar liefst 70% aangeboden. In de outletstore nemen de budget trouwjurken een oppervlakte van 500m², uitgestald op vele bustes zodat ze goed tot hun rechtkomen.

Wekelijks worden er ook nieuwe bruidsjurken aangeleverd in de outlet. Maar er zijn ook accessoires zoals lingerie, schoenen, juweeltjes en bijpassende sluiers of hoe om het helemaal compleet af te maken. Het beste is je hoeft er geen afspraak te maken maar je kan langs gaan en ongedwongen en vrijblijvend passen. Je kan zelf alles aanpassen maar als je wenst, komt er één van de deskundige stylistes met je mee die je advies geeft tijdens het passen. Je krijgt er mooie hoes cadeau bij zodat je pareltje goed beschermd blijft. Al de kosten die bespaard worden op deze werkwijze krijgt de klant terug in de vorm van een fixe korting. Zalig toch, nietwaar?

De outlet is gevestigd in twee panden naast de winkel van Bruidshuis Diana en parkeren kan nabij op het Weyerplein. Dus voor alle aanstaande bruidjes is dit de absolute place to be.

16. Bloemen en Planten outlet in Boekel

Bloemen en Planten outlet in Boekel

Website: https://www.bloemenenplantenoutlet.nl
Winkels: 2
Oprichting: 2015

In Boekel is de najaarsoutlet weer geopend vanaf 27 september. In Helmond wordt er pas weer gestart in het voorjaar van 2022. De bloemen en planten outlet heeft 2 vestigingen dus. Met een enorme keuze in planten en bloemen voor huis of tuin tegen uiterst scherpe prijzen. Je vindt er echt alles om helemaal in de stemming te komen. Groene vingers of niet… het maakt niet uit. Je wordt geholpen door zeer gedreven medewerken die je graag helpen en ervoor zorgen dat je met de juiste aankoop huiswaarts keert. Van palmen tot olijfbomen of heb je liever iets dat minder opzichtig is.

Ze hebben het allemaal in de aanbieding. Komt ook nog bij dat er heel veel woondecoratie en potterie te bekijken wat het niet gemakkelijk maakt om de juiste keuze te maken met zoveel moois. Laat je ook verleiden door de geur van de orchideeën. Misschien ben je meer voor een ficus of een hangplant voor je balkon. Het is haast onmogelijk hierbuiten te lopen met wat je uiteindelijk ik gedachten had. Gewoon omdat er zoveel te zien en te ontdekken is. Het assortiment wisselt nogal maar dat is logisch over de seizoenen. Het is altijd volop tijd voor bloemen, planten, potten, potgrond en decoratieartikelen. Kom dan ook met genoegen binnen ongeacht het seizoen om te geniet van internationale flora.