Babykleding Webshops

Misschien wel één van de leukste momenten van een zwangerschap: babykleertjes kopen. Dat ene mooie, zachte geboortepakje, al die mini-rompertjes, een jasje, het eerste zwempakje; allemaal even lief en schattig. Door de enorme hoeveelheid aan opties kun je als ouder uren besteden aan het zoeken naar de leukste merkjes, de beste kwaliteit en de mooiste stijl. Het is ideaal om dat online te doen, bijvoorbeeld tijdens je zwangerschapsverlof.

De bekendste webshop voor babykleding in Nederland is HEMA. In HEMA vind je kleren voor alle leeftijden, en de online catalogus met babykleding is enkele uren bladeren waard.

Om je zoektocht iets overzichtelijker te maken zetten we de 30 leukste babykleding webshops van Nederland voor je op een rij.

Bekende babykleding webshops

1. HEMA

HEMA

HEMA Folder

HEMA Folder

Geldig van 18-03 t/m 24-03

Profiteer nog 6 dagen van deze HEMA Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste HEMA aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Website: www.hema.nl

We beginnen de lijst met onze eigen oer-Hollandse favoriet: de HEMA. Van oudsher heeft de HEMA een mooi assortiment basic baby- en kinderkleertjes, van mooi zacht katoen en voor een mooi prijsje. Vooral basics als rompertjes, sokjes en bijvoorbeeld hydrofiele doeken kun je hier heel goed shoppen. HEMA bezorgt gratis bij je thuis bij bestellingen vanaf €25.

2. Zeeman

Zeeman

Zeeman Folder

Zeeman Folder

Geldig van 01-02 t/m 30-06

Profiteer nog 104 dagen van deze Zeeman Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Zeeman aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Website: www.zeeman.com

Onze tweede optie is misschien nóg wel beter voor je portemonnee. Bij Zeeman vind je heel voordelige basics, maar ook leuke jurkjes, broekjes en bijvoorbeeld pyjama’s. Zeeman heeft een hele lijn met Nijntje-print, die kan niet missen in je babyuitzet. Bij bestellingen van €50 of meer bezorgt Zeeman gratis bij je thuis.

3. Wehkamp

Wehkamp

Website: www.wehkamp.nl

De pionier onder het online shoppen kan ook niet ontbreken in deze lijst met babykleding webshops. Al 65 jaar is Wehkamp een begrip in het Nederlandse webshop landschap. Bij Wehkamp shop je verschillende merken babykleding, zoals Dirkje, Jollein en Koeka.

Niet alleen voor kleertjes ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Ook luiers en speentjes zijn bij de webwinkel verkrijgbaar, en zelfs babyvoeding foodprocessers zijn er te krijgen. Zo ben je in één keer klaar met je hele uitzetlijst. Bestellingen vanaf €20 worden door Wehkamp gratis thuisbezorgd.

4. Bol.com

Bol.com

Bol.com Folder

Bol.com Folder

Geldig van 18-03 t/m 24-03

Profiteer nog 6 dagen van deze Bol.com Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Bol.com aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Website: www.bol.com

Nog zo’n pionier in webshop-land is Bol.com. Allang niet meer alleen voor boeken en cd’s, tegenwoordig koop je letterlijk álles bij Bol.com. Dus ook babykleertjes!

Alle bekende merken zijn bij Bol.com verkrijgbaar, en je voegt gemakkelijk een pak luiers of wat bussen melkpoeder toe aan je bestelling. Met Select van Bol.com heb je je bestelling bovendien supersnel in huis en is de bezorging gratis, ook op zondag.

5. Zara

Zara

Website: www.zara.nl

Zara is pas een aantal jaren geleden overgewaaid vanuit Spanje, maar is al niet meer weg te denken uit het Nederlandse winkellandschap. Ook hun kinderkleding is inmiddels een begrip onder ouders. Hippe kledingstukken, gemaakt van zachte stoffen met subtiele kleuren, zo zou je de Zara Kids collectie wellicht het beste kunnen omschrijven.

Bovendien wisselt de collectie van Zara bijna wekelijks, dus je vindt er continu wat nieuws om verliefd op te worden. Zara bezorgt bestellingen boven de €50 gratis bij je thuis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis op te halen bij een Zara winkel bij jou in de buurt.

6. Prénatal

Prénatal

Prénatal Folder

Prénatal Folder

Geldig van 18-03 t/m 21-03

Profiteer nog 3 dagen van deze Prénatal Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Prénatal aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Website: www.prenatal.nl

Misschien wel de bekendste babywinkel van Nederland, Prénatal, heeft ook een hele fijne online shop. Natuurlijk is er kinderkleding verkrijgbaar, maar bij Prénatal shop je letterlijk álles voor je kleintje. Allemaal van topkwaliteit en voor een klein prijsje.

Bovendien heeft Prénatal sinds kort een heuse Mini Me collectie: outfits voor jou en voor je kleintje die perfect bij elkaar matchen, zodat je heerlijk met je kleintje kunt twinnen. Hoe leuk is dat? Bij een bestelling van €40 of meer bezorgt Prénatal gratis bij je thuis.

7. De Bijenkorf

De Bijenkorf

Website: www.debijenkorf.nl

Het bekendste warenhuis van Nederland, daar vind je uiteraard ook kleding voor de allerkleinsten. Met merken als Scotch & Soda, Tommy Hilfiger en Benetton heeft de Bijenkorf alles in huis voor een superstijlvolle babygarderobe.

Daarnaast heeft de Bijenkorf een fijne inspiratiepagina, waar je onder andere leuke kraamcadeaus kunt vinden. Ideaal voor als je een verlanglijst gaat maken van geboortecadeaus. Vanaf €100 bezorgt de Bijenkorf gratis.

8. NAME IT

NAME IT

Name It Folder

Name It Folder

Geldig van 15-03 t/m 29-03

Profiteer nog 11 dagen van deze Name It Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Name It aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Website: www.nameit.com

Het van origine Deense merk NAME IT wordt sinds 1996 verkocht in meer dan 20 landen, en dat zegt natuurlijk wel iets. NAME IT staat bekend om haar stoere stijl, en heeft veel denim in haar collecties.

De website van NAME IT is een heerlijke inspiratiebron voor je babygarderobe, met veel hippe modelletjes, mooie prints, zachte stoffen en aardse kleuren. Zo jammer dat we de items niet zelf kunnen dragen! NAME IT bezorgt bestellingen van boven de €50 gratis.

9. Babypark

Babypark

Babypark Folder

Babypark Folder

Geldig van 12-03 t/m 26-03

Profiteer nog 8 dagen van deze Babypark Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Babypark aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Website: www.babypark.nl

Babypark is een echte alles-onder-één-dak webwinkel. Je vindt er buggy’s, babybedjes, autostoeltjes en heel veel kinderkleding van alle bekende merken. Ook vind je er heel veel informatie over de perfecte autostoel en kinderwagen bijvoorbeeld. Met de fijne chatservice krijg je antwoord op al je vragen, ideaal voor alle nieuwe ouders. Zo komt de webshop heel erg in de buurt van de echte winkelervaring.

Bestellingen vanaf €20 worden gratis verzonden. Grote, zware producten zoals boxen en commode’s worden via hun eigen bezorgservice geleverd. Hier gelden andere tarieven voor.

10. H&M

H&M

Website: www.hm.com

H&M is misschien wel het bekendste kledingmerk in het Nederlandse winkellandschap. Behalve leuke kleding voor volwassenen heeft Hennes & Mauritz ook een fijne kinderkledinglijn. Van pasgeboren baby’s tot pubers, en alles wat ertussen zit. Ook voor accessoires als sokjes, hoedjes, zonnebrillen en slofjes zit je bij H&M goed. En dat allemaal voor kleine prijzen.

Bestellingen vanaf €20 worden gratis thuisbezorgd en je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om deze eventueel terug te sturen. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling gratis op te halen in een winkel bij jou in de buurt.

Minder bekende babykleding webshops

Tot nu toe hebben we het vooral gehad over grote, bekende babykleding ketens en -merken. Maar er zijn ook nog heel veel leuke kleine spelers op de markt, die ook zeker onze aandacht verdienen.

Op nummer 11 tot en met 20 in deze lijst vind je onze favoriete kleinere webshops, met de mooiste merken baby- en kinderkleding.

Bovendien hebben de meeste van deze webshops ook een fysieke winkel, waar het natuurlijk helemaal feest is om rond te neuzen!

11. Mio Meraki

Mio Meraki

Website: www.miomeraki.com

Mio Meraki is een conceptstore voor kinderkleding, met een fysieke winkel in Bussum en een prachtige webshop. Naast kleding verkoopt Mio Meraki ook speelgoed, cadeautjes en accessoires van zorgvuldig geselecteerde merken als Tiny Cottons, Maed for Mini, Liewood en Djeco. Naar eigen zeggen wil Mio Meraki kinderen aankleden als kinderen, en niet als kleine volwassenen.

Bovendien heeft Mio Meraki ook een preloved program. Het idee van dit programma is, dat wanneer je kindje uit de kleding is gegroeid, je deze terug kunt brengen naar Mio Meraki. In ruil voor de ‘oude’ kleding ontvang je tegoed om iets nieuws te kopen. Op die manier is Mio Meraki heel duurzaam bezig!

Verzending bij Mio Meraki kost €3,95.

12. Lemonade

Lemonade

Website: www.mylemonade.nl

Lemonade noemt zichzelf – met recht – de leukste kids store in Amsterdam. Ook hun webshop is erg leuk, en door de goede service doet de ervaring niet onder aan die van de fysieke winkel. Lemonade werkt met een mix & match principe. Onder elk product vind je een aantal tips om dat specifieke kledingstuk op de leukste manier te combineren. Met daarna direct de mogelijkheid om de bijpassende producten te selecteren. Superhandig!

Lemonade verkoopt veel verschillende merken die allemaal heel anders zijn, maar elkaar heel goed aanvullen. Vind de stylist in jezelf met deze leuke én praktische webshop.

Bij besteding vanaf €100 wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

13. Fie & Vic

Fie & Vic

Website: www.fieandvic.com

Fie & Vic is een mooie webshop waarin merken worden verkocht van premium kwaliteit, die niet overal te vinden zijn. Eigenaresse Annemarie selecteert de merken en producten met uiterste zorg, met als doel om jou als klant heel blij te maken.

Alle merken die Fie & Vic verkoopt hebben een verhaal en maken producten met aandacht en gevoel voor kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is Longlivethequeen, dat alleen gebruikt maakt van materialen die er al zijn. Of het Deense Soft Gallery, dat kinderkleding ontwerpt waar kunstenaars een bijdrage aan leveren. Nieuwsgierig geworden? Ga vooral eens kijken!

Fie & Vic bezorgt bestellingen van €50 gratis bij je thuis

14. Elvis & Otis

Elvis & Otis

Website: www.elvisandotis.com

Elvis & Otis is een online- en offline winkel uit Den Haag. Alle merken die bij Elvis & Otis verkocht worden zijn verantwoord en duurzaam. Naast kleding en schoenen verkoopt de Elvis & Otis ook speelgoed, verzorgingsproducten en accessoires.

Met haar loyaliteitsprogramma kun je voor elke euro die je uitgeeft sparen voor kortingen en beloningen. Zo wordt het extra leuk om babykleertjes te bestellen.

Vanaf €50 bezorgt Elvis & Otis gratis.

15. Kind zo blij

Kind zo blij

Website: www.kindzoblij.nl

In het centrum van Dordrecht verkopen Nelleke en Stella hun favoriete merken baby- en kinderkleding. Gelukkig voor de niet-Dordtenaar kun je de producten ook bestellen in hun mooie webshop.

Alle merken die Kind zo blij verkoopt zijn duurzaam en eerlijk geproduceerd. Geen kinderhandjes, geen uitbuiting en het milieu wordt zo min mogelijk belast. Wat je dan krijgt? Hippe, tijdloze en kwalitatieve kinderkleding die lang mooi blijft en tegen een stootje kan. Naast kleding verkoopt Kind zo blij ook mooie cadeaus en accessoires, van net zulke mooie merken.

Bestellingen vanaf €100 worden gratis bezorgd.

16. Sorbet Kids couture

Sorbet Kids couture

Website: www.sorbetkidscouture.nl

Melanie, moeder van Senn, heeft een passie voor styling en baby- en kinderkleding. Vanuit die liefde is haar webshop Sorbet Kids Couture geboren. Ze kiest enkel voor merken waar ze zelf 100% achter staat, en dat betekent dat alle merken in Europa worden geproduceerd onder fair trade omstandigheden en dat de materialen biologisch zijn.

Bij Sorbet Kids Couture vind je merken als Mini Rodini, Tiny Cottons en Ammehoela. Bovendien staat goede service en een snelle levering heel hoog op Melanie’s prioriteitenlijstje. Dus ook daarvoor ben je bij Sorbet Kids Couture aan het juiste adres!

Bestellingen van €75 en meer worden gratis bezorgd.

17. Nynstyles

Nynstyles

Website: www.nynstyles.nl

In deze Friese kinderkledingwinkel worden vooral veel Scandinavische merken verkocht, zoals Small Rags en Molu, maar ook Nederlandse merken zijn er goed vertegenwoordigd. Behalve deze mooie merken biedt Nynstyles stijladvies en personal shopping aan, zodat je kleintje volledig gestyled en in de juiste maat de blits kan maken.

Ook voor de leukste (kraam)cadeautjes en accessoires ben je bij Nynstyles aan het juiste adres. Vanaf €100 bezorgt Nynstyles gratis bij je thuis. Je bent uiteraard ook van harte welkom in hun winkel in het Friese Dokkum.

18. Little Department Store

Little Department Store

Website: www.littledepartmentstore.nl

Een soort snoepwinkel, zo noemt het team van Little Department Store hun winkel in Rotterdam. En we kunnen je vertellen: datzelfde geldt voor de webshop. Wat een feest is het om hier rond te kijken. Bij Little Department Store vind je voornamelijk merken die duurzaam en lokaal worden geproduceerd, in kleinschalige fabrieken met eerlijke lonen.

Naast kleding verkoopt Little Department Store ook een mooie collectie schoenen. Regenlaarsjes, sandaaltjes, alles is er verkrijgbaar. Little Department Store heeft een snelle persoonlijke service via social media, whatsapp, telefoon of e-mail, dus al je vragen over dat ene rompertje of die leuke broek worden in een mum van tijd beantwoord.

Bestellingen van €50 of meer worden gratis bezorgd, of je kunt je bestelling gratis en gemakkelijk ophalen in de winkel.

19. The Wild Babies

The Wild Babies

Website: www.thewildbabies.com

Ellis is de eigenaresse van The Wild Babes, en registreerde zonder dat ze daar echt een beeld bij had ook direct de domeinnaam The Wild Babies. Daar deed ze een tijd niets mee, totdat ze zwanger werd van haar eerste kindje in 2018. Ze vond het vinden van leuke babykleding zo lastig dat ze besloot om haar favoriete merken zelf in te gaan kopen.

Alleen maar stijlvolle items in zachte warme aardetinten en gemaakt van (h)eerlijke stoffen, dat is The Wild Babies. Maar The Wild Babies is meer dan alleen een baby- en kinderkleding winkel. Ook (aanstaande) moeders kunnen er hun hart ophalen met mooie vintage sieraden, tassen en accessoires. Een heerlijke website om uren op rond te scrollen.

Bestellingen van €75 of meer worden gratis bezorgd.

20. Olliewood

Olliewood

Website: www.olliewood.nl

Voor ieder wat wils, dat is Olliewood. Stijlvol, lief, sportief of stoer, Olliewood verkoopt merken in alle stijlen. Combineer dat met een vriendelijke klantenservice en je hebt met recht een droom van een webshop.

Onder het kopje ‘Lifestyle’ vind je bij Olliewood ook een mooi assortiment tassen, beddengoed, speelgoed en leuke (kraam)cadeautjes. En Olliewood schaart alle producten die duurzaam worden geproduceerd handig onder het kopje ‘Duurzaam’. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Bij besteding van €99 wordt je bestelling gratis verzonden.

De grote ketens zijn besproken. Kleinere webshops waar veel verschillende mooie merken worden verkocht ook. De laatste tien plekken in deze top 30 behoren toe aan 10 prachtige Nederlandse kinder- en babykleding merken, die allemaal vanuit een prachtige missie en visie de mooiste kleding voor jouw kleintje(s) ontwerpen. Allemaal anders, en allemaal helemaal de moeite waard.

21. Little Indians

Little Indians

Website: www.little-indians.nl

In 2014 werd Little Indians opgericht met een duidelijk doel: de wereld een stukje mooier en duurzamer maken. De collectie van Little Indians wordt ontwikkeld op kantoor in Rhoon en onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd en vervaardigd met zachte stoffen van biologisch katoen. Zo heeft de kleding van Little Indians zo min mogelijk impact op het milieu.

Maar behalve duurzaam zijn de kleding (en accessoires!) van Little Indians vooral heel leuk. Tijdloze, kwalitatieve items in mooie, zachte kleurstellingen. Zet deze vooral op je lijstje om eens lekker rond te klikken!

Vanaf €50 gratis verzending.

22. Salty Stitch

Salty Stitch

Website: www.saltystitch.nl

Handgemaakte kleding, dat zie je niet vaak meer. Mandy van Salty Stitch doet het, en hoe! Salty Stitch is een trendy baby- en kinderkledingmerk met zachte corduroy en velours stoffen in mooie aardse kleuren. Van boxpakjes tot oversized meisjesjacks en van joggingbroekjes voor jongens tot leren jasjes met franjes. Jouw baby is sowieso het hipste kind van de klas als je je kleertjes scoort bij Salty Stitch!

De webshop van Salty Stitch is op dit moment gesloten in verband met het zwangerschapsverlof van Mandy. De shop zal deze maand opnieuw opengaan. We kunnen echter daardoor nu niet achterhalen wat verzenden kost.

23. Be Kind

Be Kind

Website: www.bekind-store.nl

Dorien en Hendrine, de oprichters van Be Kind, hebben een heel duidelijk beeld van de mode-industrie. De ongelijkheid, de vervuiling, uitbuiting, daar moesten ze wat mee. De dames dromen van een wereld die eerlijker, vriendelijker en rechtvaardiger is, en zo ontstond Be Kind: Tijdloze items van goede kwaliteit, die onder eerlijke omstandigheden zijn ontworpen en gemaakt.

De collectie bestaat uit kleding van gerecyclede materialen, biologisch katoen, linnen en zogenaamde deadstock; stoffen die al gemaakt zijn maar niet worden verwerkt tot kleding, om wat voor reden dan ook. Uit deze mooie missie komt een prachtige collectie kinderkleding voort. Laat je inspireren door Be Kind!

Bij bestellingen van €75 of meer bezorgt Be Kind gratis bij je thuis.

24. Blossom Kids

Blossom Kids

Website: www.blossomkids.nl

Blossom Kids is een kledingmerk met Nederlandse roots, opgericht door Jantien. In haar zoektocht naar duurzame kinderkleding besloot ze al snel om haar eigen collectie te gaan maken. Een kleine collectie die wordt gemaakt met zorgvuldig gekozen leveranciers, die haar visie op duurzaamheid delen.

Alle kledingstukken van Blossom Kids passen bij elkaar. Op die manier kun je alles optimaal combineren en gemakkelijk een capsule wardrobe samenstellen voor je kleintje, en ben je ook op die manier duurzaam bezig.

Vanaf €100 bezorgt Blossom Kids gratis bij je thuis.

25. Petit Blush

Petit Blush

Website: www.petitblush.com

Petit Blush is opgericht door Laura, die na de geboorte van haar twee kinderen haar droom om kinderkleding te maken heeft nagejaagd. De collectie van Petit Blush wordt geproduceerd in Portugal, waar de leveranciers net als Laura duurzaamheid belangrijk vinden.

Petit Blush staat voor comfortabele, zachte en unieke stukken die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Aardse kleuren, exclusieve prints en fijne, kwalitatieve materialen, dat is Petit Blush. We waarschuwen je vast: hier word je hebberig van!

Vanaf €100 bezorgt Petit Blush je bestelling gratis.

26. LE BIG

LE BIG

Website: www.lebig.com

LE BIG is het merk in deze lijst dat het langst bestaat, en je zou bijna vergeten dat het echt opgericht is in Amsterdam. Sinds 1977 maakt LE BIG kleding voor meisjes, met veel kleur, glitter, prints en borduursels.

Het merk moedigt meisjes aan om zichzelf te zijn, lekker gek en bijdehand te doen en het leven niet te serieus te nemen. Dat zie je terug in de collectie. Grappige teksten, felle kleuren, fransjes, regenbogen, niks is te gek. Het leven met LE BIG is echt een feestje! De speciale Conscious Choice lijn biedt een duurzaam alternatief.

LE BIG verzendt vanaf €50 gratis.

27. Tumble ’n Dry

Tumble ’n Dry

Website: www.tumblendry.com

Wist jij dat Tumble ’n Dry van origine Nederland is? Worden we toch een beetje trots van. Tumble ’n Dry is gestart in 2007 met als doel om comfortabele en draagbare kleding te maken voor baby’s en kinderen.

Fashion met een knipoog, zo zou je de collectie van Tumble ’n Dry wel kunnen omschrijven. Kwalitatief, duurzaam en ook nog betaalbaar. Met recht een leuk merk om als Nederlander trots op te zijn!

Vanaf €49 bezorgt Tumble ’n Dry jouw bestelling gratis.

28. Adam + de kleine wolf

Adam + de kleine wolf

Website: www.adamendekleinewolf.nl

Adam + de kleine wolf is een prachtig baby- en kinderkledingmerk, ontstaan vanuit de wens van de eigenaren om hun eigen zoontje in organische en duurzame kleding te steken. Adam + de kleine wolf houdt het simpel; gewoon goede, tijdloze en kwalitatieve kleding die makkelijk te dragen is. Alle kleding van Adam + de kleine wolf is GOTS gecertificeerd. Dat betekent dat de kleding gemaakt wordt volgens de Global Organic Textile Standard. Dat zit wel goed dus!

Bestellingen van boven de €75 worden gratis verzonden.

29. Repose AMS

Repose AMS

Website: www.repose-ams.com

Repose AMS werd in 2014 opgericht door In-Yeo en heeft sinds kort ook een fysieke winkel in Amsterdam. De collecties van Repose AMS zijn werkelijk prachtig en In-Yeo verkoopt ook merken die zij zelf een warm hart toedraagt.

Ook is er het RELOVE concept van Repose AMS: het verkopen van de kleding waar jouw kleintje is uitgegroeid. Repose AMS reinigt je kledingstuk en maakt er mooie foto’s van. Het item wordt verkocht via de webshop en jij krijgt er flinke korting voor terug. Iedereen blij!

Boven de €200 wordt je order gratis verzonden.

30. 4funkyflavours

4funkyflavours

Website: www.4funkyflavours.eu

De oprichters van 4funkyflavours werkten voorheen allemaal in de muziek. Iets wat je nog steeds terugziet in hun collectie baby- en kinderkleding, en sinds kort ook in een dames- en herencollectie. Funky kleuren, opvallende prints, een retro stijl, alles net even anders en met pakkende namen als de We’ve got the Power blouse en The Land of the Good Groove broek.

4funkyflavours vindt duurzaamheid belangrijk, werkt steeds vaker met gecertificeerde stoffen en heeft persoonlijk contact met al haar leveranciers. Al met al een hele gave afsluiter van deze lijst van 30!

4funkyflavours bezorgt gratis bij je thuis bij een besteding van €50.