Designer Outlet Roermond

Winkel in, winkel uit! Wat is er leuker dan dat? Ben je gek op shoppen? Heb je zin in een dagje uit met het gezin? Of om helemaal total loss te gaan met vriendinnen? Dat kan met gemak in het Designer Outlet Roermond.

Voor de ware shopliefhebber is Designer Outlet Roermond een must-visit. Je vindt hier alles wat je nodig hebt en heel waarschijnlijk ook alles wat je niet nodig hebt. Shoppen wekt trouwens het gelukshormoon op en waar kan men zich dan beter laten gaan dan in dit ware shopparadijs.

Wil je even bijkomen van al dat winkelen of als je een hongertje hebt gekregen kan je natuurlijk terecht bij één van de leuke horecagelegenheden die de outlet rijk is.

Designer Outlet Roermond is een waar walhalla voor de shopaholic. Over een oppervlakte van ruim 35.000m² liggen er 186 winkels verspreid met 200 internationale designermerken. Voor wie zijn slag wilt slaan zet ik even enkele van de leukste winkels op een rijtje:

1. WOLFORD

Wolford

Website: https://www.wolfordshop.com/
Totaal aantal winkels: 260
Opgericht: 1949

Wollford staat bekend om zijn beenmode. Panty’s, pantykniekousen, kousen, leggings, de collectie van Wolford is legendarisch. Ze zijn van de beste kwaliteit en staan dan ook bekend als een puur luxe product. Stuk voor stuk zijn het tijdloze creaties, met ongekende weeftechnieken, geweldig comfort en een ideale pasvorm die aanvoelt als een tweede huid. De benen van een vrouw zijn onweerstaanbaar verleidelijk in een panty van Wolford.

Naast beenmode heeft Wolford ook een uitgebreide collectie van lingerie, badmode, shapewear, bodywear, dameskleding en accessoires. Dit alles is te verkrijgen aan hoge kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs! Ieder item uit de collectie van Wolford benadrukt het vrouwelijke silhouet in al zijn schoonheid.

2. ROBERTO CAVALLI

Roberto Cavalli

Website: https://www.robertocavalli.com/en-nl/
Totaal aantal winkels: >100
Opgericht: 1972

Roberto Cavalli heeft vijf verschillende labels in zijn repertoire. De eerste label is Roberto Cavalli, daarnaast Just Cavalli en Class Cavalli. Verder heeft men nog Roberto Cavalli Junior voor de kleintjes en Roberto Cavalli Home waar een lijn is voor behangpapier, meubels, huishoudtextiel n een lijn voor lampen en accessoires.

Roberto Cavalli, Just Cavalli en Class Cavalli zijn terug te vinden in het Designer Outlet Roermond. Roberto Cavalli bestaat uit een collectie avondjurken aangevuld met dagkleding, schoenen en lederwaren. Just Cavalli is een lijn gericht op de jongeren. Cavalli Class is gewijd aan een pittig maar chic publiek. Het Italiaanse merk Roberto Cavalli ademt luxe en glamour uit en staat bekend om zijn duurzame kwaliteit. Kom en ontdek de outletcollectie van Roberto Cavalli!

3. Babor

Barbor

Website: https://nl.babor.com/
Totaal aantal winkels: >100
Opgericht: 1956

Indien er stralend uitzien even belangrijk is als goed gekleed en stijlvol uitzien wandel dan zeker eens binnen bij Babor. Een mens vergeet nogal snel dat zijn huid ook een belangrijk gegeven is. Vergeet daarom niet ook daar zorg voor te dragen. Bij Babor helpen ze je graag een handje op weg met hun vakkundig advies en persoonlijke behandelingssystemen. Babor heeft diverse lijnen in hun gamma. Zoals cleasing, skinovage, Doctor Babor, Babor men, Babor spa en nog vele andere. Ook cosmetica en lichaamsverzorging is hun niet vreemd!

Lief zijn voor jezelf is lief zijn voor je huid en lief zijn voor je huid is jezelf laten stralen met een product van Babor!

4. Crocs

Crocs

Website: https://www.crocs.eu/
Totaal aantal winkels: >100
Opgericht: 2002

Is er ooit zoveel over een schoen geschreven als over Crocs? In de modewereld is hij alvast niet aanvaard en wordt hij echt als lelijk omschreven. Maar toch worden Crocs wereldwijd ontzettend goed verkocht. Crocs heeft een aanhang trouwe fans die gaan voor het comfort en de functionaliteit. In het Design Outlet Roermond mag een Crocs shop dan ook niet ontbreken.

Crocs hebben een uniek ontwerp, het is een soort klomp en gemaakt van een soort plastic. Pluspunten zijn dat Crocs zeer licht aanvoelen, gemakkelijk te onderhouden zijn en comfortabel zitten. Crocs zijn goedkoop in aankoop maar ze gaan vast en zeker geen lang leven mee. Eén ding is zeker je moet er niet mee naar je schoenmaker voor nieuwe zolen.

5. Dolce & Gabbana

Dolce Gabbana

Website: https://www.dolcegabbana.com/en/
Totaal aantal winkels: >1000
Opgericht: 1985

De sterren van deze planeet stralen in de schijnwerpers en op de rode loper in een outfit van Dolce&Gabbana. Naast namen zoals James Corden, Gideon Glick, Kate Arrington, Michael Shannong, Emilia Clarke schittert zelfs Madonna, Brad Pitt en Beyonce in een tenue van Dolce&Gabbana. Het modehuis is gevestigd in Milaan en opgericht door Domenico Dolce en Stefano Gabbana in 1985. Hun eerste collectie was direct een schot in de roos en viel meteen in de categorie high-end.

Naast mode heeft Dolce&Gabbana ook verschillende collecties lingerie, accessoires, parfums, sierraden, tassen, hoeden, schoenen, make-up en zonnebrillen op de markt gebracht. De collecties van Dolce&Gabbana zijn te koop in de duurdere modezaken en in Outlet Designer Roermond voor een leuke retailprijs.

6. Adidas

Adidas

Webwinkel: https://www.adidas.nl/
Totaal aantal winkels: 2500
Opgericht: 1949

Na Nike is Adidas de grootste fabrikant van sportkleding in de wereld en de grootste van gans Europa. Adidas is gelegen in Herzogenaurach te Duitsland. Adidas ontwerpt en produceert sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Adidas heeft 3 labels bestaande uit Adidas Original, Adidas Performance en Adidas NEO. Voor Adidas Performance werkt men al meer dan 10 jaar samen met Stella Mc Cartney.

Deze lijn is gericht op heren en gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor Adidas Original heeft men in het verleden onder andere samengewerkt met andere grootheden zoals Kanye West, Rita Ora, Liam Gallagher. Adidas Orignal is te koop voor dames en heren. Adidas Neo is een collectie met het oog gericht op de jeugd.

Samen met de gerespecteerd Japanse designer Yohij Yamamoto heeft Adidas nog een vierde lijn ontwikkeld en deze collectie heet Y-3! In deze lijn wordt luxemode gecombineerd met sportkleding. Ook hier is sprake van een groot succes. Loop vast en zeker Adidas niet voorbij.

7. Moncler

Moncler

Website:https://www.moncler.com/en-nl/
Totaal aantal winkels: 122
Opgericht: 1952

Moncler is vernoemd naar een afkorting van een bergstadje in Frankrijk namelijk Monestier-de-Clemont. Moncler is in 1952 opgericht door twee Fransmannen. In 2003 is Moncler overgenomen door een Italiaanse ondernemer en onder zijn bekwame handen is Moncler exclusiever geworden en uitgegroeid tot een luxe modehuis.

In de eerste plaats was Moncler vooral bekend om zijn warme, gewatteerde winter- en skijassen voor gebruik in de bergen. Ondertussen is Moncler uitgebreid met een collectie dames- en herenkleding maar ook kleding voor baby’s, peuters, kleuters en tieners. Monclers collectie wordt geroemd om zijn uitstekende kwaliteit, stijl en klasse. Tevens valt Moncler op door zijn sportieve uitstraling en kleuren. Ondertussen zijn er ook Monclers sneakers op de markt.

Ze kenmerken zich door hun luxueuze uitstraling en dikke zool. Moncler is te verkrijgen in meer dan 60 landen en 122 winkel waarvan één gelegen in het Designer Outlet Roermond.

8. Hogan

Hogan

Website: https://www.hogan.com/bg-en/home
Totaal aantal winkels: >100
Opgericht: 1985

Hogan is een merk dat zijn naam verleend aan handtassen, zonnebrillen en schoenen De hedendaagse lifestyle, stijl en kwaliteit staan bij Hogan hoog in het vaandel. De schoenen van Hogan zijn bestemd voor jong en oud, voor dames en heren. Vooral de hoge, comfortabele sneaker met stijlvol uiterlijk zijn een lust voor het oog. Ze zijn te verkrijgen in een grote diversiteit van materialen en stoffen. De aantrekkelijke kleuren, soms fel, soms licht, springen direct in het oog. Hogan is een vrijetijdschoen met klasse en stijl en laat je direct opvallen in het straatbeeld.

Wil jij je favoriete Hogan in de sale scoren kom dan zeker een keertje langs in de TOD’s store in het Designer Outlet Roermond. Misschien kom je wel buiten met meerdere zakken vol schoendozen. Hogan is just a muthaves!

9. Lacoste

Lacoste

Webwinkel: https://www.lacoste.com/nl/stores
Totaal aantal winkels: >100
Opgericht: 1933

“The Alligator”, is de bijnaam van de Franse tennislegende René Lacoste. Vandaar dat we deze krokodil, bestaande uit 120 borduursteken terugvinden als embleem op de collecties van Lacoste. Zijn bijnaam dankt hij aan zijn volhardingsvermogen op de tennisbaan. Lacoste wilde graag een gave tennispolo ontwerpen en haalde zijn inspiratie bij de Britse polospelers. Lacoste is de eerste persoon die het poloshirt heeft bedacht en op de markt heeft gebracht.

Al de collecties van Lacoste zowel wat kleding, schoenen als accessoires betreft zijn sportief, elegant, stijlvol en klassiek. In de begin jaren van Lacoste waren de polo’s enkel verkrijgbaar in “tennis white” pas een twintig jaar later kwamen de gekleurde versies in het straatbeeld. Naast de bekende polo zijn er ondertussen ook monturen, lederwaren en parfums op de markt verkrijgbaar van Lacoste.

10. Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Webwinkel: https://www.villeroy-boch.nl/
Totaal aantal winkels: >100
Opgericht: 1748

Villeroy & Boch staat al sinds 1748 bekend voor zijn hoogwaardige kwaliteit, modern ontwerp en tijdloze sierlijkheid. Deze kenmerken zijn terug te vinden in al hun collecties en concepten. Zowel in de afdelingen van Dinning & Lifestyle, Badkamer en Welness, keukens en tegels. Villeroy & Boch is gevestigd in Duitsland en staat bekend in heel de wereld als lifestyle merk. Door de jarenlange traditie heeft Villeroy & Boch ontdekt hoe het zijn eigenheid kan behouden en toch met zijn tijd kan meegaan.

Bij Villeroy & Bosch in het Designer Outlet Roermond verkoopt men serviesgoed van het fijnste porselein, handgemaakt glaswerk- en hoogwaardige bestekcollecties. Loop ook de diverse accessoires niet voorbij. Je vindt hier een uitgebreid en hoogwaardig aanbod collecties van het vorige seizoen terug. Tevens kan je genieten van de hoge kortingen. Na een leuk dagje shoppen kan je de dag afsluiten met het consumeren van uw heerlijke gerechten op een stijlvol servies.

11. Pandora

Pandora

Webwinkel: https://nl.pandora.net/nl/
Totaal aantal winkels: 2100
Opgericht: 1982

Pandora heeft zijn ontstaan te danken aan goudsmid Per Enevoldsen en zijn vrouw Winnie. In eerste instantie hadden ze een kleine juwelierszaak in Kopenhagen maar toen de vraag groeide naar hun geïmporteerde sierraden uit Thailand besloten ze verder te gaan als groothandel. Het assortiment van Pandora heeft een grote diversiteit en bestaat uit ringen, oorringen, halskettingen, hangers en horloges. Na enkele jaren namen ze een ontwerper en een goudsmid aan en startten hun eigen fabriek in Thailand.

Ondertussen in Pandora wereldwijd bekend om zijn sierraden. Vooral om zijn bedels en bedelarmbanden. Deze zijn al jarenlang ontzettend populair. Pandora geeft je de mogelijkheid om jou verhaal te vertellen. Elke dag op een nieuwe manier en in jouw stijl. Mix en match er lustig op los en combineer je eigen, stijlvolle Pandora armband.

12. 7 For All Mankind

7 For All Mankind

Website: https://www.7forallmankind.nl/
Totaal aantal winkels: 100
Opgericht: 2000

Op zoek naar een designer jeans dan moet je vast en zeker eens binnenwandelen bij 7 For All Mankind. Om iedereen een premium product aan te bieden heeft 7 For All Mankind een kentering in de jeanswereld teweeggebracht. Helaas zijn ze niet voor ieders portemonnee maar in de outlet lukt het misschien toch om er eentje op de kop te tikken.

De drie oprichters van 7 For All Mankind waren opzoek naar een denim die kwaliteit, luxe en casual combineert en kwamen van een kale kermis thuis. Dat bracht hun op het idee om zelf een luxe jeans te ontwerpen die wel aan deze eisen voldoet. Ze creëerden een denim waar zelfs de sterren zot van staan door gebruik te maken van luxe stoffen, leuke stiksels en ongeëvenaarde pasvormen. De 7 For All Mankind is geschikt voor vrije tijd en feestjes. Met andere woorden de 7 For All Mankind jeans is perfect zowel voor dames en heren.

13. Birckenstock

Birckenstock

Webwinkel: https://www.birkenstock.com/nl-en
Totaal aantal winkels: >100
Opgericht: 1896

Birckenstock is in het straatbeeld bekend bij Jan en alleman vanwege zijn sandalen. Ze zijn kleurrijk, jong, mooi, hip en trendy. Men draagt ze thuis of op vakantie. Zelf in de winter worden ze gedoogd met een grof gebreide sok. Met de bekende kurkenzool en het voetbed heeft Birckenstock de wereld veroverd. De gerenommeerde sandaal staat beeldig onder een jeans met een trendy T-shirt. Elk seizoen zijn er kleuren en designs die wisselen en zo blijft Birckenstock meegaan met de trends. De meeste bekend modellen van Birckenstock zijn Gizeh en Madrid. Birckenstock is te verkrijgen voor heren, dames en kids.

De sandalen beschikken over een diep en anatomisch voetbed. Dit resulteert in een uitzonderlijk draagbaar comfort. Met een Birckenstock aan je voet wandel je de wereld uit.

14. Carhartt

Carhartt

Webwinkel: https://www.carhartt-wip.com/en?cl=true
Totaal aantal winkels: > 80
Opgericht: 1889

Carhartt is begonnen als een succes vol merk voor werkkledij. Werkkledij in de vorm van overalls. Ze werden met de hand genaaid en stevig van kwaliteit. Ze werden destijds vooral aangekocht door spoorwegwerkers. Toen er meer vraag kwam naar stevige kledij zoals van liefhebbers van bikers en skaters is Carhatt zich daar meer op gaan richtten. Ze hadden geen betere keuze kunnen maken.

Carhartt is vandaag ten dag geliefd bij skaters, rappers, graffitischrijvers, trekkers, mountainbikers, hiphoppers, avonturiers. De collectie is van hoogwaardige kwaliteit, handige details en kan tegen een aardig stootje. In de collectie vindt men vrijetijd jacks, sportkleding, jeans, sweaters, T-shirts en overhemden terug in natuurlijke tinten, camouflage printen en stoere pasvormen. Zowel voor hem en haar. Zo zien jullie er beiden super hip uit!

15. Hour passion

Hour passion

Webwinkel: https://www.tissotwatches.com/
Totaal aantal winkels: 1
Opgericht: 1983

Hour Passion is een concept-store van de Swatch Group. Deze is de grootste horlogefabrikant in de wereld. De Swatch Group heeft verschillende verkooppunten, boetieks, outlets boetieks, shops in shop corners en slechts één Hour Passion gelegen in de Desginer Outlet Roermond. Wereldbefaamde merken die bij Hour Passion worden aangeboden zijn Rado, Mido, Longines, Tissot, Longines, Omega, Balmain, Hamilton, Certina, FlikFlak en natuurlijk het meest bekende merkt Swatch.

Hour Passion staat te popelen om zijn horlogecollecties voor dames, heren en kinderen aan je te tonen. Laat u verleiden door de stijlvolle, elegante, sportieve horloges die befaamd zijn om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Wat zeker niet onbelangrijk is, de horloges zijn betaalbaar. Breng dus vast en zeker een bezoek aan Hour Passion en laat je bij je keuze bijstaan door hun deskundige adviseurs.

16. Paul & Shark

Paul & Shark

Webwinkel: https://www.paulandshark.com/
Totaal aantal winkels: 280
Opgericht: 1975

Paul & Shark is een Italiaans luxe brand dat overal ter wereld herkend wordt door zijn logo. Het haaienlogo en het merk werden geïnspireerd door het zeil van een klipper. Het sharklogo vindt je telkens terug op je linkerborst. Ook de inspiratie van de collecties wordt gehaald uit liefde voor de zee en avontuur. Paul & Shark is een Italiaans merk dat staat voor kwaliteit en elegantie.

De collecties van Paul & Shark bestaan uit regular fit poloshirts die je lichaam meer accentueren, overhemden in meerder kleuren en printen, waterdichte jassen, vesten, wollen truien om je tegen de kou te beschermen, sportkleding, schoenen en accessoires. Alles is te krijgen in verschillende kleuren, stoffen, materialen, grote maten en niet te vergeten in verschillende stijlen. Paul & Shark biedt totaal collecties aan zowel voor dames, heren en kinderen.

17. L’Oréal

L’Oréal

Webwinkel: https://www.loreal-paris.nl/
Totaal aantal winkels: onbekend
Opgericht: 1909

L’Oréal staat voor schoonheid in al haar vormen. Ze geloven in meerdere beelden van schoonheid voor jong en oud. Zij geloven in diversiteit. Als het over schoonheid gaat is L’Oréal van alle markten thuis. Ze zijn toonaangevend en hebben make-up, zonnecrèmes, parfums, huidverzorging, haarverzorging en haarkleuring als geen onder de knie. Wat niet abnormaal is als je al meer dan 110 jaar het beste geeft van jezelf betreffende wetenschappelijke kennis, innovatie, veiligheid, kwaliteit en passie.

De bekende slogan van L’Oréal “wij zijn het waard” is overal bekend. Voor L’Oréal is het niet zomaar een slogan, voor L’Oréal is het een missie.

De bedoeling van deze missie is dat de vrouwen op een dag zeggen: we hebben er nooit over getwijfeld dat wij dat waard zijn. Dat ze er niet meer aan moeten herinnerd worden dat ze het waard zijn, ze weten gewoon dat ze het waard zijn. Als dat geen applaus waard is!

18. Vingino

Vingino

Webwinkel: https://www.vingino.com/nl/
Totaal aantal winkels: >10
Opgericht: 2001

Wie iets afweet van voetbal weet dat Bennie Dekker, oprichter van Vingino een Nederlands voormalige voetballer is. Na zijn voetbalcarrière is hij een kledingwinkel begonnen en daarna heeft zijn gespecialiseerd in kinderkleding en zijn eigen label op de markt gebracht.

Op 20 jaar tijd is Vingino uitgegroeid tot een bekend Nederlands kinderkledingmerk dat nu wereldwijd verkocht wordt. Vingino staat voor een stoere uitstraling zowel voor jongens als meisjes. Er worden jassen, spijkerbroeken, shirts, jurken, truien, sportkleding, ondergoed en pyjama’s ontworpen voor de kleinsten onder ons. Vooral de denim van Vinginio is zeer populair. Je zoon- of dochterlief ziet er alvast stoer, cool en zelfverzekerd uit in een ensemble van Vingino.

19. Woolrich

Woolrich

Webwinkel: https://www.woolrich.com/us/en/
Totaal aantal winkels: >80
Opgericht: 1830

Woolrich in 1830 opgericht in Pennsylvania met als doel kleding te produceren voor mensen die veel tijd buiten moesten doorbrengen zoals vrouwen van jagers, houthakkers en pelsjagers. Het was de roeping van Woolrich om fijne en warme wol te maken voor dit publiek. Woolrich heeft zich door de jaren heen steeds verder kunnen ontwikkelen zoals bijvoorbeeld door met dons producten te gaan werken. Zo hebben ze zich kunnen richtten op een groter publiek.

Ondertussen is Woolrich alom bekend en bestaat er een collectie flanellen hemden breed geruit te verkrijgen in verschillende kleuren gecombineerd. Zoals rood met zwart , grijze tinten met een rode streep, blauw met grijs en nog vele andere combinaties. Er is een collectie voor dames, heren en kinderen te koop. Vooral de parka’s van Woolrich met op de capuchon bontvoering van genieten wereldfaam en zijn in de winter razend populair.

20. UGG

UGG

Webwinkel: https://www.ugg.com/eu/nl/nl/
Totaal aantal winkels: 165
Opgericht: 1978

Een ongekend populair merk! Opgericht door een jonge Australische surfer die zijn liefde voor de schapenvacht wilde delen met de rest van de wereld. En dat is hem aardig gelukt. Halverwege de jaren tachtig was UGG al uitgegroeid tot een bekend merk in Zuid – Californië, vooral bij de surfers. Daarna heeft het New York, Londen en de rest van de wereld veroverd. Zijn samenwerking met Swarovski, Jimmy Choo en bekende sterren die zijn UGGS droegen gelijk Pamela Anderson, Madonna, Stelle Mc Cartney hebben hem vast geen windeieren gelegd.

UGG staat bekend om zijn uitzonderlijk luxe comfort. Er wordt enkel gebruik gemaakt van topmaterialen en authentiek Amerikaans vakmanschap. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de vrijheid en de levensstijl van Californië. De UGG’s hebben een dikke schapenvacht aan de binnenzijden en aan de buiten zijde een zacht gekleurde stof. Een UGG dragen geeft hetzelfde gevoel als op blote voeten wandelen op het strand. Eén ding is zeker de UGG’s is de lichtste schoen ooit!