Overzicht klanttevredenheid online supermarkten

SupermarktOp tijd geleverdHoudbaarheidKwaliteitBestelgemakLeverbaarAanbevelingsscoreRapportcijfer (totaal)
Albert Heijn8,47,98,18,57,77,98,1
Jumbo8,48,18,18,67,68,28,2
Picnic8,98,48,28,77,58,18,3

Klanttevredenheid bij online boodschappen

In het tijdperk waarin online winkelen de norm wordt, is de tevredenheid van klanten bij het online boodschappen doen van cruciaal belang. Recent onderzoek door Supermarkt & Ruimte heeft belangrijke inzichten geboden in de prestaties van toonaangevende supermarkten op dit gebied. In dit artikel bespreken we de klanttevredenheid scores van Albert Heijn, Jumbo en Picnic, gebaseerd op verschillende criteria zoals op tijd leveren, houdbaarheid, kwaliteit, bestelgemak, leverbaarheid en aanbevelingsscore.

Albert Heijn: consistent en betrouwbaar

Albert Heijn, een gevestigde naam in de supermarktsector, scoort hoog op meerdere fronten. Klanten waarderen vooral het bestelgemak (8,5) en de tijdige levering (8,4). De algehele kwaliteit van de producten wordt beoordeeld met een 8,1. Hoewel de score voor leverbaarheid (7,7) iets lager is, blijft de aanbevelingsscore van 7,9 aantonen dat klanten geneigd zijn Albert Heijn aan te bevelen voor online boodschappen.

Jumbo: uitblinkend in gebruiksvriendelijkheid

Jumbo, bekend om zijn klantgerichtheid, blinkt uit met het hoogste bestelgemak (8,6). De supermarkt scoort ook opvallend hoog op leveringstijd en kwaliteit (beide 8,1), wat de totale klanttevredenheid naar een indrukwekkende 8,2 tilt. Deze scores illustreren Jumbo's inzet voor een uitstekende online winkelervaring.

Picnic: de innovatieve uitdager

Picnic, relatief nieuw in de markt, heeft een indrukwekkende aanbevelingsscore van 8,1. Het scoort het hoogst in de categorieën op tijd geleverd (8,9) en bestelgemak (8,7), wat wijst op hun efficiënte en klantvriendelijke aanpak. Met een totale score van 8,3 laat Picnic zien een sterke concurrent te zijn in de online supermarktsector.

Conclusie

Deze analyse, afkomstig van het gedetailleerde onderzoek door Supermarkt & Ruimte, onderstreept het belang van verschillende aspecten van klanttevredenheid bij het online boodschappen doen. Voor klanten van 1folders.nl is deze informatie bijzonder waardevol bij het kiezen van de juiste supermarkt voor hun online boodschappen. Elk van deze supermarkten heeft zijn sterke punten, en het is aan de consument om te beslissen welke aspecten voor hen het meest doorslaggevend zijn.