Top online winkels in Nederland volgens e-commerce nettoverkopen

Online winkelNettoverkoop (in miljarden €)
bol.com2,65
coolblue.nl1,71
ah.nl1,27
wehkamp.nl0,89
mediamarkt.nl0,84
jumbo.com0,72
amazon.nl0,71
zalando.nl0,61
apple.com0,56
etos.nl0,35

Top online winkels in Nederland volgens e-commerce nettoverkopen

De e-commerce sector in Nederland is een levendige markt waarin verschillende online winkels prominente posities innemen. Hieronder presenteren we een overzicht van de top online winkels in Nederland, gerangschikt op basis van hun nettoverkopen, uitgedrukt in miljarden euro's, volgens de gegevens van ecommerceDB.com.

Bol.com

Bol.com leidt de markt met een indrukwekkende nettoverkoop van €2,65 miljard. Als een allesomvattende online marktplaats biedt bol.com een enorme diversiteit aan producten, van boeken en elektronica tot persoonlijke verzorgingsproducten.

Coolblue.nl

Coolblue.nl volgt met een nettoverkoop van €1,71 miljard. Deze winkel onderscheidt zich door zijn focus op klanttevredenheid, gebruiksvriendelijke website en een naadloze winkelervaring.

Ah.nl

Op de derde plaats staat ah.nl, de online arm van Albert Heijn, met een nettoverkoop van €1,27 miljard. Hun sterke punt is het aanbieden van de gemakkelijke online boodschappen met de vertrouwde kwaliteit en service.

Wehkamp.nl

Wehkamp.nl registreert een nettoverkoop van €0,89 miljard, een bewijs van hun langdurige aanwezigheid en betrouwbaarheid in de Nederlandse online retailmarkt.

Mediamarkt.nl

Mediamarkt.nl valt op met een nettoverkoop van €0,84 miljard, bekend om zijn brede scala aan consumentenelektronica en concurrerende prijzen.

Jumbo.com

Jumbo.com, bekend om zijn fysieke supermarkten, heeft ook online een sterke aanwezigheid met een nettoverkoop van €0,72 miljard, waarbij ze de gemakken van online bestellen combineren met de kwaliteit van hun winkels.

Amazon.nl

Amazon.nl, de Nederlandse tak van het wereldwijde e-commerce platform, noteert een nettoverkoop van €0,71 miljard. Hun brede assortiment en snelle leveringsopties maken hen een favoriet onder Nederlandse consumenten.

Zalando.nl

Zalando.nl, gespecialiseerd in mode en lifestyle, heeft een nettoverkoop van €0,61 miljard. Hun uitgebreide assortiment en klantvriendelijk retourbeleid trekken veel modebewuste shoppers aan.

Apple.com

Apple.com, bekend om zijn innovatieve elektronica, behaalt in Nederland een nettoverkoop van €0,56 miljard, dankzij hun breed scala aan gewilde producten.

Etos.nl

Etos.nl, met een nettoverkoop van €0,35 miljard, is een vooraanstaande speler op het gebied van gezondheids- en schoonheidsproducten.

Op 1folders.nl vindt u de laatste aanbiedingen en folders van deze toonaangevende online winkels. Dit is de ideale plaats om de beste deals te ontdekken en uw online winkelervaring te verrijken.