Dit Zijn De Nieuwe Karwei Folder Aanbiedingen Van Week 37

Bij Karwei vind je deze week weer volop aanbiedingen en kortingen in de folder. De nieuwe Karwei folder is geldig van 7 tot en met 11 september 2020. Profiteer bijvoorbeeld van de scherp geprijsde Karwei zomeropruiming. Is je huis toe aan een nieuwe vloer? Dan zit je de komende week goed bij Karwei. We hebben een kleine selectie voor je gemaakt van de beste Karwei aanbiedingen en acties.

Zomeropruiming

De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar Karwei is alvast begonnen met haar zomeropruiming. Profiteer van 50% korting op veel Karwei producten. Zo wordt het klussen wel heel voordelig! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een design plafonnière? Koop een prachtige St. Tropez Plafonnière voor de helft van de prijs. Je betaalt slechts €49,95 in plaats van €99,95. Karwei heeft nog veel meer scherpe aanbiedingen voor plafonnières, hanglampen en andere soorten verlichtingen.

Pak deze zomerpakkers snel mee!

Op zoek naar een nieuwe toiletbril? Toiletzitting Amadora koop je nu voor bijna de helft van de prijs. Je betaalt geen €47,99, maar slechts €24,99. En mocht je veel klussen, in huis of ergens anders, dan is een Bosch accuboormachine altijd handig. Je koopt dit apparaat, inclusief 2 accu’s en een lader, voor €109.

Is je huis toe aan een nieuw parket?

Bij Karwei koop je een prachtig parket met visgraatpatroon voor slechts €51,99 per m2. Je kunt kiezen uit een lichte of donkere variant. Vooral de lichte variant creëert een mooi ruimtelijk effect voor je kamer.

Heb je een beperkt budget? Het lamelparket Clouds is de komende tijd extra scherp geprijsd met maar liefst 35% korting. Je betaalt nu slechts €24,95 per m2. Dit kan een flinke besparing zijn wanneer je een behoorlijk aantal m2 in de kamer hebt. Reken uit je winst!

Een kleurtje geven met korting

Wil je de meubelen opfrissen met een nieuw kleurtje? Bij Karwei krijg je op een groot aantal Histor artikelen deze week 30% korting. Zo betaal je voor Perfect Finish houtlak slechts €18,59 per blik. Voor Histor Perfect Finish muurverf betaal je €29,04 voor een blik van 2,5 liter. Normaliter kost deze verf €41,49 per blik. Tel uit je winst als je een paar van deze blikken nodig hebt.

Creëer een toekomstbestendig huis

Maak je huis klaar voor de toekomst en investeer in een duurzaam thuis. Door je huis te laten isoleren kun je tot wel 30% op je energiekosten besparen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee. Bespaar nog meer euro’s door zonnepanelen op je dak te laten installeren en je eigen groene stroom op te wekken. Op de webwinkel van Karwei lees je meer over de mogelijkheden.

Pak nu je voordeel!

Dit was slechts een kleine selectie uit de vele Karwei aanbiedingen en acties. Er is eigenlijk te veel om op te noemen! Ben je geïnspireerd geraakt? Pak nu je voordeel, ga naar jouw lokale Karwei bouwmarkt, of kijk op de website of in de folder van deze week voor nog meer inspiratie.