Lidl Folder Week 46

Deze week staat de folder van Lidl weer vol met de grootse aanbiedingen, de beste kortingen en de laagste prijzen. De folder telt maar liefst 36 pagina’s en is geldig van 9 november tot en met 15 november 2020. Of het nu gaat om aanlokkelijke acties op schoonmaakmiddelen, lekkernijen of levensproducten, bij Lidl zit je altijd goed. We hebben een paar leuke acties voor je uitgelicht, dus lees snel verder.

Alles voor de Kaasfondue

Ben jij ook zo dol op kaas? En dan met name op kaasfondue? Dan zit je extra goed bij Lidl. Voor een kaasfondue met drie kazen (Emmentaler, Comté en Tomme) betaal je deze week geen €3,99, maar slechts €2,99. En wat is nu lekkerder dan een stukje ovenvers stokbrood bij de kaasfondue? Voor twee verse stokbroden betaal je slechts €1. Wijnliefhebbers opgelet, want deze week koop je twee flessen Oostenrijkse klassieke witte wijn voor €6. Laat je gasten dus maar komen. Eet smakelijk alvast en proost! Let op: deze weekendactie is geldig vanaf zaterdag 14 november.

Hondenriem of halsband met LED verlichting

Je wilt de dieren om je heen natuurlijk het allerbeste geven. Vooral in deze donkere dagen wil je bijvoorbeeld veilig met je hond kunnen wandelen. Bij Lidl koop je deze week een hondenriem met ledverlichting voor slechts €7,99. Deze riem heeft drie verlichtingsfuncties: snel licht, langzaam knipperend licht en continu licht. De riem is vijf meter lang, dus je hond heeft voldoende bewegingsruimte. Heb je al een goede riem in huis? Dan kun je ook kiezen voor enkel een led-hondenhalsband van €5,99. Ook hiermee is je hond goed zichtbaar in het donker.

Het goedkoopste en beste groente en fruit vind je bij Lidl

Maar liefst 9x op rij is Lidl door de consumentenbond en GFK gekozen tot de beste supermarkt voor groente en fruit. Zo bewijst Lidl al negen jaar lang dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Deze week koop je bijvoorbeeld 450 gram verse gewassen spinazie voor nog geen euro. Supergezond en goed voor je ijzergehalte! Popeye is er groot en sterk van geworden, nu kan jij dit ook. Op zoek naar aardappelen? Deze week betaal je voor vijf kilo iets kruimige aardappelen geen €3,69, maar slechts €1,99. Dit is bijna de helft van de prijs!

Telefoonhouder of Laadmat voor in de auto

We weten inmiddels allemaal dat we handsfree moeten autorijden. Doe je dat niet, dan riskeer je namelijk een behoorlijke boete. Maar dat niet alleen, handsfree rijden is ook veel veiliger. Bij Lidl koop je deze week een telefoonhouder of laadmat van Silvercrest voor slechts €19,99. Dit is een telefoonhouder en oplader in één. Dankzij de Smart Fast Charge- technologie laad je je smartphone in een mum van tijd op. Superhandig en praktisch! Zo zit je nooit meer in de auto met een lege telefoon. Deze telefoonhouder zorgt dus niet alleen voor meer veiligheid in het verkeer, maar het is ook nog eens handig voor als je onderweg pech krijgt en moet bellen.

Bij Lidl vind je nog veel meer producten voor de laagste prijzen. Ga dus snel langs bij de Lidl in jouw buurt of blader door de actuele Lidl folder.