Kruidvat Folder Aanbiedingen van Week 37

Heb jij ook zo uitgekeken naar de wekelijkse Kruidvat folder? Het is volop genieten geblazen deze week, want de Kruidvat folder week 37 staat weer vol met acties en aanbiedingen. Niet alleen de producten van het bekende Kruidvat assortiment Health & Beauty worden in het zonnetje gezet, maar je vindt ook iedere week verrassende producten in de folder voor een zeer lage prijs. We hebben een kleine selectie voor je gemaakt, dus lees snel verder.

Hoe hoog kun jij stapelen?

Heb je nog een kleintje die in de luiers zit of ligt? Haal deze week 5 pakken Pampers luiers en luierbroekjes voor maar €26 of 3 pakken voor €22. Zo zit je kleintje er weer een lange tijd droogjes bij. Mocht het je niet lukken om zoveel pakken in één keer mee naar huis te nemen, dan kun je het ook gratis laten bezorgen.

Tijd om zindelijk te worden

Is je kind klaar om zindelijk te worden? Wat is er nou leuker om je kind samen met Woezel & Pip zindelijk te leren worden? Deze week kost een Woezel & Pip potje maar €4,99. Normaliter kost deze €12. Extra voordelig dus! Is het tijd om op het toilet te gaan oefenen, dan maakt een wc-bril verkleiner het zindelijk worden een stuk makkelijker. Ook hiervoor betaal je deze week slechts €4,99.

Ook voor je boxspring ga je naar Kruidvat

Op zoek naar een nieuw bed? Wist je dat je een kwalitatief goede Boxspring ook op Kruidvat.nl kunt bestellen? Een harde boxspring heb je al voor €399. Liever een pocketgeveerde boxspring? Deze kost bij Kruidvat €549. Wil je echt heerlijk slapen en af en toe ook iets kunnen lezen in bed? Een volledig elektrische boxspring heb je bij Kruidvat.nl voor €749. Welterusten alvast!

De nieuwe notarisservice bij Kruidvat

Wist je dat je bij Kruidvat ook terecht kunt voor het op laten stellen van een samenlevingscontract of testament? Met de nieuwe notarisservice regel je dit makkelijk, snel en voordelig. Via kruidvat.nl/notarisservice kun je dit soort contracten gemakkelijk online aanvragen.

Zin in iets lekkers?

Deze week zijn de Senseo koffiepads megaformaat met maar liefst 54 stuks in de aanbieding voor €5,19. Heb je thuis een koffiebonenapparaat? Voor €5,99 koop je 900 gram Kanis en Gunnink koffiebonen. Zin in een lekker koekje erbij? De LU Prince koeken zijn deze week in de aanbieding. Haal 2 pakken voor slechts €3. Zo zijn er nog veel meer Kruidvat producten verrukkelijk lekker en laaggeprijsd deze week.

Krijg bijna een halve kilo gratis schepsnoep!

Wist jij dat verzorgingsproducten bij Kruidvat niet alleen voordelig geprijsd zijn, maar je krijgt er ook nog eens 400 gram gratis schepsnoep bij? Haal een snoepbeker in de winkel en vul het met je favoriete snoepjes. Zo heb je bijvoorbeeld 2 potten Vaseline Petroleum Jelly van elk 100 gram voor €5,18 en je krijgt er een hele beker snoepgoed bij. Hoe lekker is dat?

Verrassend veel voordeel!

Dit is nog maar een kleine selectie die we voor je hebben gemaakt. Ga snel naar de Kruidvat winkel of bekijk hier de volledige folder.