Velux

Velux folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Velux

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Over Velux

Als men het over dakkapellen heeft, leggen veel mensen al direct de link met Velux. Dit bedrijf is namelijk uitgegroeid tot de grootste en bekendste leverancier van onder meer dakkappelen, maar ook van dakramen, van tuimelvensters en van aanverwante producten.

Het merk Velux werd al ruim 75 jaar geleden opgericht. Sinds 1988 is Velux ook in ons land actief, waarvan het hoofdkantoor te vinden is in de plaats De Meern. Vanuit dit hoofdkantoor wordt het hele bedrijf in ons land aangestuurd; hiervoor doet Velux een beroep op tal van accountmanagers en service monteurs.

Op de website van Velux kun je ook het uitgebreide assortiment inzien. Je kunt hierbij kiezen tussen enkele categorieën: Dakramen, Dakkapellen, Raamdecoratie & zonwering, Rolluiken, Lichtkoepels & plat dak, Daglichtspot, Ventilatieproducten, Accessoires, Smart home en Integratie met zonnepanelen. Zoals je kunt zien, heeft Velux dus méér aan te bieden dan louter dakramen en dakkapellen. Bij alle producten draait het volgens Velux om één ding: het daglicht.

Wil je producten van Velux bestellen? Je kunt dit via een tussenpersoon doen, maar je kunt het ook direct via de webshop doen. In de webshop vind je allerlei soorten raamdecoratie, Smart Home producten en aanverwante accessoires. Al deze producten gaan hand in hand samen met bijvoorbeeld een dakraam of dakkapel van Velux.

Wil je liever de producten via een tussenpersoon kopen? Daarvoor kun je op de website op ‘Verkooppunten’ klikken, waarna je direct het verkooppunt bij jou in de buurt kunt vinden.

Via de webshop geniet je van een gratis thuisbezorging én van 3 jaar garantie. Mocht er onverhoopt iets niet goed met jouw product zijn, kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Velux. Je kunt hiervoor bellen naar 030 6629 610 of mailen naar [email protected]. Deze contactgegevens kun je ook gebruik als je vragen hebt over bijvoorbeeld het assortiment van Velux!