Sanitair & Badkamer

Velux folders

Velux folders

Bekijk de nieuwe Velux folder aanbiedingen van deze week

advertentie
advertentie

Meer sanitair & badkamer folders

Wave Magazine

Geldig van 30-09-2022 t/m 31-05-2023

> Folder bekijken

Wave Magazine

Geldig van 30-09-2022 t/m 31-05-2023

> Folder bekijken

Wave Magazine

Geldig van 30-09-2022 t/m 31-05-2023

> Folder bekijken

Wave Magazine

Geldig van 30-09-2022 t/m 31-05-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer sanitair & badkamer winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Velux folder?

Blader nu snel door de Velux folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Velux folder?

Helaas is er nu geen geldige Velux folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Velux folder te ontvangen.

Tot wanneer is de nieuwe Velux folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Velux folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

Over Velux

Als men het over dakkapellen heeft, leggen veel mensen al direct de link met Velux. Dit bedrijf is namelijk uitgegroeid tot de grootste en bekendste leverancier van onder meer dakkappelen, maar ook van dakramen, van tuimelvensters en van aanverwante producten.

Het merk Velux werd al ruim 75 jaar geleden opgericht. Sinds 1988 is Velux ook in ons land actief, waarvan het hoofdkantoor te vinden is in de plaats De Meern. Vanuit dit hoofdkantoor wordt het hele bedrijf in ons land aangestuurd; hiervoor doet Velux een beroep op tal van accountmanagers en service monteurs.

Op de website van Velux kun je ook het uitgebreide assortiment inzien. Je kunt hierbij kiezen tussen enkele categorieën: Dakramen, Dakkapellen, Raamdecoratie & zonwering, Rolluiken, Lichtkoepels & plat dak, Daglichtspot, Ventilatieproducten, Accessoires, Smart home en Integratie met zonnepanelen. Zoals je kunt zien, heeft Velux dus méér aan te bieden dan louter dakramen en dakkapellen. Bij alle producten draait het volgens Velux om één ding: het daglicht.

Wil je producten van Velux bestellen? Je kunt dit via een tussenpersoon doen, maar je kunt het ook direct via de webshop doen. In de webshop vind je allerlei soorten raamdecoratie, Smart Home producten en aanverwante accessoires. Al deze producten gaan hand in hand samen met bijvoorbeeld een dakraam of dakkapel van Velux.

Wil je liever de producten via een tussenpersoon kopen? Daarvoor kun je op de website op ‘Verkooppunten’ klikken, waarna je direct het verkooppunt bij jou in de buurt kunt vinden.

Via de webshop geniet je van een gratis thuisbezorging én van 3 jaar garantie. Mocht er onverhoopt iets niet goed met jouw product zijn, kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Velux. Je kunt hiervoor bellen naar 030 6629 610 of mailen naar [email protected] Deze contactgegevens kun je ook gebruik als je vragen hebt over bijvoorbeeld het assortiment van Velux!