VeganBox

veganbox.nl

Restaurants

VeganBox folders

Ontvang nu korting bij VeganBox met folder aanbiedingen

advertentie
advertentie

Meer restaurants folders

Taco Mundo Folder

Geldig van 01-01-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

La Place Folder

Geldig van 25-06-2022 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

La Cubanita Folder

Geldig van 03-07-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Bagels & Beans Folder

Geldig van 13-01-2022 t/m 15-01-2023

> Folder bekijken

MultiVlaai Folder

Geldig van 23-07-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Subway Folder

Geldig van 14-07-2022 t/m 11-09-2022

> Folder bekijken

AnyTyme Folder

Geldig van 01-07-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Kippie Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 01-08-2022 t/m 20-08-2022

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen VeganBox folders

Populaire folders

VeganBox folders

TitelStartdatumEinddatum
VeganBox Folder04-03-202121-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve VeganBox folder?

Helaas is er nu geen geldige VeganBox folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de VeganBox folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe VeganBox folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve VeganBox folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de VeganBox folder?

Blader nu snel door de VeganBox folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor VeganBox korting

Folder VeganBox

Ben je veganistisch en wil je eigenlijk ook wel eens gebruik maken van speciale maaltijdboxen inclusief lekkere en gezonde recepten? Dan kun je daarvoor de speciale VeganBox bestellen. Hierin zitten enkel ingrediënten die passen binnen een veganistische levensstijl en het wordt ook nog eens bij je thuisbezorgd zodat je zelf niet eens meer je boodschappen hoeft te gaan halen in de winkel.

Veganistische ingrediënten en recepten om zelf te maken

Als je veganistisch wilt koken en eten dan is het niet altijd even makkelijk daarvoor alles zelf in huis te halen laat staan iedere keer wat anders te verzinnen om te bereiden. Omdat je wel iets gezonds en voedzaams op tafel wilt zetten, is de VeganBox dan wel een goed idee. Hierin zitten namelijk enkel veganistische producten en krijg je er ook nog eens iedere week zes verschillend recepten bij die je kunt maken. Zo zet je steeds weer wat anders op tafel dat binnen je levensstijl en eetpatroon past.

Bepaal zelf hoe vaak je een maaltijdbox bestelt

De VeganBox kun je eenvoudig via de website van deze aanbieder bestellen. Je krijgt de VeganBox gratis thuisbezorgd op maandag. Alle ingrediënten die je nodig hebt zitten erin, inclusief de bijbehorende recepten. Je houdt zo niks over maar hoeft er ook niets extra’s bij te kopen want het is compleet. Ben je er nu een keertje niet als de box gebracht wordt? Dan kan deze ook elders worden afgegeven of in de tuin worden gezet. Dit kun je zelf aangeven zoals jij het wilt.

Eerst een keertje uitproberen met korting

Ben je nu wel benieuwd naar deze vegan box maar wil je deze eerst eens een keertje uitproberen? Dan kun je dat altijd met korting doen. Op je eerste bestelling van de VeganBox krijg je namelijk 25% korting dus dat is altijd mooi meegenomen. Je kunt de VeganBox bestellen voor twee of vier personen en daarbij aangeven of je deze voor twee, drie of vier dagen wilt ontvangen. Houd er wel even rekening mee dat het natuurlijk duurder wordt als je ingrediënten voor meer dagen wilt ontvangen. Je kunt op de site direct zien wat een maaltijdbox je gaat kosten als je aanvinkt voor hoeveel dagen je deze wilt ontvangen dus dat is handig. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Lees informatie over waar de producten vandaan komen en bekijk de menu’s

Je kunt op de website van VeganBox al zien welke recepten erbij horen. Deze staan er op voor de huidige week maar ook al voor de komende week. Zo kun je al zien wat er dan op het menu staat. Lijkt je dat niks of wil je gewoon een weekje overslaan? Dan is dat geen probleem bij VeganBox want dit is altijd mogelijk. Wil je weten waar je producten vandaan komen en er meer informatie over krijgen? Lees dan de Verhalen die je op de site vindt eens door.

Wat als je een vraag hebt over de VeganBox?

Als je een vraag hebt over de VeganBox, kijk dan eerst op de website of je daar het antwoord kunt vinden. Er staat veel informatie op over bijvoorbeeld de inhoud van de box, waar deze bezorgd wordt, wanneer en wat je ermee kunt doen. Zo is de kans aanzienlijk dat jij daar je antwoord al tussen vindt. Is dit nu niet het geval dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van VeganBox. Deze is telefonisch en via de mail bereikbaar.

Zo mis je geen enkel nieuwtje over veganistische maaltijden meer

Wil je geen enkel nieuwtje omtrent VeganBox missen en als eerste weten wat er nieuw is en wat voor recepten er aan zitten te komen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van VeganBox. Hiervoor hoef je alleen maar je mailadres door te geven via de website en ontvang je deze automatisch in je mailbox. Je kunt VeganBox ook volgen op social media om niks meer te missen.

Kijk altijd of er een folder te vinden is

Als je interesse hebt in een VeganBox kun je ook altijd eerst kijken of de aanbieder van deze maaltijdboxen een folder heeft uitgebracht. Daarin staan beslist goede voorbeelden zodat jij ideeën op kunt doen voor de maaltijd en je vindt er tevens aanbiedingen waar jij gebruik van kunt maken. Als er een actuele folder is op het moment dat jij op onze site kijkt, kun je er zeker van zijn dat deze er bij staat want bij Aanbiedingenfolders.nl vind je een groot aanbod aan folders van allerlei verschillende winkels, webshops en bedrijven.

Over VeganBox

Wil je graag op een makkelijke manier heerlijke en gezonde gerechte koken? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar vegan maaltijden? Dan ben je bij Veganbox aan het juiste adres. Deze relatief nieuwe onderneming biedt namelijk verschillende veganistische boxen aan, met daarin louter veganistische ingrediënten. Dankzij die ingrediënten kan je zelf gemakkelijk gezonde gerechten bereiden, terwijl je ook niet naar de supermarkt hoeft om de ingrediënten aan te schaffen.

Dit concept is in 2018 gelanceerd door Daan en Tosch. Zij hadden het idee dat meer en meer mensen plantaardig/vegan willen eten, maar dat het niet altijd makkelijk is om continue originele en lekkere gerechten te verzinnen. Met de Veganbox probeert het bedrijf om dit een stuk makkelijker te maken.

Je kunt wekelijks een bepaalde Veganbox bestellen. Per Veganbox kan je drie heerlijke veganistische maaltijden bereiden; bovendien krijg je hier 3 receptkaarten met foto’s bijgeleverd. Je kunt aan de hand van die instructies makkelijk alle gerechten bereiden.

De Veganbox wordt op maandag- of dinsdagavond tussen 17:00 en 22:00 uur bij je thuis bezorgd. Je betaalt per box een bepaald bedrag; voor de bezorging hiervan hoef je helemaal niks te betalen. Met dank aan de ingrediënten uit deze box kan je vervolgens lekkere maaltijden bereiden, waarbij je louter gebruik maakt van verse en plantaardige ingrediënten. Bijkomend voordeel is dat je qua ingrediënten niks overhoudt, waardoor je op een zeer duurzame manier aan het koken bent.

Mocht je soms een weekje willen pauzeren, is dat geen probleem. Je kunt simpelweg per week aangeven of je de Veganbox wel of niet wilt ontvangen. Heb je vragen over het concept of over bijvoorbeeld de inhoud van de Veganbox? In dat geval kan je op werkdagen bellen naar 085 02 7000 06 of mailen naar [email protected]