Taco Mundo

Taco Mundo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Taco Mundo

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor Taco Mundo korting

Folder Taco Mundo

Houd je wel van een pittig hapje eten maar ben je zelf niet zo’n ster in de keuken en wil je het eten liever thuis laten bezorgen? Dan kan dit bij Taco Mundo als je graag Mexicaans eet. Als je gek bent op Mexicaans eten zoals taco’s, burrito’s en enchillada’s dan is het zeker aan te raden een kijkje te nemen bij deze aanbieder en bezorger van Mexicaanse maaltijden, want je vindt er een uitgebreid aanbod aan allerlei lekkere gerechten waaruit jij een keus kunt maken.

Maaltijden via de website bestellen

Als je een Mexicaanse maaltijd wilt bestellen bij Taco Mundo dan kun je dat eenvoudig via de website doen. Je kunt alle gerechten bekijken die er verkrijgbaar zijn en dan de maaltijd naar keuze aanklikken. Deze doe je in het winkelmandje en kun je vervolgens bestellen. Je kunt uiteraard ook meer gerechten in één bestelling doen want als je met meer mensen bent hebt je immers meer nodig. Nog wat te drinken erbij en je bestelling kan de deur uit.

Laten thuisbezorgen of zelf ophalen

Als je een bestelling plaatst dan dien je daarvoor je postcode door te geven zodat er bekeken kan worden welke vestiging van Taco Mundo het dichtstbij jou in de buurt is. Niet overal is thuisbezorgen mogelijk want de kans bestaat dat je te ver weg woont van een bepaald filiaal. Wil je dan toch graag Mexicaans eten? Dan kun je het uiteraard altijd zelf in een winkel naar keuze komen afhalen. Voor thuisbezorgen betaal je €1,50 verzendkosten tenzij het aankoopbedrag €35 of meer is want dan kost bezorgen niets extra.

Kijk waar de vestigingen van Taco Mundo zijn

Als je graag wilt weten of er een Taco Mundo bij jou in de buurt zit, kun je het beste eerst even de website raadplegen. Hierop vind je namelijk een overzicht van alle vestigingen. Deze staan in een lijstje bij elkaar maar door je postcode in te voeren kan er ook automatisch voor je gezocht worden. Het adres, het telefoonnummer en de openingstijden staan erbij zodat je weet waar en wanneer je er terecht kunt om je eten af te halen.

Kijk of telefonisch bestellen ook mogelijk is

Het menu en alle gerechten die te bestellen zijn bij Taco Mundo vind je op de website. Je kunt het beste daarop bestellen want dit gaat snel en makkelijk. Bij bepaalde filialen bestaat ook de mogelijkheid om telefonisch te bestellen als je dat handiger vindt maar online kan altijd. Je kunt bestellen via de site zelf maar als je vaste klant bent bij Taco Mundo is het nog makkelijker als je even de app downloadt. Zo kun je altijd en overal waar je maar bent Mexicaans afhaaleten bestellen bij je favoriete online restaurant.

Volg Taco Mundo op social media

Wil je geen enkel nieuwtje van Taco Mundo meer missen? Dan is het slim deze Mexicaan te volgen op social media. Taco Mundo is actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Daar lees je alle nieuwtjes maar ook de ervaringen van andere klanten en kun je ideeën opdoen over wat jou lekker lijkt om te eten en lees je wat andere mensen van bepaalde gerechten vinden.

Zo neem je contact op met Taco Mundo

Heb je een vraag aan Taco Mundo? Dan kun je daarvoor het beste het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Is het een vraag over een bestelling die je geplaatst hebt en waarbij haast geboden is? Dan neem je het beste telefonisch contact op met de vestiging waar jij je bestelling hebt gedaan. Betreft het een algemene vraag waarop je niet op stel en sprong een antwoord hoeft te hebben? Dan is het contactformulier daar prima voor want dan krijg je vanzelf en zo snel mogelijk je antwoord.

Steun ook meteen het goede doel

Als je bij Taco Mundo een bestelling doet dan haal je niet enkel lekker eten voor jezelf in huis. Je steunt er namelijk ook een goed doel mee. Er zijn verschillende goede doelen die door Taco Mundo gesteund worden. Als je een bestelling plaatst dan kun je daarbij meteen aangeven dat je wat wilt geven aan het goede doel. Dit zijn verschillende doelen dus geef even aan waarvoor je wat wilt bijdragen zodat Taco Mundo een grote donatie kan doen als er voldoende bij elkaar verzameld is. Alles over deze goede doelen lees je op de website zodat je weet waarvoor het is en waaraan je kunt meehelpen als je zelf wat te eten bestelt.

Over Taco Mundo

Ben je een ware liefhebber van het heerlijke Mexicaanse eten? Dan kan je niet om de restaurantketen Taco Mundo heen. Deze keten is niet alleen in Nederland onwijs populair, maar ook in allerlei verschillende landen. Eigenlijk over de gehele wereld kan je de vestigingen van deze restaurantketen terugvinden.

Het bedrijf heeft momenteel ruim 25 vestigingen in Nederland. Deze vestigingen willen verrassend, betrouwbaar, kleurrijk en toegankelijk. Het interieur van deze restaurants is vaak kleurrijk en staat symbool voor de Mexicaanse cultuur. Wat dat betreft past de inrichting dus perfect bij het menu van Taco Mundo. Op de menukaart zijn namelijk allerlei traditionele Mexicaanse producten te vinden.

Alle restaurants in Nederland maken overigens gebruik van een franchiseformule. Als je zelf een Taco Mundo restaurant wilt beginnen, behoort dat dus tot de mogelijkheden. Je dient een bepaald startkapitaal mee te brengen, een intensieve training te volgen en je kunt vervolgens met je eigen Taco Mundo restaurant aan de slag. Via de website van het bedrijf kan je terugvinden waar de reeds bestaande restaurants van het bedrijf in Nederland gevestigd zijn.

Via deze website kan je ook meer informatie vinden over het gehele assortiment. Het assortiment wordt als volgt omschreven: Traditionele Mexicaanse producten met een verrassende draai. De gebruikte ingrediënten zijn vers en van goede kwaliteit. Als je vervolgens in de menu balk kijkt, zie je allerlei gerechten terug komen: Tacos, Street Tacos, Enchiladas, Burritos, Cheeseritos, Bowls, Quesadillas, Mundo Menus, Nachos, Burgers, Salads, Fries, Sides, Salsas, Desserts, Ice-Cream en Drinks. Via de website kan je dus de gehele menukaart van Taco Mundo vinden.

Heb je vragen over bijvoorbeeld het assortiment van deze restaurantketen? Daarvoor kan je naar één van de restaurants toe, maar je kunt ook contact opnemen met de overkoepelende organisatie van Taco Mundo Nederland. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen via de website van deze restaurantketen.