Mode

SuperTrash folder

Ontvang nu korting bij SuperTrash met folder aanbiedingen

SuperTrash folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

VanHaren Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 44

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 44

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 22-10-2020 t/m 31-10-2020

> Folder bekijken

Mango Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 20-10-2020 t/m 02-11-2020

> Folder bekijken

Shoetime Folder Week 43

Nog 1 dag geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

TerStal Folder Week 45

Geldig van 27-10-2020 t/m 08-11-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve SuperTrash folder?

Helaas is er nu geen geldige SuperTrash folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de SuperTrash folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe SuperTrash folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve SuperTrash folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de SuperTrash folder?

Blader nu snel door de SuperTrash folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over SuperTrash

Het bedrijf SuperTrash werd lange tijd geleden door een bekende zakenvrouw in Los Angeles opgericht. In 2003 kwam deze zakenvrouw in aanraking met de welbekende Olcay Gulsen. De twee vrouwen starten met een samenwerking om het merk ook in Nederland verkrijgbaar te maken. Deze Nederlandse zakenvrouw annex BN’er wist in Nederland van het bedrijf een behoorlijk succes te maken. Al snel bleek echter dat er het één en ander niet klopte. Zo gaf Olcay Gulsen aan dat zij het bedrijf in 2009 overgenomen had van de Amerikaanse vrouw, maar in de administratie van het bedrijf is daar niks over te vinden. Uiteindelijk trok Olcay Gulsen zich in 2016 terug uit het bedrijf, waarna het bedrijf in flinke financiële problemen kwam. Hedendaags is het bedrijf echter nog steeds in leven.

Het bedrijf omschrijft zichzelf als hét merk voor de vrouw die houdt van mode, luxe en weet wat ze wil. Voor het aanschaffen van de kleding van dit merk kan je in verschillende officiële winkels van het merk terug. Deze winkels zijn op zichzelf staande winkels of zijn gevestigd in bijvoorbeeld de Bijenkorf. Via de website van SuperTrash kan je een compleet overzicht vinden van de winkels van het merk.

Via de webshop is het ook mogelijk om al jouw aankopen te doen. In deze webshop zijn alle producten in de volgende categorieën onderverdeeld: Jeans & Broeken, Tops & T-shirts, Jurken & Rokken, Truien & Vesten, Blouses & Tunieken, Blazers & Jassen en Accessoires. Per categorie vind je luxueuze en trendy artikelen terug voor de stijlvolle vrouw.

Bestel je voor meer dan 100 euro? Dan geniet je van gratis verzending. Bij kleinere orders dien je 5,95 euro aan verzendkosten te betalen. Het retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een periode van 14 dagen. Voor het retourneren dien je zelf de kosten te betalen; alle retourinstructies zijn te vinden in je SuperTrash account.

Vragen/suggesties of opmerkingen? De klantenservice is bereikbaar op e-mailadres support@supertrash.com en via een online contactformulier.